Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Δήμος Σερβίων-Βελβεντού: Σύσκεψη για την επίσκεψη του Πατριάρχη στα Σέρβια

Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΣΕΡΒΙΩΝ - ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ
   Η επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ Βαρθολομαίου ήταν και το μοναδικό θέμα της ευρείας σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στα Σέρβια. Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Δήμαρχος Σερβίων - Βελβεντού Βασίλης Κωνσταντόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι Νίκος Λαζαριώτης και Γιώργος Παναγιωτούλας, εκπρόσωπος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη κ. Παύλου, ιερείς της περιοχής, οι Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων, εκπρόσωποι πολιτιστικών συλλόγων και εθελοντικών ομάδων καθώς και οι διευθυντές των εκπαιδευτικών μονάδων του δήμου. Συζητήθηκαν οργανωτικά ζητήματα και επιμέρους λεπτομέρειες της υποδοχής του Οικουμενικού Πατριάρχη.

   Σύμφωνα με το αρχικό πρόγραμμα της επίσκεψής του στην Ιερά Μητρόπολη Σερβίων & Κοζάνης ο Οικουμενικός Πατριάρχης, την Πέμπτη 28 Ιουνίου, θα επισκεφθεί τον Δήμο Σερβίων - Βελβεντού και πιο συγκεκριμένα στις 12 το μεσημέρι το Βελβεντό (Θυρανοίξια Ι. Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου) και στις 6 το απόγευμα τα Σέρβια (Ι.Κ.Ν. Αγ. Κυριακής Μ. Πανηγυρικός Εσπερινός - Επίσκεψη στη Βασιλική και στη Βυζαντινή Καστροπολιτεία). Επίσης κατά την διαδρομή και ειδικότερα στο Βαθύλακκο (11:30π.μ.) θα πραγματοποιηθεί μικρής διάρκειας στάση και ανάλογη τελετή καλωσορίσματος.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

θα μας στοίχιση σαν την επίσκεψη του Τσοπανόπουλου, δηλαδή μια τρύπα στο νερό ήταν, λουλούδια στον κάθε κάδο τους μικρούς και την επόμενη μέρα δεν υπήρχαν ούτε άνθος μόνο κάδος..., στα Σέρβια τζάμπα έρχεται να πάνε μόνο στην εκκλησιά παπάδες, στρατιωτικοί και πολιτικοί και ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ πιστοί να είναι έξω από την θεία λειτουργιά, εξαλου για αυτό γίνετε στην Αγιά Κυριακή...

Το Προφίλ μας