Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

«Προσέξτε γιατί αλλιώς θα φύγουμε»

Μήνυμα-βόμβα στέλνει ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος. «Προσέξτε γιατί αλλιώς θα φύγουμε» λέει σε πολιτικούς αντιπάλους και πολίτες, με αφορμή τους προπηλακισμούς, τις «μιντιακές ισοπεδωτικές κραυγές», όπως τις χαρακτηρίζει, αλλά και τον «καταγγελτικό αντιπολιτευτικό λόγο».
Ο υπουργός Υγείας σε συνέντευξή του στην «Realnews», παρομοιάζει τα κυβερνητικά στελέχη με «ανθρώπους στον λάκκο με τα λιοντάρια», όπου....
 τα κόμματα της αντιπολίτευσης κάθονται από πάνω και κάνουν συστάσεις
.
«Δεν μπορώ να να ανεχτώ ως εθνική στάση ή ως λογική πολιτική συμπεριφορά να είμαστε π.χ. δέκα άνθρωποι στο λάκκο με τα λιοντάρια και να είναι πάνω από το λάκκο-δηλαδή, όχι μέσα, αλλά γύρω γύρω από αυτόν-διάφοροι άλλοι πολιτικοί από τον δικό μας χώρο, από τη μείζονα αντιπολίτευση κατά κύριο λόγο, από την Αριστερά κατά κυριότατο λόγο, και με σηκωμένο δάχτυλο να μας λένε πως να παλέψουμε με τα λιοντάρια, και ότι αυτοί, αν ήταν μέσα, θα τα κατάφερναν καλύτερα».
»Το πρώτο πράγμα που σκέφτομαι είναι να τους πούμε: "Για ελάτε κάτω κι εσείς. Για κατεβείτε κι εσείς στον τόπο της δυσκολίας, να δούμε πώς θα τα καταφέρετε με τρόπο εμπράγματο"» συνεχίζει.
«Όταν έχουμε ειδικά ορισμένες μιντιακές ισοπεδωτικές κραυγές, με αδυσώπητη και εκ του ασφαλούς κριτική, όταν προπηλακιζόμαστε, όταν ο αντιπολιτευτικός πολιτικός λόγος είναι καταγγελτικός και εύκολος, τότε ξέρετε τι έρχεται αυθόρμητα; Να φύγουμε, να έρθουν να τα κάνουν κάποιοι άλλοι... Να δούμε αν θα τα κάνουν καλύτερα. Και θέλω να ξέρω, αν φύγουμε εμείς σήμερα, αν κάναμε ό,τι έκανε η ΝΔ το 2009, ο κόσμος, οι πολίτες που σήμερα διαμαρτύρονται θα ένιωθαν απόγνωση ή όχι. Καλά είναι λοιπόν να παίζουμε, αλλά να δούμε ότι το παιχνίδι έχει πολλούς που μπορούν και αυτοί να γίνουν παίκτες».
Ο υπουργός Υγείας τονίζει, επίσης ότι η κυβέρνηση κάνει ό,τι μπορεί. «Δεν λέω ότι είμαστε αλάνθαστοι ή σοφοί. Λέω όμως ότι το παλεύουμε».
press-gr.blogspot.com

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μα ποιος νομιζεις οτι εισαι ρε μεγαλε????Μας απειλεις κιολας οτι θα σηκωθειτε να φυγετε?????ΟΥΤΕ ΛΕΠΤΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ!!!!Το 80% του ελληνικου λαου εχει απηβδησει μαζι σας πλεον...Οσο πιο γρηγορα τα μαζεψετε και φυγετε , τοσο οι ελπιδες να σωθει η πατριδα και οι Ελληνες μεγαλωνουν!!!!στο καλο και να μας γραφετε!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Στον Καιάδα και να μην μας γράφουνε (συμπληρώνω εγώ 7:27)!

Ανώνυμος είπε...

KOPSTE TIS MALAKIES KE AFISTE TOYS AN8ROPOYS NA DOYLEPSOYN GIATI IMASTE ME TO ENA PODI STO XILOS TOY GREMOY.

Ανώνυμος είπε...

Από τα χρόνια που βρέθηκε στις πανεπιστημιακές αίθουσες ως καθηγητής, ο Ανδρέας Λοβέρδος είχε τον τρόπο του να ασκεί γοητεία στο ακροατήριό του. Ένα συγκριτικό πλεονέκτημα που δεν το έχασε ούτε μετά την ενασχόλησή του με την πολιτική, έστω και αν εκεί οι απαιτήσεις ήταν περισσότερο σύνθετες.

Τους τελευταίους μήνες, ο Υπουργός Υγείας βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος για τις εξελίξεις στην Κυβέρνηση και το ΠΑΣΟΚ. Βρέθηκε εξαρχής απέναντι στο Μνημόνιο, προσέφερε στον Γιώργο Παπανδρέου την παραίτησή του, έκοψε τον ομφάλιο λώρο που τον συνέδεε πολιτικά με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, συνεχίζει να διαμορφώνει τη δική του ατζέντα για την επόμενη ημέρα στο ΠΑΣΟΚ.

Με τη συνέντευξή του στη «Real News» ωστόσο, το… παράκανε. Εμμέσως στέλνει στην ελληνική κοινωνία το μήνυμα ότι αν το ΠΑΣΟΚ ζοριστεί κι άλλο, δεν το έχει σε τίποτα να παραιτηθεί της προσπάθειας, και να αποχωρήσει από την εξουσία.

Μια υπόσχεση που γίνεται… απειλή, επειδή σύμφωνα με την προσέγγιση του Ανδρέα Λοβέρδου, η Ελλάδα χωρίς το ΠΑΣΟΚ στη διακυβέρνηση του τόπου, θα περάσει δύσκολες στιγμές.

Η επιχειρηματολογία του κ. καθηγητή πάσχει δομικά. Και είναι έμπλεη στρεβλώσεων. Ο Ανδρέας Λοβέρδος ξεχνά ότι… ενίοτε οι παραιτήσεις γίνονται δεκτές. Και μάλιστα με ιδιαίτερη χαρά, από μια κοινωνία που μετράει αντίστροφα τον χρόνο για την απαλλαγή της από το ΠΑΣΟΚ.

Ανώνυμος είπε...

Βιάζεσαι να έρθει ο Σαμαράς;

Ανώνυμος είπε...

Ξεπατωμάρα,τα κατάφεραν μια χαρά και μας φοβίζουν ότι θα φύγουν κιόλας.
Ούστ και πάρε τηλέφωνο όλους μην ξεχαστεί κανένας.

Ανώνυμος είπε...

Καλά τώρα δουλευόμαστε? 9:06 Ποιοί να δουλέψουν? Αυτοί που μας έφτασαν στον πάτο και ακόμα παρακάτω? Οι άνθρωποι είναι ΑΝΙΚΑΝΟΙ. Όσο πιο γρήγορα φύγουν τόσο το καλύτερο. Και γι΄ αυτούς και για την καϋμένη την Ελλάδα.

Ανώνυμος είπε...

Ας φύγουν και να έρθει η κυβέρνηση ΤΣΙΣΑ ( ΤΣΙΠΡΑΣ = ΣΑΜΑΡΑΣ) για να σώσουν την Ελλάδα και να ικανοποιηθεί το 80% των Ελλήνων όπως λέει ο 7:57 !!!!!

ΞΥΠΝΑ ΜΕΓΑΛΕ …. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΟΗΤΟΣ …. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ .

Ανώνυμος είπε...

και εσυ 10:24 θεωρεις τον εαυτο σου εξυπνο;Η πορωση σου και η τυφλωση σου για το ΠΑΣΟΚ ,ξεπερναει καθε λογικη...Αν ο ....ανοητος πραξει κατι....ανοητο εχει το ελαφρυντικο του ακαταλογιστου , ΑΝ ομως ο πορωμενος και κομματικα τυφλωμενος κανει καποια πραξη , αυτο θα ειναι εις γνωση του , οποτε αυτο ειναι ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟ .Συνεπως ο πολιτης που εναι σε κομματικη τυφλωση και βαθεια πορωμενος , ειναι επικυνδινος για τη χωρα και τους πολιτες της ....και εχουμε αρκετα γεγονοτα του παρελθοντος που το επιβεβαιωνουν αυτο το πραγμα!!!!

Το Προφίλ μας