Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Στα Σέρβια: νοίκιασε μαγαζί και πούλησε ό,τι βρήκε μέσα!

Πούλησε... κοψοχρονιά τα αξίας περίπου 12.000 ευρώ μηχανήματα, τα οποία ανήκαν στον 56χρονο ιδιοκτήτη του ακίνητου Να ξεφορτωθεί ό,τι βρήκε μέσα στο κατάστημα που είχε μισθώσει στα Σέρβια Κοζάνης ήθελε ένας 51χρονος, αλλά όχι με το... αζημίωτο! Γι' αυτό πούλησε... κοψοχρονιά τα αξίας περίπου 12.000 ευρώ μηχανήματα, τα οποία ανήκαν στον 56χρονο ιδιοκτήτη του ακίνητου.


Το μαγαζί λειτουργούσε πρωτύτερα ως βουλκανιζατέρ και σε ένα άλλο παρόμοιο κατάστημα πούλησε ο 51χρονος τα μηχανήματα επισκευής ελαστικών που βρήκε, αντί μόλις 3.000 ευρώ! Όταν, όμως, τα αναζήτησε ο ιδιοκτήτης τους αποκαλύφθηκε τι είχε συμβεί και ειδοποιήθηκαν αστυνομικοί του τοπικού τμήματος. Τα κλοπιμαία βρέθηκαν και  αποδόθηκαν στον 56χρονο, ενώ σε βάρος του ενοικιαστή σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ


Και η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας
 Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 51χρονου ημεδαπού για κλοπή που διαπράχθηκε στα Σέρβια Κοζάνης 


Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σερβίων Κοζάνης σ χηματίσθηκε ποινική δικογραφία σε βάρος 51χρονου ημεδαπού για κλοπή που διαπράχθηκε στα Σέρβια.
Ειδικότερα, μετά από αστυνομική έρευνα και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, διαπιστώθηκε ότι ο προαναφερόμενος την 20-03-2015 το πρωί, αφαίρεσε από ακίνητο ιδιοκτησίας 56χρονου ημεδαπού, το οποίο είχε σε προηγούμενο χρόνο μισθώσει, διάφορα μηχανήματα επισκευής ελαστικών, αξίας περίπου 12.000 €, μέρος εκ των οποίων πούλησε σε ιδιοκτήτη βουλκανιζατέρ έναντι του ποσού των 3.000,00€.
Τα κλοπιμαία βρέθηκαν και αφού κατασχέθηκαν αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.
Η σχηματισθείσα δικογραφία θα αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας