Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

ΣΕΕΝ: Απαντάμε αγωνιστικά στην επίθεση Κυβέρνησης – Κεφαλαίου- ΕΕ. Λέμε όχι στην απελευθέρωση - ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ.

Η  ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ είναι αποτέλεσμα της απελευθέρωσης της αγοράς ενέργειας που σκοπό έχει να βρουν τα υπερσυσσωρευμένα κεφάλαια των μονοπωλίων, κερδοφόρα διέξοδο από την κρίση.
Απαραίτητη προϋπόθεση γι’αυτό θα είναι η διάλυση των δικαιωμάτων των εργαζομένων, μειώσεις μισθών, απολύσεις,  διεύρυνση του δουλεμπορίου, αύξηση των τιμολογίων του ρεύματος, μεγαλύτερη καταστροφή του περιβάλλοντος.
Αυτή η πολιτική στηρίχτηκε και στηρίζεται από τα κόμματα της συγκυβέρνησης και από τους «αντιμνημονιακούς» που όλοι τους συμφωνούν με την πολιτική της Ε.Ε για την απελευθέρωση των αγορών. Πλάτη έβαλαν και οι συμβιβασμένοι κυβερνητικοί –εργοδοτικοί συνδικαλιστές που υπέγραψαν τα πάντα και τώρα υποκριτικά χύνουν κροκοδείλια δάκρυα. Ευθύνη έχουν και οι εκλεγμένοι στην τοπική διοίκηση που καλλιέργησαν αυταπάτες με  «σύμφωνα με τη ΔΕΗ» και «Δίκτυα ενεργειακών Δήμων.» 
Απέναντι στις εξελίξείς, ό μόνος δρόμος για την εργατική τάξη είναι η ενότητα όλων των εργαζομένων στην Ενέργεια , ανεξαρτήτου εργασιακής σχέσης (μόνιμοι, οκτάμηνες , εργολαβικοί) , συμπόρευσης με το ταξικό κίνημα, το ΠΑΜΕ, χτίσιμο της συμμαχίας με τους φτωχούς αγρότες, τους αυτοαπασχολούμενους , τις γυναίκες , τους νέους. 
Δίνουμε την απάντηση μας εκεί από όπου ξεκινάει η ιδιωτικοποίηση, τον ΑΔΜΗΕ και ΔΕΔΔΗΕ.

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ

ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΠΥΛΗ ΤΟΥ  ΚΥΤ ΚΑΡΔΙΑΣ, ΤΕΤΑΡΤΗ 19-6-2013, στις 2μ.μ.
ΣΤΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΚΟΖΑΝΗΣ,ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21-6-2013, στις 10:30 π.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας