Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Βενιζέλος σε Τσίπρα: Αγόρι μου, θα σε γ.... με το που θα αναλάβεις

Ο διάλογος, λέει, έγινε προ ημερών στην τετ α τετ συνάντηση που είχαν, με το που έκλεισαν οι πόρτες και απομακρύνθηκαν φωτογράφοι, δημοσιογράφοι και κάμερες. Όπως μου μεταφέρθηκε, πιστεύω θα έκανε να κοκκινίσουν από ντροπή κυρίες και ευαίσθητα αγόρια με αγωγή:

- Μα τι σε έχει πιάσει και θέλεις ντε και καλά να βουτηχτείς στα σκ... Τι βιάζεσαι; Περίμενε. Έτσι κι αλλιώς, θα γίνεις κάποια στιγμή.

- Γιατί πρέπει απαραίτητα να βουτηχτώ στα σκ...; Θα τα καταφέρουμε έτσι που να μη χρειαστεί να γίνει τίποτε από όλα αυτά.

- Αγόρι μου, δεν έχεις καταλάβει. Θα σε γ... με το που θα αναλάβεις.

Οι συνομιλητές ήταν δύο, πρωταγωνιστούν αυτές τις ημέρες στο προσκήνιο, και στο παρασκήνιο, και δίνουν τον υπέρ πάντων αγώνα (λέμε τώρα...) για να πετύχουν τους στόχους τους.

Αλλά, κυρίες και κύριοι, δεν μπορώ να το κρατήσω άλλο, θα το πάρει το ποτάμι (το πραγματικό, όχι του αρχηγού Σταύρου): πρόκειται για διάλογο Βενιζέλου - Τσίπρα, όπως μου μεταφέρθηκε επαναλαμβάνω, και προέρχεται από την πρόσφατη συνάντησή τους στο υπουργείο των Εξωτερικών.

(Μην ξενίζει κανέναν το ύφος και το περιεχόμενο του διαλόγου: πολιτικοί συζητούν, όχι ο επίτροπος με τον καντηλανάφτη της ενορίας μας.)
Γ Παπαχρήστος-ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας