Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Νεαροί (αλητήριοι) γρονθοκόπησαν τον καθηγητή του Πανεπιστημίου Μακεδονίας Νίκο Μαραντζίδη

Θύμα επίθεσης από νεαρούς έπεσε ο Νίκος Μαραντζίδης. Ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και στέλεχος του Ποταμιού γρονθοκοπήθηκε από τους αγνώστους στο κεφάλι και το σώμα.

Ο αναπληρωτής καθηγητής στο τμήμα Βαλκανικών, Σλαβικών και Ανατολικών Σπουδών βρισκόταν σε καφετέρια στη Θεσσαλονίκη μαζί με φοιτητή του, όταν τρεις νεαροί τον πλησίασαν και τον ρώτησαν «αν είναι εκείνος που γράφει άρθρα κατά της αριστεράς». Εκείνος τους απάντησε καταφατικά και τους είπε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα να συζητήσουν οποιαδήποτε διαφωνία τους, αλλά τότε δέχθηκε απρόκλητη επίθεση από τον ένα από τους νεαρούς.
Αφού ο πρώτος του έριξε γροθιά στο κεφάλι, με αποτέλεσμα ο καθηγητής να πέσει στο πάτωμα, οι άλλοι δύο άρχισαν να τον κλωτσούν στο κεφάλι και το σώμα.

Το επεισόδιο έληξε λίγα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα με τους τρεις νεαρούς να διαφεύγουν τρέχοντας προς άγνωστη κατεύθυνση και τον κ. Μαραντζίδη να μεταβαίνει με κακώσεις στο νοσοκομείο. Ο ίδιος διαβεβαίωνε τους φίλους του ότι είναι καλά και εκείνοι προσπαθούσαν να τον πείσουν να καταγγείλει το περιστατικό στην αστυνομία, σύμφωνα με την «Καθημερινή».
iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας