Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

Η ενότητα και η εξωστρέφεια του κλάδου της γούνας συζητήθηκαν στη συνάντηση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας με τον Έλληνα πρόεδρο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Γούνας

Τα βασικά θέματα της γουνοποίας που αποτελεί βασικό πυλώνα ανάπτυξης για τη Δυτική Μακεδονία, με αιχμή το στρατηγικό σχεδιασμό και τη λήψη αποφασιστικών δράσεων για την ενίσχυση της δυναμικής του, συζητήθηκαν κατά τη συνάντηση που είχε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης
με τον Έλληνα πρόεδρο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Γούνας Γιάννη Μανάκα,
παρουσία της Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης-Eπιχειρηματικότητας και Εμπορίου Αμαλίας Κούσκουρα, του προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας Δημήτρη Κοσμίδη και του μέλους του Δ.Σ. Fur Europe.
“Είναι μεγάλη χαρά που δεχτήκαμε εδώ έναν δικό μας άνθρωπο που κρατάει τα ηνία της γούνας παγκοσμίως, αλλά και τους συνεργάτες, προέδρους και μέλη ομοσπονδιών, με τους οποίους έγινε μια εκτενής συζήτηση. Βάση της είναι η ανάγκη ενότητας στον κλάδο που είναι προαπαιτούμενο για να αναπτύξουμε πολιτικές και να βρούμε λύσεις στα προβλήματα. Στην επόμενη περίοδο θα υπάρξουν συναντήσεις με όλους στον κλάδο, για να σχεδιάσουμε με αρχές, αξίες και προοπτική, τα ζητήματα αυτού του ευαίσθητου χώρου της οικονομίας που είναι ένας τομέας εξωστρεφής σε μια χώρα που έχει ανάγκη την εισροή χρημάτων και τις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες” δήλωσε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θ. Καρυπίδης.
Απο την πλευρά του ο Γιάννης Μανάκας ζήτησε την ενότητα κλάδου για την αντιμετώπιση των δύσκολων προβλημάτων που αντιμετωπίζει και συζήτησε τις προοπτικές ανάπτυξής του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας