Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

Δήμος Σερβίων-Βελβεντού: Κάλαντα στο Δημαρχείο & Ευχές στο Βελβεντό με εμπόρους, καταστηματάρχες και δημότες (βίντεο και φωτογραφίες)



Τα κάλαντα των συλλόγων στο Δήμαρχο Σερβίων – Βελβεντού Αθανάσιο Κοσματόπουλο. Λύκειο Σερβίων – Φιλαρμονική Σερβίων – Μ.Ο. Σερβίων Τα Κάστρα, Πρόσκοποι Βελβεντού

ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΒΙΩΝ - ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΚΑΛΑΝΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ from DIMOS SERVION-VELVENTOU on Vimeo.











Ανταλλαγή ευχών Δημάρχου Σερβίων – Βελβεντού Αθανάσιου Κοσματόπουλου στο Βελβεντό με εμπόρους, καταστηματάρχες και δημότες.

4 σχόλια:

Ε.Η. είπε...

χρονια πολλα στο δημο μας, καλες γιορτες καλα χριστουγεννα κ με την γενηση του Χριστου μας να εχουμε φωτηση φως στα ματια κ αγαπη στην ψυχη μας, απο το πανεμορφο καταφι του δημου σερβιων βελβεντου καλησπερα μας! Παπαρακος Γιαννης

ai-vreS είπε...

Χρόνια πολλά σε όλους.

Ανώνυμος είπε...

Βάλε τα σχόλια που σου στέλνουμε γιατί αλλιως θα ανοιξουμε το Παπαρόλα. Ετιμος ειναι ο διαμαντης ο Ταιρης.

Ανώνυμος είπε...

Οι πρόσκοποι ειπαν τα κάλαντα αλλά ο δήμος τρια χρόνια τωρα δεν μπορεί να βρει άκρη να στεγάσει σε ενα απο τα τοσα δημοτικά κτήρια τ α παιδιά. Ειδικα στο Βελβεντό που τόση προώθηση είδε το περσινό καλοκαίρι απο τους 1200 προσκόπους που μαζεύτηκαν. Μπράβο στον Στέλιο για το κουράγιο του. Είναι ντροπή ότο ξοδεύονται λεφτά σε πολιτιστικούς συλλόγους σφραγίδες η για να κανει Μόστρα ένας σύλλογος με ξένα λεφτά και δεν βρίσκεται μια αίθουσα για τους προσκόπους!

Το Προφίλ μας