Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Σερβίων "Ερμής"


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το πρόγραμμα βγήκε το θέμα είναι πως θα προσεγγίσουν οι κάτοικοι τα Σερβια αφού οι δρόμοι είναι κατεστραμμένοι και γεμάτοι λάσπη και ιδιαιτερα ο δρόμος μ ετα περισσότερα μαγαζιά η Μακεδονομάχων. Ντροπή στο Δήμο που για να κλείσει τιμολόγια κατέστρεψε τους επαγγελματίεσ ντροπη!

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 2,41 σαν εσένα καί καμιά δεκαριά ατομα μέσα στήν αγορά ειστε που καταστρέψατε τα Σέρβια εμπορικά με τήν νοοτροπία του 1936 γιαυτό θα ειστε μιά Ζωή στή μιζέρια και στήν αντίδραση γιατί το μυαλό σας μόνο για τέτοια ειναι . Καλά εκανε ο Δήμαρχος και εδιωξε τόν χωρίς εκλογές πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου απο το Δημαρχείο εχοντας μαζίτου μεσα σε ναυλον σακούλα τις δήθεν υπογραφές των μελών .

Ανώνυμος είπε...

"φίλε" 5:18 να σε ενημερώσω απλά ότι ούτε μαγαζάτορας είμαι ούτε γνώση έχω του Προέδρου του Συλλόγου , ούτε καν μένω στα Σέρβια!έχω γεννηθεί το 1981 και όχι το 1936 άρα έχω και νου και γνώση και απλά ερχόμενη στα Σέρβια για ψώνια βρέθηκα σε αδιέξοδο γιατί δεν ήξερα από που να πάω και όταν βρέθηκα στη Μακεδονομάχων δεν μπορούσα να περπατήσω από τις Λάσπες.Να γίνουν έργα συμφωνούμε απόλυτα αλλά θα μπορούσαν να ξεκινήσουν με δέκα μέρες διαφορά.και το τονίζω ότι όλα γίνονται για τα τιμολόγια που πρέπει να κλέίσουν διότι κι εγώ σε Δήμο εργάζομαι και ξέρω πολύ καλά πως δουλεύει το σύστημα. Όσο για τον Πρόεδρο του Συλλόγου δεν τον γνωρίζω αλλά συμφωνω με το σχόλιο σου διότι αν ήταν άξιος δεν θα επέτρεπε να γίνει κάτι τέτοιο γιορτινές μέρες

Το Προφίλ μας