Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

"Να ανοίξουν οι λογαριασμοί των βουλευτών στην Ελβετία"...

Πρόταση να κληθούν οι βουλευτές όλων των κομμάτων από τη Βουλή και να δώσουν εξουσιοδότηση στις ελβετικές τράπεζες και Αρχές να ανοίξουν τους λογαριασμούς τους, αν υπάρχουν, απευθύνει ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Καρχιμάκης, τονίζοντας ότι θέμα τιμής για τον πολιτικό κόσμο. «Προτείνω όλοι οι βουλευτές, όλων των κομμάτων, να δώσουν εξουσιοδότηση ή ό,τι άλλο έγγραφο χρειάζονται οι ελβετικές τράπεζες, μέσω του προέδρου της Βουλής για να εκδώσουν άμεσα όλη την κίνηση των λογαριασμών
[...]. Προτείνω, μάλιστα, αυτή η διαδικασία να μην περιοριστεί μόνο στους βουλευτές της παρούσας κοινοβουλευτικής περιόδου» είπε ο κ.Καρχιμάκης, μιλώντας στον «Κόσμο του Επενδυτή».

Ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ απορρίπτει τις κατηγορίες ότι το κόμμα του σκοπίμως «φούσκωσε» το έλλειμμα για να οδηγηθούμε στον μηχανισμό και επιρρίπτει ευθύνες στους Ευρωπαίους διότι, παρά το γεγονός ότι η Ελλάδα ήταν σε επιτήρηση και έπρεπε να την ελέγχουν, άφησαν να εξελιχθεί, όπως λέει, δημοσιονομικός εκτροχιασμός επί κυβέρνησης Καραμανλή.

Σχετικά με τις υποψηφιότητες που έχουν αρχίσει να εκδηλώνονται για την ηγεσία στο ΠΑΣΟΚ, ο κ.Καρχιμάκης δηλώνει ότι το κόμμα θα κατέβει στις εκλογές με επικεφαλής τον Γιώργο Παπανδρέου, ενώ όσον αφορά τον χρόνο τέλεσής τους, τον συναρτά με την ολοκλήρωση των διαδικασιών για τη νέα δανειακή σύμβαση και την ανταλλαγή ομολόγων.

«Το ΠΑΣΟΚ έχει πρόεδρο και ο Γιώργος Παπανδρέου έχει κάθε δικαίωμα να θέσει στην κρίση του ελληνικού λαού το έργο της κυβέρνησής του» αναφέρει.

Για τα στελέχη που έχουν δηλώσει «παρών» και πιέζουν για δρομολόγηση των διαδικασιών πριν από τις εκλογές ο κ.Καρχιμάκης αναρωτιέται: «Αν δεν υπάρχει επόμενη μέρα για την Ελλάδα, υπάρχει επόμενη μέρα για το ΠΑΣΟΚ;».
www.trelokouneli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας