Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Η Ραχήλ Μακρή διευθύντρια στο Υπουργείο Περιβάλλοντος! - Δείτε την απόφαση

Επειτα από τη διαδρομή της στα βουλευτικά εδρανα και μάλιστα με δύο κόμματα, ΑΝΕΛ και ΣΥΡΙΖΑ, η Ραχήλ Μακρή επιστρέφει στο δημόσιο.
Επειτα από τη διαδρομή της στα βουλευτικά εδρανα και μάλιστα με δύο κόμματα, ΑΝΕΛ και ΣΥΡΙΖΑ, η Ραχήλ Μακρή επιστρέφει στο δημόσιο, στην υπηρεσία όπου εργαζόταν πριν πρωτοεκλεγεί βουλευτής το 2012.


Η Λαϊκή Ενότητα, με την οποία ήταν υποψήφια στις τελευταίες εκλογές, δεν κατάφερει να μπει στη Βουλή και έτσι η Ραχήλ Μακρή κατέθεσε αίτηση για την επιστροφή της στο υπουργείο Περιβάλλοντος. Η αίτηση εγκρίθηκε από τον υπουργό, Πάνο Σκουρλέτη, και πλέον επιστρέφει στα καθήκοντά της ως δημόσιος υπάλληλος, με βαθμό, μάλιστα, διευθυντή.

Η απόφαση Σκουρλέτη

«Σύμφωνα με τη διαπιστωτική πράξη 39979/05.10.2015 του ΥΠΕΝ, επανέρχεται αυτοδίκαια στην υπηρεσία η υπάλληλος Μακρή Ραχήλ του Κωνσταντίνου, από 21/9/2015 ηµεροµηνία υποβολής της εµπρόθεσµης αίτησης επανόδου της στην υπηρεσία, ύστερα από συµµετοχή της στις βουλευτικές εκλογές που διεξήχθησαν την 20η Σεπτεµβρίου 2015 και κατατάσσεται στον κλάδο ΤΕ ∆ιοικητικού-Λογιστικού µε ∆' βαθµό».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας