Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Κουκουλόπουλος: Το ΠΑΣΟΚ κατέρχεται στις εκλογές με τη σημαία της ευθύνης, τη σημαία του πατριωτισμού.

Ο Aναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Πάρις Κουκουλόπουλος μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας στη Βουλή για την εκλογή Προέδρου, έκανε την εξής δήλωση:
«Η σημερινή απόφαση είναι μακριά από τη θέληση της πλειοψηφίας των πολιτών. Είναι μακριά και από το αποτέλεσμα των εκλογών του Ιουνίου του 2012, όταν 179 βουλευτές εξελέγησαν απ΄ το λαό για να διασφαλίσουν τη σταθερότητα και την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας.
Αυτοί που μας οδήγησαν στις εκλογές προβάλλοντας έναν υποτιθέμενο ελληνοκεντρισμό, αγνοούν συνειδητά τις πραγματικές διεθνείς, και ιδιαίτερα τις ευρωπαϊκές συνθήκες, και το μόνο που πέτυχαν είναι να δυσχεράνουν σε μεγάλο βαθμό τη διαπραγματευτική θέση της χώρας. Αυτό σημαίνει πως η επόμενη Κυβέρνηση, όποια και αν είναι, θα έχει πολύ πιο δύσκολο έργο, κάτι που μόνο θετικό δεν θα είναι για τη χώρα και τους πολίτες της».
Ο κ. Κουκουλόπουλος ερωτηθείς για το αν πιστεύει πως το ΠΑΣΟΚ θα κατέβει στις εκλογές ενιαίο ή διασπασμένο, τόνισε ότι: «Το ΠΑΣΟΚ θα κατέβει και σ΄ αυτές τις εκλογές κρατώντας τη σημαία της ευθύνης, τη σημαία του πατριωτισμού, της εθνικής συνεννόησης και της ενότητας. Εξάλλου είμαστε οι μόνοι που εδώ και δυόμιση χρόνια μιλάμε διαρκώς για την ανάγκη συγκρότησης εθνικής ομάδας διαπραγμάτευσης.
Οι δικές μας θέσεις δεν άλλαξαν, ούτε θα αλλάξουν και επειδή αποδείχτηκε πως είναι το μοναδικό πραγματικό σχέδιο που κράτησε την πατρίδα όρθια, πρέπει να ακουστούν. Και θα ακουστούν καλύτερα εφόσον βαδίσουμε ενωμένοι.
Προσωπικά πιστεύω πως υπάρχουν ακόμα πολλά περιθώρια για να αποφευχθεί η διάσπαση του ΠΑΣΟΚ και είμαι σίγουρος πως έγιναν και θα γίνουν όλες οι απαραίτητες προσπάθειες γι΄ αυτό.
Πάντως όλοι μας θα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας αυτές τις ώρες τη θέληση όλου του δημοκρατικού κόσμου που είναι να βαδίσουμε ενωμένοι». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας