Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

Πραγματοποίηση εγκαινίων της ανακαινισμένης αίθουσαν του συλλόγου Γρεβενιωτών Κοζάνης «Ο ΑΙΜΙΛΙΑΝΟΣ»

Ο σύλλογος Γρεβενιωτών Κοζάνης “Ο ΑΙΜΙΛΙΑΝΟΣ” πραγματοποίησε, την Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014 στις 18:30, τα εγκαίνια της ανακαινισμένη αίθουσας του χορευτικού του, παρουσία πολλών φίλων και μελών του συλλόγου. Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας
κ. Κεχαγιάς Φώτης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Γρεβενών κ. Πέτρου Χρήστος, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Κοζάνης κ .Κουτσοσίμος Εμμανουήλ, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Ν. Κοζάνης κ. Καψάλης Μιχαήλ και μέλη του Δ/Σ, ο Πρόεδρος των Πελοποννησίων Δ. Μακεδονίας κ. Θεοχάρης Χαράλαμπος και μέλη του συλλόγου, ο Πρόεδρος του συλλόγου Αγ. Αθανασίου Κοζάνης κ. Λαμπρόπουλος Ιωάννης, η Πρόεδρος των Μακεδνών κ. Αντωνοπούλου Μαριάννα και μέλη του Δ/Σ, εκπρόσωποι του Δ/Σ του συλλόγου Ηπειρωτών Κοζάνης, μέλη του Δ/Σ του συλλόγου Βοϊοτών Κοζάνης, μέλη του Δ/Σ του Πρότυπου πολιτιστικού συλλόγου ΖΕΠ, ο Πρόεδρος των Πολυτέκνων Κοζάνης και Περιφερειακός σύμβουλος κ .Ιωαννίδης Κυριάκος , ο Διευθυντής του ΟΑΕΔ Κοζάνης κ. Μαρκόπουλος Δημήτριος και το μέλος του Δ/Σ του Ιατρικού συλλόγου Κοζάνης κ. Αγγελόπουλος Άγγελος.



Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς της εκδήλωσης: Την Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης, για την επιχορήγηση του ποσού των 2.000,00€ για την αγορά υλικών, την βιομηχανία τροφίμων ΑΦΟΙ ΠΙΤΕΝΗ ΑΕΒΕ 5ο χλμ περιφερειακής οδού Κοζάνης –Ν. Νικόπολης για την χορηγία σαλατών, τη βιομηχανία προϊόντων κατεψυγμένης ζύμης ALFA, ΑΘ. ΚΟΥΚΟΥΤΑΡΗΣ ΑΕΒΕ για την χορηγία πιτών, τα ζαχαροπλαστεία: ΑMOΡΙΝΟ πλ. Αριστοτέλους και πλ. Νίκης, ELITE Σ. Μπλιούρα 2 και ΚΑΡΑΜΕΛΑ Π. Χαρίση 45 για την χορηγία γλυκών, τις γυναίκες του συλλόγου για τα φαγητά που μαγείρεψαν και πρόσφεραν στην εκδήλωση και όλους όσους βοήθησαν με εθελοντική εργασία στις εργασίες για την ανακαίνιση της αίθουσας. Στους προσκεκλημένους προσφέρθηκαν διάφορα εδέσματα, άφθονο κρασί και διάφορα γλυκά.
Με τιμή

Ο Πρόεδρος

Ο Γ. Γραμματέας



Δημήτρης Μπουκάλης


Αθανάσιος Λότσιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας