Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

«Οργώνει» τη Βόρειο Ελλάδα ο Γιώργος

Περιοδεύει σε Δράμα, Καβάλα, Ξάνθη και Κομοτηνή
Μία πολύ γεμάτη μέρα περιμένει σήμερα τον πρόεδρο του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Γιώργο Παπανδρέου, που περιοδεύει σε Δράμα, Καβάλα, Ξάνθη και Κομοτηνή.
Λίγες ώρες μετά την αποθέωση που γνώρισε από Θεσσαλονικείς που έσπευσαν στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο χθες, για να τον ακούσουν, ο πρόεδρος του Κινήματος θα έχει συνάντηση με μέλη των προεδρείων ΟΕΕΘ και ΣΕΕ στις δέκα σήμερα το πρωί, αυτή την φορά για να …ακούσει εκείνος τα προβλήματα και τις αγωνίες τους.
Δύο ώρες αργότερα θα συναντήσει υποψηφίους βουλευτές και μέλη των πρωτοβουλιών του Κινήματος στη Δράμα και λίγο αργότερα στην Καβάλα, ενώ αμέσως μετά θα κατευθυνθεί στην Ξάνθη όπου και θα πραγματοποιήσει νέα ομιλία.
Στις οκτώ το βράδυ προγραμματίζεται να συναντήσει τον Δήμαρχο Μύκης Ξάνθης Τζεμήλ Καπζά, ενώ η μέρα του θα κλείσει με νέα συνάντηση με υποψηφίους βουλευτές του Κινήματος, αυτή τη φορά στην Κομοτηνή.
Η προσωπική επαφή άλλωστε, με όσο το δυνατόν περισσότερους από τους υποστηρικτές του εγχειρήματός του, έχει ιδιαίτερη σημασία για τον Γιώργο Παπανδρέου. Άλλο που έχει ήδη αποδείξει ότι αυτό στην περίπτωσή του δεν ισχύει μόνο προεκλογικά…
http://www.matrix24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας