Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Έφυγε από τη ζωή η Δικηγόρος και ιδιοκτήτρια του WEST CHANNEL Βίκυ Γερούκη - Παπαφιλίππου

Έφυγε σήμερα το πρωί αιφνιδίως από τη ζωή στα 71 της χρόνια, η ιδιοκτήτρια του τηλεοπτικού σταθμού WEST CHANNEL, Βίκυ Παπαφιλίππου, η οποία ένιωθε ξαφνική αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο όπου και απεβίωσε, από παθολογικά αίτια.
Η Βίκυ Παπαφιλίππου, είχε τον έλεγχο του Ομίλου WEST για 22 χρόνια, ενώ διετέλεσε για αρκετά χρόνια και πρόεδρος των ιδιοκτητών τηλεοπτικών σταθμών της Περιφέρειας. Μαχόμενη δικηγόρος για πολλές δεκαετίες και σύζυγος του πρώην βουλευτή της Ν.Δ., Νίκου Παπαφιλίππου.
kozanimedia.gr 
Βιογραφικό

Η Βίκη Παπαφιλίππου κατάγεται από την Κοζάνη όπου μεγάλωσε, παντρεύτηκε με τον Νίκο Παπαφιλίππου (διπλ/χο ηλεκτρολόγο μηχανικό / τ. Βουλευτή Ν.Κοζάνης) και συνεχίζει να διαμένει εκεί.
Είναι απόφοιτη Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσ/νίκης (1965) με μεταπτυχιακές σπουδές στο Διεθνές Δίκαιο που πραγματοποίησε με κρατική υποτροφία στην Ακαδημία Διεθνούς Δικαίου της Χάγης Ολλανδίας.
Ασκεί επί 40 και πλέον χρόνια ενεργό δικηγορία στο Εφετείο Λαρίσης και Κοζάνης και διαθέτει σημαντική εμπειρία εκτός από τα ποινικά σε νομικά θέματα που διέπουν επιχειρηματικές δραστηριότητες (Εταιρείες Α.Ε., ΕΠΕ, και Ο.Ε.)
Επί 20 χρόνια (από το 1988 μέχρι σήμερα), παράλληλα με την άσκηση της δικηγορίας, ασχολείται με τη διοίκηση και τη λειτουργία του Ραδιοτηλεοπτικού Σταθμού ‘‘WEST’’ (West Channel και West Radio) που έχει έδρα την Κοζάνη.
Ένεκα της πιο πάνω εμπειρίας της και προϋπηρεσίας στα ηλεκτρονικά ΜΜΕ, εκλέγεται επί πολλά χρόνια στο Δ.Σ. της ένωσης ‘‘Τηλεόραση Ελληνικής Περιφέρειας (Τ.Ε.Π.)’’. Τα τελευταία 5 χρόνια είναι αιρετή Πρόεδρος της Ένωσης.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ΤΑ ΕΓΚΟΣΜΙΑ!!! ΟΠΟΙΑ ΚΙ ΑΝ ΗΤΑΝ, Ο,ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ, ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΟ, ΚΑΘΩΣ ΤΩΡΑ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΕΜΑΣ... ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΣ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΗΣ... ΑΙΩΝΙΑ ΤΗΣ Η ΜΝΗΜΗ... ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ...ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ!!!

Ανώνυμος είπε...

8a tin krini o 8eos poli sosti topo8etisi, alla distixos kiria mou psifizo Alexi Tsipra kai opos katalabenis eimai a8eos.

Ανώνυμος είπε...

22 xronia anarxia, kai traboukismous oson afora tous ipolipous radiofonikous sta8mous, tifla na exi i xrisi aygi.

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ 6:09; σου είπε κανένας ότι αν καποιος δεν ειναι πιστος δε σεβεται τον νεκρό; προφανώς ο καθένας κρίνεται επι της γης αλλα τη στιγμή του θανάτου δεν επιλεγουμε την κριτική, υπάρχει χρόνος για αποτιμηση και για κριτική...να ειμαστε σοβαροί , και αυτο το ψηφίζω αλέξη τσίπρα με τον τροπο που το βαζεις είναι προβοκατόρικο και απαράδεκτο. Μάλλον δεν ψηφίζεις συριζα φιλε ή αν ψηφίζεις εχεις μπερδέψει κάποια πράγματα.

Το Προφίλ μας