Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ

Θέμα: ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Μαΐου 2014

Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014 στις 8.00μ.μ.
στο κέντρο ΜΕΤΟΧΙ

Πρωτοβουλία των πρώην Δημάρχων

Γιώργου Τσιουκάνη

Μάκη Μπελιά

Γιάννη Σόκουτη

Μανώλη Στεργίου

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ενδιαφέρουσα πρωτοβουλία των πρώην δημάρχων του Βελβεντού. που δινει τη δυνατότητα σ΄όλους τους δημότες να συμμετάσχουν και να εκφράσουν τις απόψεις τους, ανεξάρτητα από τη θέση τους για την επανασύσταση ή μη του Δήμου Βελβεντού.
Προφανώς θα συζητηθεί η στάση τους στις προσεχείς εκλογές. όποια και αν είναι αυτή, τουλάχιστον θα βγεί από διαδικασίες λειτουργίας της κοινωνίας και συμμετοχής των πολιτών στις αποφάσεις. Και μακάρι την απόφασή τους να την πάρουν με Δημοψήφισμα, στο οποίο όλοι όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να εκφράσουν τη γνώμη τους, ελεύθερα, μέσα στο παραβάν.

Ανώνυμος είπε...

Αποφάσισαν οι ΜΚΟάδες ότι δεν γίνονται ανεξάρτητοι και προσπαθούν να βρουν τρόπο πως να κατέβουν απ τα κεραμίδια και πως να καταπιούν την γκαμήλα και να βρούν τρόπο να εκμεταλλευτούν ξανά τους Βελβεντινούς να τους ξαναψηφίσουν και να τους ακολουθήσουν στους τυχοδιωκτισμούς τους;;;!!!
ΚΑΙ να διαχειρίζονται αυτοί τα οικονομικά και τα λουκούμια συμπόσια των Στεργίων, Μπελιάδων, Καμκούτων και ΣΙΑ;;;!!!
Ενας τρόπος είναι να βάλουν υποψηφιότητα με τον γιατρό! και ο άλλος είναι να υποστηρίξουν τον τωρινό δήμαρχο! Αλλά υπάρχει και οτρίτος τρόπος να βάλουν υποψήφιους και στους δύο οπότε θα έχουν περισσότερους συμβούλους!!
Οχι είναι αυτοί οι νταήδες, που έλεγαν ότι μπορούν να κάνουν χωρίς εκλογές μόνοι τους να πορευτούν!!
Βελβεντό δυνατό ανεξάρτητο...χα χα χα χα χο χο χο χι χι χι χι χι Γελάει και η κατσίκα του γείτονα μπε μπε μπε μπι μπι μπε μπε μπρ μπρ μπρ μπρ

Ανώνυμος είπε...


ΝΤΟΥ ΛΥΚΟΥΣ
( ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΔΙΧΩΣ ΤΕΛΟΣ )
του Βασίλη Ταχτσίδη

Μια φορά κι έναν καιρό υπήρχε μία χώρα …. Ήτανε χωρισμένη σε περιοχές – περιοχές που τις ονομάζανε Δήμους . Ο κάθε ένας από αυτούς είχε την ανεξαρτησία του και σαν κουμανταδόρο είχε έναν αρχιτσοπάνη και τσοπανόπουλα που τον βοηθούσανε ... Κάποια στιγμή οι ανώτατοι άρχοντες , θεώρησαν πως στις στάνες αυτές γινότανε μεγάλα πάρτι και αποφάσισαν να τις κάνουνε πιο λίγες . Ξεσηκώθηκαν οι αρχιτσοπάνηδες , αλλά μάταιος ο κόπος . Βάλανε τους άρχοντες αυτής της χώρας , να ψηφίσουν και με νόμο πλέον του κράτους , κάνανε τις στάνες πιο λίγες και λίγο πολύ όλοι οι τσοπαναραίοι συμβιβάστηκαν . ΌΛΟΙ μα ΟΛΟΙ ; , ΟΧΙ !!!! Ένας αρχιτσοπάνος , αντέδρασε και σήκωσε ψηλά τη σημαία της ανεξαρτησίας . Γίνανε προσπάθειες πολλές , αφού να φανταστείς μέχρι και μπλουζάκια φόραγαν οι συναγωνιστές , που έγραφαν φαρδιά πλατιά επάνω << να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα >> . Δίκαιος πραγματικά ο αγώνας , αλλά κατά πως φάνηκε , χωρίς κανένα αποτέλεσμα . Η στάνη του ενσωματώθηκε στις άλλες στάνες της περιοχής . Μετά γίνανε οι εκλογές . Ο αρχιτσοπάνης αυτός , μαζί με τα τσοπανόπουλα του , δεν θέλησαν να συμμετέχουν στις εκλογές και παρέσυραν στη θέλησή τους με το καλό ή με το φόβο και πολλούς συγχωριανούς . Κάποιοι ελάχιστοι που κατέβηκαν στις εκλογές και κάποιοι λίγοι που τόλμησαν και πήγαν να ψηφίσουν , διαπομπεύτηκαν και στιγματίστηκαν ως προδότες . Και βγήκε που λες για αρχηγός ένας λύκος , κατά πως λέγανε οι ίδιοι , για να κάνει κουμάντο σε όλη την περιοχή . Τότε ήτανε που του φίλου μας του αρχιτσοπάνη και των τσοπανόπουλων τους έπιασε και κάθε λίγο και λιγάκι βγαίνανε μες την καλή χαρά και φώναζαν << λύκος – λύκος στο μαντρί , βοήθεια συγχωριανοί >> . Και τρέχανε οι συγχωριανοί για να βοηθήσουνε . Σαν φτάνανε στη στάνη , λύκος πουθενά . Και μια και δυο , περνάγανε τα χρόνια . Κάπου εκεί , στα τρία χρόνια μετά , οι κραυγές τους μαλάκωσαν και αραίωσαν . Παραμονές στα τέσσερα σταμάτησαν τελείως . Οι συγχωριανοί ανησύχησαν . Ρε λες , να ‘παθε τίποτα ο αρχιτσοπάνης ; αναρωτήθηκαν και γρήγορα - γρήγορα κίνησαν για την στάνη . Σαν φτάσανε δίπλα τι να δουν !!!!! Τσομπάνης , τσοπανοπούλα , λύκος και λυκόπουλα , όλοι μαζί αντάμα και σφιχταγκαλιασμένοι στήσανε χορό . Απόρησαν , δεν πίστευαν αυτό που έβλεπαν τα μάτια τους . Ρε λες να δικαιώθηκε ο αγώνας και εμείς ακόμα δεν πήραμε χαμπάρι ; Μετά άρχισαν να σκορπίζουν , ο ένας κατά δω , ο άλλος κατά κει , κι άλλος δεν ήξερε το κατά που να πάει . Τι σκέφτονταν κατά βάθος , εκείνη τη στιγμή δεν ξέρω . Και ούτε που ξέρω , πώς τέλειωσε αυτό το παραμύθι .
Υ.Γ. Λόγω περιορισμού από την ιστοσελίδα το παραμύθι δεν είναι αυτούσιο .

Το Προφίλ μας