Επίκαιρα Θέματα:

Ο Καιρός: ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ!

Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2016

Έγγραφο- «σοκ» στο ΕΚΑΒ – Κλειστή η χειρουργική του Μαμάτσειου από 25 μέχρι 29 Μαρτίου – Πρόβλημα και στο Μποδοσάκειο- Κανείς δεν ξέρει πού θα μεταφέρουν τα περιστατικά αν δε βρεθεί λύση τις επόμενες ώρες!

Από το Kozanimedia.gr
Κλειστή θα παραμείνει, σύμφωνα και με σχετικό έγγραφο που υπογράφεi ο διευθυντής της Κωνσταντίνος Χατζημήσιος, για τις εφημερίες η χειρουργική κλινική του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης, από αύριο, 25η Μαρτίου, μέχρι και την ερχόμενη Τρίτη, 29 Μαρτίου, λόγω αδυναμίας κάλυψης από γιατρούς!
Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia, το σχετικό έγγραφο έχει ήδη κοινοποιηθεί και στο ΕΚΑΒ.

Να σημειωθεί πως το πρόβλημα καθίσταται ακόμη μεγαλύτερο, καθώς το ίδιο χρονικό διάστημα υπάρχει πρόβλημα και με τις εφημερίες και στη χειρουργική κλινική του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου και, πλέον, εάν δε βρεθεί λύση τις επόμενες ώρες, κανείς δε γνωρίζει πού θα μεταφέρονται τα περιστατικά από το ΕΚΑΒ!
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφοριες, αυτη την ωρα γίνονται κινήσεις για την εξεύρεση λύσης για τις επόμενες ημέρες, ενω έχουν ενημερωθεί σχετικά οι εμπλεκόμενοι φορείς και η Περιφέρεια Δυτ. Μακεδονίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Το Προφίλ μας