Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Ολοκλήρωση έργων και δράσεων του Ποντιακού & Μικρασιατικού Συλλόγου Καρυοχωρίου "Ο ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ"

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν μια σειρά έργων και δράσεων που υλοποίησε ο Ποντιακός & Μικρασιατικός Σύλλογος Καρυοχωρίου "Ο ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ" το προηγούμενο διάστημα.
1. ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΑΡΚΕΙΑΣ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η διαδικασία απόκτησης βεβαίωσης Διαχειριστικής Επάρκειας του Συλλόγου για την υλοποίηση πράξεων στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013. Η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος "Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού", έπειτα από εξέταση και αξιολόγηση του φακέλου αίτησης και επιτόπιο έλεγχο κλιμακίου της στις εγκαταστάσεις του συλλόγου, πιστοποίησε την ανάπτυξη και εφαρμογή Συστήματος Διαχειριστικής Επάρκειας στο πλαίσιο υλοποίησης δράσεων συγχρηματοδοτούμενων από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

2. ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
Αναρτήθηκε στο διαδίκτυο η νέα ιστοσελίδα του Συλλόγου, στη διεύθυνση www.prosfygas.gr, που φιλοδοξούμε να αποτελέσει το ψηφιακό εργαλείο για την ενημέρωση, την προώθηση και την προβολή των δραστηριοτήτων του συλλόγου.

3. e-SOCIAL NETWORK
Είναι η διαδικτυακή μονάδα www.social-network.gr για την οργάνωση και διαχείριση εθελοντικών κοινωνικών υπηρεσιών στην ευρύτερη περιοχή της Εορδαίας. Αναπτύχθηκε από τον Σύλλογο στο πλαίσιο του Προγράμματος Υποστήριξης Πρωτοβουλιών για Νέους με τη χρηματοδότηση της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς με σκοπό την ευαισθητοποίηση, κύρια, των νέων να εργαστούν εθελοντικά στους τομείς της διατήρησης της πολιτιστικής κληρονομιάς, της προώθησης του πολιτισμού, της προστασίας του περιβάλλοντος, της κοινωνικής προσφοράς και να αναπτύξουν επαγγελματικές, κοινωνικές και επικοινωνιακές δεξιότητες.

4. Prosfygas Wireless LAN
Πρόκειται για το ασύρματο δίκτυο internet που αναπτύχθηκε από το Σύλλογο και λειτουργεί σε πρώτη φάση πιλοτικά παρέχοντας δωρεάν ασύρματη πρόσβαση στο διαδίκτυο. Το ασύρματο δίκτυο (εξοπλισμός και συστήματα) χρηματοδοτήθηκε από ιδίους πόρους του Συλόγου και με την οικονομική ενίσχυση των κατοίκων του Καρυοχωρίου που συμμετείχαν στο πιλοτικό στάδιο ανάπτυξης του. Σε επόμενο στάδιο θα επεκταθεί παρέχοντας δωρεάν πρόσβαση στο internet σε κεντρικούς κοινόχρηστους χώρους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας