Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Ο Παύλος Ζουλιάμης, εκ των χορηγών της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, μίλησε για τη συνεργασία με τους «κίτρινους»

«Διοίκηση με ήθος και τιμιότητα»
Ο Παύλος Ζουλιάμης, εκ των χορηγών της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, μίλησε για τη συνεργασία με τους «κίτρινους»
Στην εκπομπή «AllAboutARIS ON AIR» του «Libero 107,4» φιλοξενήθηκε ο Παύλος Ζουλιάμης, εκπρόσωπος της χορηγού εταιρίας της φανέλας του ΑΡΗ.
Με λόγο απλό και… κατακίτρινο ο Παύλος Ζουλιάμης, διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας American Genetics, που διαφημίζεται μέσω της φανέλας του ΑΡΗ στο μπάσκετ, μίλησε στην εκπομπή «AllAboutARIS ON AIR», για τη συνεργασία του με την ΚΑΕ, την προσπάθεια που κάνει η νυν διοίκηση αλλά και τη δυσάρεστη εμπειρία που είχε με την προηγούμενη.
Πιο αναλυτικά είπε:


Για τη χορηγία προς την ΚΑΕ ΑΡΗΣ: «Εμείς είμαστε μία σεμνή, ταπεινή εταιρία, είμαστε γεωπόνοι και είμαστε Αρειανοί. Δεν έχουμε να πουλήσουμε τίποτα στο ευρύ κοινό. Μας έχει συνεπάρει η προσπάθεια που κάνει η διοίκηση με τιμιότητα και ήθος και όσο τον κάνουν με αυτό τον τρόπο θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε. Είμαστε μία εξαγωγική εταιρία και η συγκυρία μας ευνοεί να βοηθήσουμε την ομάδα.

Εγώ είμαι 39, το 198, ’88, ’89 όταν ήμουν στα Σέρβια Κοζάνης, ήμουν από τα παιδάκια που έκαναν τρεις ώρες στην Καστανιά για να δούμε την Γκάλη. Όσοι μεγαλώσαμε με αυτή την ομάδα είμαστε συναισθηματικά δεμένοι. Όσοι από εμάς μας έφερε την οικονομική δυνατότητα να βοηθήσουμε αυτή την ομάδα έχουμε υποχρέωση να το κάνουμε».

Για τις ενέργειες που θα ακολουθήσουν: «Δεν είναι μόνο το να δώσουμε χρήματα. Είναι και άλλες ενέργειες, όπως να φέρουμε παιδάκια από ιδρύματα στο γήπεδο. Θα τους μείνει, να βγουν στην κοινωνία, να πάρουμε το νεαρό ο οποίος θα πάρει την κοπελιά του και αντί να πάει στο μπαράκι θα έρθει στο γήπεδο να δει τον ΑΡΗ. Να κάνουμε Αρειανάκια, είμαστε μία ομάδα με ήθος και τιμιότητα. Δεν έγινε ποτέ ομάδα των κρατικοδίαιτων όπως ο Ολυμπιακός. Ετοιμάζουμε διάφορες δράσεις με τη διοίκηση».

Για την εμπειρία με την προηγούμενη διοίκηση: «Η πρώτη εμπειρία που είχα με την προηγούμενη διοίκηση πριν πέντε χρόνια ήταν δραματική. Πλησιάσαμε την ΚΑΕ και έφυγα τρέχοντας, λίγο ακόμα κα θα πηδούσα τις σκάλες στο Παλέ. Τότε η εταιρία μας ήταν ελληνοαμερικάνικη, τώρα ελληνοϊταλική και είχα εντολή να δώσω το τσεκ από τους Αμερικανούς και έφυγα τρέχοντας».

Για το πώς προέκυψε η τωρινή συνεργασία: «Έχω έναν συνεργάτη, ο οποίος μου λέει ‘να το ξαναδούμε με τον ΑΡΗ φέτος’, με το που ήρθε ο Αγγέλου γιατί τον θαύμαζα και σαν παίκτη και σαν προπονητή. Του είπα ‘δες ποιοι είναι υπεύθυνοι, αλλά εγώ θα πάω χωρίς τσεκ. Διαπιστώσαμε ότι οι άνθρωποι είναι ηθικοί. Κανόνισα ένα ραντεβού με τον πρόεδρο και πήγα χωρίς τσεκ και χωρίς διάθεση να δώσω οτιδήποτε. Με εντυπωσίασε ο Λευτέρης. Είναι καλό παιδί, καλός επιχειρηματίας, έχει βάλει το κεφάλι του κάτω από μία γκιλοτίνα. Μου λέει ‘βοήθα, δεν έχω να σου δώσω κάτι’. Μου έδωσε όλα τα νούμερα, τι ξοδεύουμε, τι κάνουμε, είδα ότι προσπαθούν να κάνουν ισοσκελισμένο ισολογισμό. Είδα ότι οι άνθρωποι είναι νοικοκυρεμένοι. Πήρα την έγκριση από τους Ιταλούς και προχωρήσαμε».

Για το άρθρο 99: «Είναι μεγάλη υπόθεση να μπούμε στο άρθρο 99, μην γελιέστε, στο άρθρο 99 πληρώνεις περισσότερα από τα μισά απλά τα διακανονίζεις. Εμείς κάναμε μία συμφωνία ως το τέλος της χρονιάς στη φανέλα, συνεχίσαμε με την εκδήλωση για τον Γκάλη, συνεχίζουμε με κοινωνικές δράσεις. Έφερα φίλους επιχειρηματίες για να δώσουν λεφτά. Του ένα του είπα το εξής: ‘Θα δώσω εγώ ένα πιστωτικό 10.000 και θα βάλεις εσύ άλλα δέκα’. Με αυτόν τον προπονητή και αυτόν τον πρόεδρο εμείς θα είμαστε αρωγοί».

Για τη σημασία της συνέπειας: «Η τρύπα αυτή τη στιγμή είναι πολύ μικρή. Ο Λευτέρης έχει κάνει θαύματα. Αν εμείς μαζέψουμε ένα ποσό για παίκτες, ο Βαγγέλης θα το διαχειριστεί άμεσα και το δεύτερο σημαντικό η συνέπεια στις πληρωμές. Στον ΑΡΗ γίνεται μία τιτάνια προσπάθεια αλλά ακόμα δεν είμαστε συνεπέστατοι. Το κλίμα στα αποδυτήρια είναι εξαιρετικό, ο κόουτς κάνει μία καλή δουλειά, του χρόνου αν μπούμε στο 99 και περισσότερα θα ξοδέψουμε και θα είμαστε συνεπείς».

Για τη νέα χρονιά: «Αυτή τη στιγμή είμαστε σε πόλεμο και στο μπάσκετ. Θα σκύψουμε κεφάλι, θα δουλέψουμε, θα κλείσουμε τη χρονιά και μετά θα κάνουμε κριτική. Αν κάνουμε έναν πυρήνα τριών-τεσσάρων ανθρώπων αλλάζει η ψυχολογία, μετά κολλάνε κι άλλοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας