Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Σύσκεψη για τις συνεχόμενες κλοπές σε αγροικίες

Ο Αγροτικός Σύλλογος Βελβεντού, όπως και οι άλλοι παραγωγικοί τοπικοί φορείς, ΑΣΕΠΟΠ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΑ, ΤΟΕΒ, μετά τις συνεχόμενες κλοπές σε αγροικίες, αγροταποθήκες σε όλη την περιοχή του χωριού μας από μέχρι στιγμής αγνώστους και επειδή υπάρχει εύλογη ανησυχία σε όλους τους κατοίκους του τόπου μας, αλλά και κλίμα έντονου προβληματισμού, ανησυχίας και ανασφάλειας, έχοντας την πρωτοβουλία κάλεσε τους παραπάνω παραγωγικούς φορείς σε συνεργασία μαζί τους να προβούν σε οποιαδήποτε ενέργεια, συνάντηση με τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές (Αστυνομική Δ/νση Κοζάνης, Α.Τ. Σερβίων), προκειμένου να ενταθούν κατά τρόπο αποτελεσματικό, όχι μόνο συμπτωματικοί έλεγχοι και περιπολίες των αρμοδίων αστυνομικών οργάνων, αλλά και ουσιαστικοί προκειμένου να γίνουν αποτελεσματικοί.
Το κακό δεν μπορεί να συνεχιστεί γιατί γίναμε μια κοινωνία φοβισμένων μέσα στα ίδια τα σπίτια μας. Οι συναντήσεις αυτές έγιναν και οι αρμόδιες αστυνομικές αρχές μας διαβεβαίωσαν ότι θα κάνουν ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό, ενδεικτικά αναφέροντας και τονίζοντας τις καθημερινές περιπολίες νυχθημερόν, προκειμένου να συλληφθούν οι δράστες και να αισθανθούμε επιτέλους ασφαλής στον τόπο μας.
      
                                                                      Μετά τιμής,
 Για το Διοικητικό Συμβούλιο
του Αγροτικού Συλλόγου Φυτικής Παραγωγής
Ο Πρόεδρος
Τζιουράς Βασίλειος

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

KAI STHN AIANH ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΞΑΦΡΙΣΑΝ ΑΠΟ ΑΓΡΟΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΑΜΠΕΛΩΝΕΣ ΕΡΓΑΛΕΙΑ Κ.Α. ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΑΖΑΝΙ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΑΞΗ ΤΣΙΠΟΥΡΟΥ!!!(ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ που ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΦΑΝΤΟΙ;;;ΙΣΩΣ.)

Το Προφίλ μας