Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015

Συνδικάτο Χειριστών ΛΚΔΜ ΔΕΗ: Δημόσια Διάψευση των κατηγοριών του ΠΑΜΕ

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες, φίλοι και φίλες.
Σήμερα στις 6 Νοεμβρίου 2015 ενόψει της πρώτης μέρας διεξαγωγής των αρχαιρεσιών του Συνδικάτου μας, το ΠΑΜΕ σε καταγγελία του ενεργεί εις βάρος (των εκλογών) του Περιφερειακού Συνδικάτου Χειριστών Λ.Κ.Δ.Μ. Δ.Ε.Η. Α.Ε. αναφέροντας ότι ψηφίσαντες των αρχαιρεσιών σήμερα, 6 Νοεμβρίου 2015 είναι καθαρίστριες που υπέκυψαν σε εκβιασμούς και υποσχέσεις του εν λόγω Συνδικάτου με απώτερο στόχο, υπόσχεση μελλοντικής μονιμοποίησης τους.
Το Περιφερειακό Συνδικάτο κατηγορηματικά και δημόσια διαψεύδει τις κατηγορίες του ΠΑΜΕ για «υποτιθέμενες» καθαρίστριες που ψήφισαν για μέλη Δ.Σ., Όργανα και Εργατικό Κέντρο.
Μήπως οι εν λόγω φήμες, ή οι «καθαρίστριες» ενεργούν ως υποχείρια, «πιόνια» άλλων σωματείων που συκοφαντούν το σωματείο μας;
Μήπως πράττουν προς όφελος των ιδίων εφόσον το Περιφερειακό Συνδικάτο αρνήθηκε την όποια προηγούμενη «πολιτική» τους κίνηση για προσωπικό τους όφελος;

Επίσης καταγγέλλουμε την όποια κατηγορία τους εις βάρος του Εργατικού Κέντρου Πτολεμαΐδας του οποίου η διοίκηση λειτουργεί σε καθημερινή βάση κάνοντας πολύ σωστά τη δουλειά της  και καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας ήταν παρών.
Τέλος καλούμε τις καθαρίστριες και το ΠΑΜΕ να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να διαψεύσουν άμεσα τις όποιες συκοφαντικές ενέργειες κατά του Συνδικάτου μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας