Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ-ΜΟΡΑΪΤΙΚΟ ΞΕΦΑΝΤΩΜΑ

Σε μια ζεστή, φιλική, συγκινησιακή, οικογενειακή ατμόσφαιρα έγινε το Σάββατο 09 Μαρτίου 2013  στην Οινόη Κοζάνης συνεστίαση γνωριμίας των μελών του πολιτιστικού Συλλόγου Πελοποννησίων Δυτικής Μακεδονίας. Η συμμετοχή μελών και φίλων ξεπέρασε τις προσδοκίες του Διοικητικού Συμβουλίου  και η συνεστίαση εξελίχθη σε αυθόρμητο παραδοσιακό  Μοραΐτικο  ξεφάντωμα με ζωντανό κλαρίνο από το Αγρίνιο. Το οπτικοακουστικό υλικό που παρουσιάστηκε ζωντάνεψε τις μνήμες και δημιούργησε κλίμα  ευφορίας.
Πλήθος επωνύμων πελοποννησίων  έδωσαν το παρόν και γλέντησαν με την ψυχή τους: Διακρίναμε τους στρατηγούς ε.α  Μπασέα Ιωάννη  (Μανιάτης) και  Κόλια  Αντώνη (σύζυγος Μανιάτισσας) , το χειρούργο Αγγελόπουλο Αγγελή , αξιωματικούς, εκπαιδευτικούς , επιτυχημένους υπαλλήλους και επαγγελματίες, με πρώτον τη τάξει το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης κ.κ Παύλο (εξ Αιγίου), ο οποίος  παρέστη, χαιρέτησε τη συνάθροιση , εξέφρασε τη χαρά του για την όλη προσπάθεια και προέτρεψε το Διοικητικό Συμβούλιο να αναδείξει και να προβάλει τον πολιτισμό και τις ομορφιές της Πελοποννήσου.
Ο πρόεδρος του Συλλόγου, Αστυνομικός Διευθυντής Χαράλαμπος  Θεοχάρης, αναφέρθηκε στους σκοπούς του Συλλόγου, παρουσίασε το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο και κατέθεσε ένα φιλόδοξο πρόγραμμα δράσης με επισκέψεις σε  πολιτιστικούς, παραδοσιακούς και  προσκυνηματικούς προορισμούς, με λειτουργία χορευτικού τμήματος, με συμμετοχή γενικότερα στα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής.
Στη συνέχεια οι Πελοποννήσιοι γλέντησαν, όπως αυτοί γνωρίζουν!!! με τον Πρόεδρο να παραδίδει μαθήματα, πως χορεύουν την Αγκινάρα και το Αμάραντο!!!
Όλοι εξέφρασαν τη επιθυμία τους η όλη προσπάθεια του Συμβουλίου να στεφθεί με επιτυχία και να έχει την ανάλογη συνέχεια.
Ο κ. Τσιλιγκίρης Παναγιώτης ,από Νεμέα , ιδιοκτήτης του ανθοπωλείου «ΡΟΔΗ» στην οδό Γκέρτσου, Κοζάνη, προσέφερε δωρεάν λουλούδια στις κυρίες της βραδιάς.
Για εγγραφές νέων μελών, στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου

ΠΡΟΕΔΡΟΣ:                       Θεοχάρης Χαράλαμπος        τηλ: 6977082924
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ:              Μπονάτσος Βλάσιος              τηλ: 6946795543
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ:                  Δημητροπούλου Μαρίνα         τηλ: 6972839880
     ΤΑΜΙΑΣ:                                Μαγκλάρας Βασίλειος            τηλ: 6948894966
     ΜΕΛΟΣ:                                Φράγκος Ιωάννης        τηλ: 6945790823
ΜΕΛΟΣ:                               Φροντιστής Νικόλαος              τηλ: 6946683430
ΜΕΛΟΣ:                               Τριγάζη Ελισάβετ                    τηλ: 6934960000
     ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΟΡΔΑΙΑΣ:  Αγγελοπούλου Παγώνα        τηλ:  6976516918

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας