Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Ο Πρόεδρος και ο προπονητής της ομάδας ΤΙΤΑΝ Σερβίων στον τηλεοπτικό σταθμό FLASH






 
Από την εκπομπή Ματιές στα Σπορ. Δείτε το βίντεο (από το 9ο λεπτό και μετά μέχρι το 31ο λεπτό περίπου):



10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητηρια στον Προεδρο κ'στον Προπονητη!!

Ανώνυμος είπε...

Καλα δεν υπαρχη ενας σχετικος εκει στα Σερβια να του τραβιξη το αυτι αυτου του ανθρωπου που τον εχετε για προπονητη , τον ΑΣΧΕΤΟ. Εδω και τρια χρονια βαλθηκε να κανουμε συνγχωνευση στα καμβουνια. Ποιος του εδωσε αυτο το δικαιωμα. Να προτεινη για το τι θα κανουμε εμεις. Μονο μεγαλος προπονητης θελει να το παιζει. Ας μας πει σε πια ομαδα προσφερε εργο. Απο οπου περασε δεν θελουν να τον ξαναδουν. Τον αμπαλο.

Ανώνυμος είπε...

10.09 Αφου δεν υπαρχει κανεις στα Σερβια να του τραβηξει το αυτι,πηγαινε εσυ να του τραβηξεις...θα τον βρεις ευκολα στα Σερβια.

Ανώνυμος είπε...

ΚΩΣΤΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΕΧΘΡΟΥΣ!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ελα ρε ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΑ να του τραβηξεις εσυ το αυτι,θα τον βρεις ευκολα στα Σερβια.

Ανώνυμος είπε...

Αμπαλος ο Αγορου...εδω γελανε..μαλλον κατι ασχετοι σαν εσενα και νεοπαραγοντες του τιποτα και της ζηλοφθονιας..ειναι - αυτοι που ανακατευοναι με τους συλλογους για να νομιζουν οτι το ΤΙΠΟΤΑ μπορει να λαμψει ... πολυ ασχετιλα και θιγεις και τα καμβουνια με αυτα που γραφεις ...

Ανώνυμος είπε...

Κωστάκη μη παινευεσε τόσο πολύ. Άσέ να σε παινέψει κανένας άλλος. Την ομάδα άλλος την έχει δουλεμένη και το ξερης πολλοί Καλα. Και ειναι και καμβουνιωτης. Οσο για το να κατέβω να σε βρω να παρακαλας να μην Κατεβω, γιατί εγω δεν είμαι σαν κάτι Σερβίωτες που τους χτυπας και μετά σε πανε στα δικαστήρια .Εγώ θα στο ξεβαψω το μαλλί .

Ανώνυμος είπε...

Ποιος τους έστειλε αυτούς τους κάρα. ....δες να εκπροσωπήσουν τον ιστορικό Τιτανα.αυτή δεν ξέρου ν το όνομά του προπονητή τον Ακάδημειων. Άρέ Παναγιώτουλα και σάλτζιδη θα σας θυμούνται για πολλά χρόνια ακόμη .

Ανώνυμος είπε...

11.27 ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΛ....Σ ΤΑ ΑΡ....Α !!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ειδα ολη την εκπομπη.Δεν μπορω να καταλαβω γιατι τετοιο μισος για τον Αγορου αφου τα ειπε τοσο ωραια.Για τα Καμβουνια προταση εκανε δεν εβαλε το μαχαιρι στον λαιμο κανενος.Αν αυτα που ειπε αυριο-μεθαυριο γινουν πραγματικοτητα τοτε τι θα λενε;Κωστα αστους να λενε μη δινεις σημασια δυστυχως υπαρχει στην Κοινωνια μας το Ασπρο και το Μαυρο.

Το Προφίλ μας