Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Σε αντάρτες και δυσαρεστημένους σκοντάφτει η Ν.Δ.

από την ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ
Ανοιξε μέτωπο στη Ν.Δ. με αντάρτικες υποψηφιότητες ή δυσαρέσκειες από τις επιλογές υποψηφίων που έκανε η Ρηγίλλης σε νομούς της Βόρειας Ελλάδας και η κατάσταση είναι δύσκολο να συμμαζευτεί.Σε ορισμένες περιπτώσεις έχουμε σύγκρουση νομαρχών και δημάρχων που διεκδικούν τη δημαρχία και σε άλλες αμφισβητούνται οι επιλογές της ηγεσίας της Ν.Δ., με την έννοια ότι δεν εκτιμήθηκαν οι απόψεις των τοπικών κομματικών δυνάμεων. 
Στην Καστοριά ο νομάρχης Κώστας Λιάντσης έσπευσε να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για δήμαρχος Καστοριάς, χωρίς να περιμένει την απόφαση της Ρηγίλλης. Αποφασισμένος να διεκδικήσει δεύτερη θητεία είναι και ο δήμαρχος Γιάννης Τσαμίσης, ο οποίος είχε κατέβει μια φορά με τη στήριξη της Ν.Δ., στις εκλογές του 2006 εκλέχτηκε ως ανεξάρτητος και τώρα διεκδικεί με αξιώσεις τη στήριξη της Ν.Δ.
Στη Φλώρινα η στήριξη της Ν.Δ. στην υποψηφιότητα του νομάρχη Γιάννη Βοσκόπουλου για τον δήμο προκάλεσε τη δυσαρέσκεια του δημάρχου Στέφανου Παπαναστασίου, που ήθελε να είναι πάλι υποψήφιος. Φαίνεται, όμως, πως έγιναν κάποιες διαβουλεύσεις και ο δήμαρχος είπε ότι δεν θα αναμιχθεί στις δημοτικές εκλογές του Νοεμβρίου.
Στην Κοζάνη τα στελέχη της Ν.Δ. δεν μπορούν να καταλάβουν πώς δόθηκε η στήριξη στον δήμο στην Αννα Νανοπούλου, την οποία χαρακτηρίζουν «επιλογή ήττας». Τέσσερις φορές κατέβηκε σε εκλογές και απέτυχε και τις τέσσερις να εκλεγεί, λένε χαρακτηριστικά.
Τις δύο ήταν υποψήφια δήμαρχος και τις άλλες δύο υποψήφια βουλευτής. Γιατί να δοκιμάσει και πέμπτη, όταν το εκλογικό σώμα δεν την εμπιστεύτηκε τόσες φορές, αναρωτιούνται. Ανάμεσα σε αυτά τα στελέχη είναι και ο πρώην υπουργός Νίκος Τσιαρτσιώνης. Ο ίδιος είχε θέσει τον εαυτό του στη διάθεση του κόμματος, αν ήθελαν να τον επιλέξουν ως υποψήφιο δήμαρχο Κοζάνης. Τώρα λέει πως δεν μπορεί να συμπράξει στην υποψηφιότητα που ανακοίνωσε η Ρηγίλλης.

Στη Χαλκιδική ο νομάρχης Αστέριος Ζωγράφος επικαλέστηκε διαφωνίες με τον «Καλλικράτη» και την κακή «χημεία» με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτη Ψωμιάδη και δεν κατεβαίνει αντιπεριφερειάρχης. Η Ν.Δ. ανακοίνωσε ότι τον στηρίζει ως υποψήφιο δήμαρχο Πολυγύρου, όμως την απόφασή του να διεκδικήσει εκ νέου τη δημαρχία είχε ανακοινώσει ήδη ο δήμαρχος Θωμάς Καπλάνης. Στον Δήμο Σιθωνίας υπάρχει η υποψηφιότητα του άλλοτε βουλευτή Βαρσάμη Γιοβανούδα, εκτός του Γιάννη Τζίτζιου, που έχει τη στήριξη της Ν.Δ. Πληθώρα ενδιαφερομένων υπάρχει στους Δήμους Αριστοτέλη και Προποντίδος και η Ν.Δ. προσπαθεί να βρει άκρη με δημοσκοπήσεις.
Στη Δράμα η Ν.Δ. ανακοίνωσε ότι στηρίζει την υποψηφιότητα του δημάρχου Θωμά Μαργαρίτη, όμως ο νομάρχης Κώστας Ευμοιρίδης δήλωσε ότι κατεβαίνει κι αυτός υποψήφιος δήμαρχος και παρουσίασε μέρος του ψηφοδελτίου του.

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το αντάρτικο είναι γνώριμο σε αγώνες στα αριστερά κόμματα, σε πολέμους και στα βουνά.
Τώρα, το αντάρτικο της ΝΔ μέσα στις πόλεις, είναι μόνο για γέλια....

http://kozanitika.gr/ είπε...

Αννούλα ζούμε Δήμαρχο για να σε δούμε…

Ανώνυμος είπε...

@ poso mallon an to kanei o tompalidis ouxouxouou!!

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ Η ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΦΕΡΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΕΔΚΕ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΜΟΣ ΙΚΑΝΟΤΑΤΟΣ)ΤΑ ΥΨΗΛΟΤΕΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΞΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ. ΕΙΧΕ ΚΗΝΗΓΥΘΕΙ ΑΠΟ ΓΑΛΑΖΙΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΕΝΩ Ο ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ (ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΜΑΛΟΥΤΑΣ) ΕΚΑΝΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Η ΑΝΝΑ ΕΙΧΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΝΑ ΑΥΤΟΘΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΩΘΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟ


ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΔΥΝΑΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΙ ΟΥΤΕ CENT ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΔΟΧΙΚΕΣ ΗΤΤΕΣ ΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ Κ.ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Ανώνυμος είπε...

H Aννούλα κάθε πρωί πίνει καφέ σε κεντρικό καφέ στην πόλη.Καπνίζει αρειμανίως και εκεί εχει συναντήσεις με αντιπάλους και φίλους.Το καφέ λέγετε κοκκινο Μηλο.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΡ ΑΝΝΑ ΜΗΝ ΤΡΑΒΑΣ ΠΟΛΛΕΣ ΤΣΙΓΑΡΕΣ ΘΑ ΓΙΝΤΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ!

Ανώνυμος είπε...

Το κλειδί του δήμου το χει η Αννα, αρκει να μην το πάρει χαλαρά γιατί η ομάδα του Μαλούτα γ... και δ.... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ γκε γκε??

Τι σιγουριά κι αυτη????

Ανώνυμος είπε...

Οι εκλογές αυτές θα έχουν εκπλήξεις λέμεεεεεε..

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΦΗΦΙΖΩ ΟΥΤΕ ΝΔ , ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ( ΠΑΝΤΑ ΠΑΣΟΚ , ΣΤΗ ΣΙΑΤΙΣΤΑ ).
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΥ , ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΗΣ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΜΟΝΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΩΝ ΣΤΟΧΩΝ ΤΗΣ , ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ 1.49 .

Ανώνυμος είπε...

i Nanopoulou axizei mia kali eykaria sto fysiko tis xwro tin topiki aytodioikish. ANNA MAZI SOY

anaforika me to vouleyti yper 2 galaziwn edw
ti na pw einai aplo

Sta Servia o Kwstadopoulos idi vgike Dimarxos!!!

Ανώνυμος είπε...

kala kala re magkes tote mi kanoume ekloges
AFOU TA VRIKATE ESEIS

SYXARITIRIA KYRIE KWSTANTOPOULE KAI KURIA ANNA

2 PRAGMATA THA SAS PW

AIDE AIDE.............

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΓΛΥΦΤΡΟΝΙΑ ΒΑΛΘΗΚΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΤΕ...Ε;
ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΕΙ 1 ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑΜΕ ΤΑ ΠΑΝΔΕΙΝΑ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΣΑΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΑΠΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΩΣ ΤΟ ΜΕΔΟΥΛΙ.
ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΤΟ ΞΕΠΑΣΤΡΕΜΑ ΕΜΜΕΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΚΑΠΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΣΧΕΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΞΕΡΟΛΩΝ ΠΟΥ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ...ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΟΜΩΣ;
ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ ΡΕ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑΤΕ ΕΑΝ ΕΧΟΥΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΑΣΚΗΣΟΥΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ;
ΕΔΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΘΕΑΡΕΣΤΟ ΜΕ "ΟΡΑΜΑ""ΕΡΓΟ"ΤΟΥΣ.
ΠΟΙΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ ;ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ;ΕΔΩ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΟΥΤΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΤΑΡΕΕΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ!!!
ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΠΑΛΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΛΕΦΤΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΟΥΝ ΣΕ ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ;
ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΤΑ ΛΕΩ ΣΤΟΥΣ ΔΕΗΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΗΦΗΝΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ (ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΑΝΕΡΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΡΤΖΗΛΙΚΩΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΖΑΝ ΠΡΕΜΙΕΡ-ΣΠΟΥΔΑΖΟΥΣΑ ΝΕΟΛΑΙΑ)ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ...ΕΣΕΙΣ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΤΟ ΙΔΙΟΤΕΛΕΣ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ ...ΕΣΕΙΣ ΓΛΥΦΤΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΓΛΥΦΕΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΤΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΠΑΡΑΓΩΝΤΑΣ ΑΔΙΚΙΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΑΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ.
ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΡΕ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΩΤΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΡΕΕ!!!
ΛΙΓΟ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ; ΛΙΓΟ ΤΣΙΠΑ ΡΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΤΑΝΕΙ ΡΕ ΦΤΑΝΕΙ ΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΤΕ ΟΛΑ ...ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΟΛΑ ΛΙΜΠΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΣΑΣ ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ;
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ;
ΟΧΙ ΓΙΑ ΣΑΣ ΙΔΙΟΤΕΛΩΣ...ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΙΤΟΝΟΠΟΥΛΟ ΣΟΥ; ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥΣ;ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ, ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΧΩΩΩΡΑΑΑΑΑ ΣΟΥΟΥΟΥ; !!!!

ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟ ΜΟΥ
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΟΥΝ ΚΑΠΟΤΕ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Mην εκνευρίζεσαι φίλτατε. Ο Χ.Κ σου έχει την λύση. ΑΝΝΑ ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΥ. Για μια νέα εποχή.......ντουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΖΟΡΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΒΟΛΕΨΑΚΙΔΕΣ ΕΞΕΛΛΙΣΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΗΘΙΚΟΛΟΓΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.

Η ΑΝΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ

Ανώνυμος είπε...

Αυτά που λές τα καταλαβαίνεις;

Το Προφίλ μας