Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Έκθεση Φωτογραφίας "Πάμε Απέναντι": Απονομή βραβείων

Τα βραβεία και τα χρηματικά έπαθλα στους νικητές του Φεστιβάλ Φωτογραφίας θα απονεμηθούν την Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2012, στις 7.30 το βράδυ, σε τελετή που θα πραγματοποιηθεί στον χώρο όπου λειτουργεί η έκθεση, στο φουαγιέ του Λαογραφικού Μουσείου και Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Κοζάνης. Τα έπαθλα θα απονείμουν ο Δήμαρχος Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας, εκπρόσωπος της Κεντρικής Καλλιτεχνικής Επιτροπής και εκπρόσωπος της ΕΣΗΕΜ-Θ, που είναι και η διοργανώτρια της έκθεσης φωτογραφίας.

Λίγο πριν από την απονομή, στο ίδιο χώρο, θα δοθεί συνέντευξη Τύπου,  στην οποία θα γίνει ο απολογισμός και θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα της διοργάνωσης.
Η έκθεση εντάσσεται στο πλαίσιο του «Φεστιβάλ με θέμα τη Μετανάστευση και την Κοινωνική Ένταξη».  Πρόκειται για δράση που χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ένταξης, και υλοποιείται από τον Δήμο Θεσσαλονίκης, την Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης και την μη κυβερνητική οργάνωση «Άρσις».
Η δράση περιλαμβάνει άλλα δύο διαγωνιστικά Φεστιβάλ, Ταινιών Μικρού Μήκους και Ντοκιμαντέρ στη Θεσσαλονίκη (διοργανωτής: Δήμος Θεσσαλονίκης) και Φεστιβάλ Εφαρμοσμένων & Εικαστικών Τεχνών στην Αλεξανδρούπολη (διοργανωτής: ΜΚΟ  Άρσις).
 Συντονιστής του προγράμματος είναι ο Δήμος Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας