Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015

Ποιο Game of Thrones; Βουλή! Ατάκες και διάλογοι για όσκαρ! Από βασανιστήρια μέχρι... bullying κι αναρίθμητες επιθέσεις

Για πρώτη φορά στα χρονικά μεταδίδεται ζωντανά η διάσκεψη των Προέδρων!
- Με "καρφιά" της Κωνσταντοπούλου στον Τσίπρα ξεκίνησε η συνεδρίαση!
- Επίθεση του Νίκου Φίλη στην Πρόεδρο της Βουλής και άμεση απάντηση!
- Αμέτρητες οι στιγμές έντασης με πρωταγωνιστές την ΠτΒ και (μεταξύ άλλων) τους κ.κ. Κακλαμάνη, Λυκούδη, Βαρεμένο

- Η “τρικλοποδιά” της Ζωή Κωνσταντοπούλου στην κυβέρνηση και το “όχι” της στο αίτημα του ίδιου του πρωθυπουργού να ανοίξει νωρίτερα η Βουλή για να ψηφιστεί το νέο μνημόνιο
- Το πρωί της Πέμπτης θα συνεδριάσουν οι Επιτροπές, στη συνέχεια θα ακολουθήσει η Ολομέλεια και οι βουλευτές αναμένεται να... φάνε πρωινό εντός του κοινοβουλίου, ενώ την Παρασκευή το απόγευμα θα γίνει το Eurogroup Με "καρφιά" ξεκίνησε την τοποθέτησή της η Πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου και μάλιστα στον ίδιο τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα!

Αρχικά να σημειώσουμε πως είναι η πρώτη φορά στα χρονικά που η διάσκεψη των Προέδρων μεταδίδεται με live εικόνα, με την Ζωή Κωνσταντοπούλου να ξεκινάει με φόρα!

Η Πρόεδρος της Βουλής τόνισε πως η Βουλή έκλεισε με απόφαση του Αλέξη Τσίπρα και πως μάλιστα ο ίδιος την διαβεβαίωσε πως δεν θα χρειαστεί να συνεδριάσει η Βουλή μέχρι και τις 16 Αυγούστου!

Προσέθεσε ακόμη πως είχε ρωτήσει αν υπάρχει περίπτωση να χρειαστεί κάποια συνεδρίαση και πως η απάντηση που έλαβε ήταν πως ένα τέτοιο ενδεχόμενο ήταν πιθανό!

Στην συνέχεια μάλιστα υπήρχε και η πρώτη (και μάλλον όχι τελευταία) ένταση της βραδιάς, μεταξύ της Προέδρου της Βουλής και του κ. Νικήτα Κακλαμάνη!

Πηγή: newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας