Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΩΝ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΩΝ
ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
«Ο ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ»
Σαράντα παλικάρια (μάλλον πολύ περισσότερα) απ΄την Τριπολιτσά …και τις άλλες περιοχές της Πελοποννήσου βρέθηκαν με επικεφαλής τον Πρόεδρό τους και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου χθες το απόγευμα 12 Ιουνίου 2013 στη Δημοτική Χαρτοθήκη Κοζάνης (Αρχοντικό Λασσάνη)  στην παρουσίαση της ποιητικής Συλλογής του Πελοποννησίου εκπαιδευτικού Άκη Μπούρα.
Πολύ ζεστή η ατμόσφαιρα,  πολύ επιτυχημένη η εκδήλωση, μεγάλος ο πνευματικός πλούτος του νέου μας ποιητή. Άκη, οι ευχές μας συνοδεύουν την προσπάθειά σου. Η συμπαρουσιάστρια του βιβλίου Πελοποννήσια νεαρή φιλόλογος Στέλα Θεοχάρη μάγεψε με την ορθοφωνία και τη λογοτεχνική απόδοση επιλεγμένων ποιημάτων.
Μετά την παρουσίαση του βιβλίου οι Πελοποννήσιοι πέρασαν από τα νέα πολυτελή γραφεία του Συλλόγου στο Μπλιούρειο εκκλησιαστικό ίδρυμα (απέναντι από τον Άγιο Νικόλαο Κοζάνης), τα οποία θα είναι πανέτοιμα την επόμενη βδομάδα.
Η συνέχεια δόθηκε στο εστιατόριο «ελληνικό» του Παλαμά με λαχταριστά εδέσματα και κρασί από τη Νεμέα, προσφορά και πάλι του εκλεκτού μας φίλου από τη Νεμέα του Παναγιώτη Τσιλιγκίρη (Ανθοπωλείο «ΡΟΔΗ» στην οδό Γκέρτσου, στην Κοζάνη).  Μαζί μας και τα νέα δραστήρια μέλη Σμαρώ Κοκώνη-Κεντεποζίδου, από Μεγαλόπολη και Ελένη Σίδερη-Αφεντουλίδου, από Κιάτο.  Δε θα μπορούσαμε βέβαια να μη φέρουμε και κανα δυο στροφές με την αγκινάρα και τον αμάραντο, με τον Πρόεδρό μας να παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα χορού.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου ευχαριστεί τα μέλη του για την άμεση ανταπόκριση στα καλέσματά του και προγραμματίζει ανάλογη συνέχεια.

ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας