Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Δήμος Σερβίων-Βελβεντού: Επίσκεψη στο Κλειστό Γυμναστήριο Σερβίων με την Αναγέννηση Σερβίων


KLEISTO GYMNASTHRIO SERVION DHMOS SERVION - VELVENTOU EPISKEPSI ME ATHLITES from Dimos Servion - Velventou on Vimeo.
  Τα μέλη, αθλητές και προπονητές, της Αναγέννησης Σερβίων συνόδεψε στο κλειστό γυμναστήριο Σερβίων ο Δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού Βασίλης Κωνσταντόπουλος προκειμένου να γνωρίσουν από κοντά τις εγκαταστάσεις του, να ενημερωθούν για τις λειτουργίες του και να συζητήσουν επιμέρους ζητήματα που αφορούν τον εξοπλισμό του.

  Οι εργασίες στο κλειστό γυμναστήριο βρίσκονται στο τελευταίο στάδιο σύμφωνα και με τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρίας ενώ από την πλευρά του δήμου τα επόμενα βήματα, όσον αφορά τις εσωτερικές εγκαταστάσεις του γυμναστηρίου, είναι η τοποθέτηση του παρκέ και η προμήθεια του εξοπλισμού.
Η επίσκεψη περιελάμβανε ξενάγηση σε όλους τους χώρους, εσωτερικούς και εξωτερικούς, του κλειστού γυμναστηρίου καθώς και ενημέρωση για την εξέλιξη και το χρονοδιάγραμμα των εργασιών.
  Στην επίσκεψη συμμετείχαν και οι Αντιδήμαρχοι Νίκος Λαζαριώτης, Τάσος Αλεξόπουλος, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Τάσος Κακαφίκας, ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Παναγιωτούλας και η Πρόεδρος της Δ.Κ. Σερβίων Νατάσα Αλεξοπούλου.



7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕ. ΜΠΡΑΒΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕ! ΤΟ ΠΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Καλά Δήμαρχε αμα τελειώσεις και το “στιο” της πλατείας τελειώσεις το κλειστό και αρχίσει το πνευματικό σε βλέπω Δήμαρχο μέχρι να πεθάνεις????

Ανώνυμος είπε...

Κάτι τέτοια βλέπουν οι γείτονες και τρελαίνονται!!!!Με τα λεφτά τα δικά μας οι γείτονες θα μας περάσουν!!!!Κλειστό, πνευματικό, "στιο", ανάπλαση Σερβίων Οικονομία Ελάττωση του Χρέους!!!!Αν γίνει και ο δρόμος Κοζάνη Σέρβια τότε Δήμαρχε θα ψάχνουν να βρουν αντίπαλο!!!!Τα λαμόγια λυπάμαι που ακόμη ψάχνουν να βρουν υποψήφιο Δήμαρχο!!!!

Ανώνυμος είπε...

11.55 μ.μ....χα-χα-χα-χα-χα-χα-χα-χα-χα-χα.....αφηστε ρε την λεζαντα και τις φιγουρες !!!! Κωνσταντοπουλε βλεπω μεχρι τις εκλογες νασαι ολο κουνηματα τα χερια,μπλα-μπλα-μπλα,και να κουβαλας μαζι σου φωτογραφους και βιντεοληπτες....Η ουσια μια και μοναδικη.....ολα μηδεν !!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ME TI DINAMIKI XEKINISES KOSTADOPOULE KAI TORA KATADISES KOKOLIOS, ME TENEKEDES NA SE PERITRIGIRIZOUNE ME ENA KOMMA DIALIMENO METRAS TIS ORES NA TELIOSI I 8ITIA SOU. Pou einai oloi aytoi pou trexane na sistirixoune? tin kanane pros Siriza?

Ανώνυμος είπε...

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕ ΤΟΧΑΣΕΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.......ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΑΝΤΙΣΤΡΑΦΗΚΕ...ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ....ΕΚΕΙ ΤΑ ΠΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ !!!!!!!!!!!

Το Προφίλ μας