Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ Ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ σε όλους τους δήμους

του Χρήστου Βήττα από τον ΠΤΟΛΕΜΑΙΟ
Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ θα κατεβάσει ψηφοδέλτια σε όλους τους δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, καθώς επίσης και στην περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.
Τα παραπάνω υπογράμμισε μιλώντας στους δημοσιογράφους, ο γραμματέας της Π.Ε. Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ. Ο Βασίλης Κωνσταντινίδης υπογράμμισε ότι η στρατηγική του ΣΥΡΙΖΑ για τις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές, είναι η συγκρότηση ψηφοδελτίων συνεργασίας. Σ’ αυτή τη βάση μπορεί οι επικεφαλής να μην είναι κατ’ ανάγκη μέλη του κόμματος, αλλά να αξιοποιηθούν συνεργαζόμενοι. Το βασικό – είπε – είναι η συγκρότηση δημοτικών κινήσεων σε κάθε δήμο, ώστε να συσπειρωθούν όλες οι υγιείς δυνάμεις που ανησυχούν για την πορεία του τόπου, έχουν προτάσεις και κυρίως που είναι διατεθειμένες να στρατευτούν για ανεξάρτητες αυτοδιοικητικές αρχές, οι οποίες θα παλέψουν για τα πραγματικά προβλήματα και για την ανάπτυξη του τόπου.


Ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι στην Κοζάνη υπάρχει ως βάση η Δημοτική Κίνησης «Κοζάνη Τόπος να ζεις» και η συνεργασία με τους Οικολόγους, η οποία θα συνεχιστεί και θα διευρυνθεί. Στην Πτολεμαΐδα συγκροτήθηκε πρόσφατα Δημοτική Κίνηση του Δήμου Εορδαίας, για τη συστράτευση δυνάμεων σε ένα συνδυασμό, με στόχο την αλλαγή στο δήμο Εορδαίας. Αντίστοιχες διεργασίες άρχισαν και στο δήμο Βοΐου, ενώ δημοτική κίνηση θα δημιουργηθεί και στο δήμο Σερβίων – Βελβεντού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας