Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

Η Δημοτική κίνηση πολιτών του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού καλεί τα κόμματα να μη δώσουν χρίσματα


Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΒΙΩΝ-ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ
ΚΑΛΕΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΑ ΜΗ ΔΩΣΟΥΝ ΧΡΙΣΜΑΤΑ - ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΤΟΥΣ
Η γεω-ανθρωπολογική ενότητα που περιλαμβάνει το σημερινό «Καλλικρατικό Δήμο Σερβίων – Βελβεντού ακόμα και επί οθωμανισμού έτρεφε πολλαπλάσιο πληθυσμό. Η σημερινή ανθρωπο-οικονομία και συρρίκνωση του δήμου μας (πλην εξαιρέσεων) οφείλεται κυρίως στο υπερσυγκεντρωτικό μοντέλο ανάπτυξης και την Αθηναϊκή δομή της εξουσίας και της οικονομίας.
Η νέα «καρικατούρα» που ονομάστηκε σχέδιο «Καλλικράτης» έρχεται να συμπληρώσει τις συρραπτικές ανεπάρκειες του προηγούμενου σχεδίου «Καποδίστριας».
Μια από τις παθογένειες της ελληνικής πολιτικής σκηνής είναι και η συγκεντρωτική – αρχηγική δομή των κομμάτων. Είναι αυτή που μας οδήγησε στη σήψη και τη διαφθορά της πολιτικής και κοινωνικής ζωής. Είναι αυτή που οδήγησε τη χώρα στη χρεοκοπία και το λαό σε απόγνωση. Τα αθηναϊκά κόμματα έχουν την απόλυτη ευθύνη για τη σημερινή κατάσταση της χώρας. Έτσι οδηγήθηκε ο λαός στην αποχή από τις κοινωνικές διεργασίες.
Τα «κοινά των Ελλήνων» καταλήφθηκαν από τους κομματικούς τοποτηρητές- αρεστούς των κυβερνώντων κομμάτων, για να μην αμφισβητούν την κεντρική εξουσία τους. Οι γραφειοκράτες των Αθηνών με το «μακρύ τους χέρι» ορίζουν τους κομματικούς «αιρετούς εκλεκτούς» και καταδυναστεύουν τις τοπικές κοινωνίες και τις οδήγησαν στη χρεοκοπία.

Οι Τοπικές Κοινωνίες ασφυκτιούν από τους ανεπαρκείς που «χρίζουν» κάθε φορά πριν τις εκλογές τους «πρώην», πρώην βουλευτές, πρώην πολιτευτές, πρώην δημάρχους, πρώην νομάρχες. Τα χρίσματα, ο κομματισμός δεν μπορούν να φέρουν το νέο που έχει ανάγκη η κοινωνία και ο τόπος μας. Βαρεθήκαμε με τους «πρώην» θέλουμε τους ΝΥΝ. Τους νυν νέους που έχουν προοπτική ζωής, δημιουργίας και χαρά για την πολιτική.
Γιατί άραγε κάποιοι συμπολίτες μας επιδιώκουν τα «χρίσματα» από αυτούς που μας οδήγησαν στη σημερινή κατάντια; δηλαδή τους «άχρηστους»;
Η Δημοτική Κίνηση Πολιτών Σερβίων – Βελβεντού κάνει έκκληση σ΄όλα ανεξαιρέτως τα κόμματα και τους καλεί να μη δώσουν «χρίσματα – στήριξη» στους προαναφερθέντες «πρώην», ας αφήσουν τις τοπικές κοινωνίες να βρουν το δρόμο τους. Ο δρόμος των κομμάτων είναι γνωστός σε όλους πλέον.
Αν πραγματικά έχει μείνει έστω και ίχνος αξιοπρέπειας στα δυο κόμματα που έχουν την ευθύνη για τη χρεοκοπία της χώρας, ας αφήσουν να αναπνεύσουμε, να επιλέξουμε μόνοι μας τις τοπικές ηγεσίες μας. Το γενικότερο πολιτικό σκηνικό όσο και το αυτοδιοικητικό τοπίο, επιβάλλουν να αναζητήσουμε και να κτίσουμε νέες συλλογικότητες.
Η πρωτοβουλία για την ίδρυση «Δημοτικής Κίνησης Πολιτών» είναι μια πρωτοβουλία για να περάσουμε στην εποχή των συγκροτημένων κοινωνικών πρωτοβουλιών, στη γνήσια εποχή των πολιτών.
Τι φοβούνται άραγε;
Ο κύκλος της μεταπολίτευσης έκλεισε. Στο νέο κύκλο που αρχίζει τώρα, όσοι απέτυχαν στον προηγούμενο, δεν μπορούν να είναι τιμητές για το αύριο.
Επιδιώκουμε να κλείσει ο κύκλος με τους μεσσίες οι οποίοι επιβάλλονται από τους κομματικούς μηχανισμούς για να εγκλωβίζουν τις τοπικές κοινωνίες.
Οι τοπικές κοινωνίες μέσα από πλατειά δημοκρατικές διαδικασίες θα δείξουν το νέο δρόμο και για τους δήμους και για τη χώρα.
Με την κινηματική αυτή διαδικασία θα επιλέξουμε τους ανθρώπους που δεν θα είναι τα εξαρτήματα του κεντρικού κράτους, των κομμάτων, των υπουργών, των βουλευτών. Πιστεύουμε ότι τα κόμματα πρέπει να είναι «ναοί της δημοκρατίας», αλλιώς είναι μιζο-κόμματα. Ως Δημοτική Κίνηση Πολιτών σεβόμαστε τον θεσμικό ρόλο των κομμάτων. Όμως, δεν θέλουμε να απαξιώνεται στη συνείδηση του πολίτη η πολιτική. Δεν θέλουμε να απαξιώνονται τα κόμματα, ως μηχανισμοί χειραγώγησης της κοινωνίας.
Δημοκρατία ζητάμε, όχι χρήματα.
Μήπως και αυτό δεν επιτρέπεται από το μνημόνιο και το ΔΝΤ;
Κάνουμε έκκληση στους οπαδούς όλων των κομμάτων να συμμετέχουν στην προσπάθειά μας για ένα κίνημα πραγματικά Αυτοδιοικητικό και Ακηδεμόνευτο.
Πληροφορίες:
Τηλέφωνο επαφής: 6957627222
Η ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ

34 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Kai tvra ti ua kanoyme xvriw barbaroyw.....Tvra arxizoyn ta dyskola ...H soypa toy belebentoy ebrase....Oi maghroi kala ta kataferan....Tvra na doyme pion ua brei h ND gia ypoc;hfio....Tvra den cofhse apl;a h katsika toy geitona alla tvra ua gelasi kai to pardalo katsiki....O dhmos xauhke h MKO erxetai....Tvra karekladew cajte gia tiw kareklew saw kai toyw misuoyw saw.....

Ανώνυμος είπε...

KALO KOYRAGIO FILOI THS DHMOTIKIS KINISIS POLITWN GIATI EXETE DYSKOLO DROMO EXETE NA PALEPSETE ME TON EKLOGOMAGEIRA KAI PRWTO SEF STO NOMO TON PARH POY TA PLOKAMIA TOU TA EXEI AKOMH KAI STHN DEXIA MPRAVO SAS POY EXETE ORAMA .TO DIKO MAS ORAMA EINAI ENA BELBENTO ANEXARTHTO EFOSON OI DHMOTES ME TO 95,64% EDWSAN ENA VRONTERO OXI STHN KATHODO STIS EKLOGES

Ανώνυμος είπε...

tha mporousate na grapsete poioi ekproswpoun ayti tin dimotikh kinisi politwn? apo pou eklexthike?poli ponira paixnidia vlepw na erxontai. oso gia sena 12:23 den pas se kanena kineziko forum kalitera, exw mia aporia esi ta katalaves ayta pou grafeis?

ai-vreS είπε...

Γνωρίζουμε κάποια ονόματα, αλλά μάλλον θα περιμένουμε τους ίδιους.

Ανώνυμος είπε...

12:30 tha mporouses na mou peis to velvento ti xrwma eklogiko exei? pws dld tha xaraktirixes to xwrio sou oxi san kritirio eklogis dimarxou alla ws ideologia, kai fisika anaferomai gia ta palaiotera xronia giati twra den iparxei apo kanena koma, pisteuw oti ta serbia san servia vgazoun panw apo 80% pasok kai enow mono ta serbia xwris ta xwria. i dexia mallon esas akprwswpei kai to xereis poli kala,epomenos .....................

Ανώνυμος είπε...

Τώρα και ο δήμος Σερβίων πρέπει να δει τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν από αυτή την απόφαση.
Στη νέα "Καλλικρατική εποχή"
Το Βελβεντό μπαίνει σε μαύρο σκοτάδι.
Τα Σέρβια με ένα μεγάλο πρόβλημα.
Χαμένη θα βγει ολόκληρη η περιοχή.
Κρίμα!!!

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 12:35
Η προηγούμενη ανακοίνωση μιλούσε για πρωτοβουλία για τη δημιουργία δημοτικής κίνησης και από ότι βλέπω υπογράφουν σαν προσωρινή επιτροπή. Άρα ακόμα δεν έχει εκλεγεί η οριστική επιτροπή και γιαυτό μάλλον δεν υπάρχουν και ονόματα. Σαν κίνηση πάντος καλό είναι να γίνει και να ξεφύγουμε από τους ορισμούς των υποψήφιων δημάρχων από την Αθήνα.
Συμφωνώ με τη θέση της κίνησης.

Ανώνυμος είπε...

εχετε να δειτε πασοκ δημαρχο εδω και 12 χρονια ομως γιατι ψηφιζετε τοπικο κι ας ειναι και οτι ναναι . ΤΟ Βελβεντο σ ολες τις εκλογικες αναμετρησεις απο το 81 και μετα ηταν το exit poll των καθε εκλογων διοτι φιλε μου οι βελβεντινοι ειναι σκεπτομενοι . Οταν μας κυωερνουσε ο Σοκουτης στουσ συνδιασμους του ηταν παντα δυο ΑΠΟ ΚΚΕ και τρεις η τεσσερις απο πασοκ οποτε σε κομματικα καλουπια και συγρισεισ δεν μπορεις να μας βαλεις ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΑΡΑΓΕΣ 95,64% ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ >>>> ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΟΥΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΟΥΣ/ΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΗΡΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΔΙΕΥΡΗΜΕΝΟ ΔΗΜΟ,ΟΤΙ ΔΛΔ ΟΙ ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΙ ΟΧΙ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΙ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ.ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ, ΚΑΙ ΘΑ ΘΕΣΩ ΕΝΑ ΑΣΧΕΤΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΡΙΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ. (απο την εποχη του πρωην Μητροπολιτη Σερβιων και Κοζανης κ.Αμβροσιου εως και την σημερινη αποχη επι του Παυλου ,δεν ηταν λιγες οι φορες που εσεις φιλοι βελβεντινοι επιχειρησατε να τοποθετησετε το ονομα σας στην ονομασια της μητροπολης Σερβιων και Κοζανης(βελβεντου). ειχα προσωπικη φιλια με τον πρωην μητρπολιτη και ξερω πως ακριβως προσπαθησατε να κανετε αυτη την αλλαγη.αλλωστε ο πρωην μητροπολιτης ηταν συχνος επισκεπτης σας και πολλα ακουστηκαν που προσωπικα δεν πιστευω και αν ισχυουν δεν με νοιαζει.πως δλδ θελετε να πιστεψουμε οτι δεν βαλατε το χερι σας με πονηρια στο νεο δημο οταν το βαλατε για την μητροπολη που δεν ειχατε καμια δουλεια,σε ενα θεμα που ισχυε πριν αιωνες. απο αυτο αποδικνιεται το μισος και ο φθονος που ειχατε και θα εχετε παντα για τρα Σερβια που δεν ζουνε μια μαζα τεμπελιδων οπως λετε αλλα καποιοι ανθρωποι βασανισμενοι που δεν τους εμεινε τπτ κατα το καψημο αλλα παλι την ξαναεχτισαν δινοντας πρωτιστος δουλεια σε εσας και ενοω τους παπουδες σας. περιμενω μια απαντηση για το θεμα της μητροπολης, και ρωτω γιατι ?νομιζατε οτι τραπεζονοντας τους μητροπολητες θα......ακομα και εκει.........ελεος .

Ανώνυμος είπε...

12:56 i sinenwsi me ta xwria efere ayto sta servia dld i mi eklogi dimarxou pasok .twra pou tha enwtheite kai eseis me emas poios xerei isws vgaloume kanena apo to kke dimarxo.

Ανώνυμος είπε...

12:56 tha sas dw kai esas twra ,an oxi se aytes stis epomenes ekloges(epidi lete oti den tha psifisete), tha dwsete kanena stauro ektos velventou? den nomizw.liga topikistika protektorata emeinan distixws ena apo ayta eseis.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 1.03 η τοποθέτηση σου είναι εκτός τόπου και χρόνου και ουδεμία σχέση έχει με την ανάρτηση, είτε άμεση είτε έμμεση.

Ανώνυμος είπε...

Είναι ώρα να ξεκλειδωθούν όλες οι αναρτήσεις που αφορούν το Βελβεντό και το δημοψήφισμα.

ai-vreS είπε...

Σωστό, αλλά από αύριο - να μαζευτούμε λίγο....

Ανώνυμος είπε...

To Belbento filoksenise 4 xronia toys serbiotes pou eixan kaei. Ayto sou leei tipota 1.03?
tessera xronia sta idia spitia kai sto idio trapezi moirazan to ligosto fagito tous. epoxes dyskoles alla me ekseretiki anthopia. Kai kala ekanan oi pappoudes mas. etsi eimaste emeis kai den mas ftanete se tipota.

Ανώνυμος είπε...

Πάντως το κείμενο της κίνησης παραπέμπει σε πρώην μαθητή του Μιχάλη Χαραλαμπίδη και σήμερα ενσωματωμένο πλήρως στο Αθηνοκεντρικό, πελατειακό, κ.λ.π. σύστημα, που κατοικοεδρεύει στην Κοζάνη και θέλει να επηρεάσει τις εξελίξεις στο Δήμο Σερβίων - Βελβεντού. Κατά τα άλλα λέμε οχι στον συγκεντρωτισμό.
Αφήστε μας στην ησυχία ιδεολόγοι της συμφοράς.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ.

ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΕΡΒΙΩΝ Η ΣΚΟΠΙΜΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΤΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΗΔΗ ΥΠΆΡΧΕΙ.

ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑΥΤΟ ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΤΕ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΤΕ ΣΥΓΧΙΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

Διαβάζοντας τον τοπικό τύπο και βλέποντας τις σχετικές φωτογραφίες από την παρέμβαση στην ΤΕΔΚ αισθάνθηκα θλίψη και εκνευρισμό,σκεπτόμενος τον ωραίο και πολιτισμένο αγώνα που έγινε μέχρι σήμερα για την αυτονομία του Δήμου.Δήμαρχε Μανώλη μάζεψε τους τρείς-πέντε Ταλιμπάν που σ'ακολουθούν και απομόνωσέ τους γιατί προσφέρουν τα χείριστα.Κανείς απ'αυτούς δεν είναι πιο βελβεντινός από τους άλλους. Στο τέλος από συμπαθείς θα γίνουμε γραφικοί.

Ένας Βελβεντινός που ψήφισε ΟΧΙ μόνο από συναίσθημα και όχι με την λογική.

Ανώνυμος είπε...

Η ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΝΕ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΦΘΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.
ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΚΟΒΟΥΛΟΙ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ. ΑΣ ΤΡΕΞΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΛΥΨΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΚΚΑΛΑΚΙ.
ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ. ΒΓΕΙΤΕ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΣΤΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ. ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΔΕΧΘΕΙΤΕ ΒΡΩΜΙΚΗ ΕΠΙΘΕΗ ΑΠΟ ΤΟ ¨ΣΥΣΤΗΜΑ¨ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΘΑ ΦΑΝΕΙ Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΣ.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ...

ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΟΝΟΜΑ

Ανώνυμος είπε...

ολοι θελουν ονοματα. γιατι ρε παιδια αφου οι ανθρωποι το ειπαν. ολοι ξεκιναν απο την ιδια βαση και τα ονοματα με τη συναντηση που θα κανουν ανοιχτοι για ολους.

αληθεια με το βελβεντο τι θα κανει η κινηση. εχει ενα ενδιαφερον η τοποθετηση της στο θεμα αυτο.

Ανώνυμος είπε...

kala ta lete. stin praksi na doyme.

makria apo kommata. ayta mas katestrepsan

Ανώνυμος είπε...

Αν τυχόν και ψηφίζαμε στις εκλογές του Νοέμβρη θα ήμουν μαζί σας όπως και αρκετοί από τους γνωστούς που ξέρω.
Μακριά από κόμματα και την κάθε σχέση εξάρτησης με αυτούς που καθημερινά πουλάνε τον τόπο μας, την Ελλάδα μας.
Θα ξυπνήσει ο κόσμος και να είστε σίγουροι ότι κοντά στις εκλογές και με όλα αυτά που έρχονται όλοι οι κομματικοί υποψήφιοι θα κρύβονται και εσείς θα κάνετε περίπατο.
Αφήστε έξω οποιονδήποτε κομματικό και προχωράτε με το σύνθημά σας που εμάς στο Βελβεντό μας άρεσε πολύ
¨ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΝΑ ΑΓΑΠΑΣ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ¨

Σεβαστείτε την επιθυμία μας να μη ψηφίσουμε αλλά εμείς θα σας βοηθήσουμε με κάθε τρόπο.

Ανώνυμος είπε...

Onomata thelete?
DE (L) DINO!

Ανώνυμος είπε...

POIOS DINOS? KAI POIOS DE... TI EINAI (L)

Ανώνυμος είπε...

2:20 afou tous kapsame kai tous roufuanepsame meta tous trapezosame .

Ανώνυμος είπε...

Βελβεντό σ' αγαπώ!

Ανώνυμος είπε...

Αυτό το σχόλιο POIOS DINOS? KAI POIOS DE... TI EINAI (L) μοιάζει με το ΠΟΙΟΣ,ΠΟΥ,ΠΟΤΕ,ΓΙΑΤΙ! Χαχαχα μανιακός. Κάτι νούμερα που μαζέυονται εδώ μέσα.

Ανώνυμος είπε...

1:25 to noumeraki eisai esi giati den katalavaineis apla pragmata, o filos thelei na pei oti velventinoi krivontai pisw apo ayto to kinima tis plakas kai tis propagandas gia emena me merika komatoskila serviwtes oi opoioi theloun na xtipisoun gia proswpika simferonta ton topo mas.vlepwntas kai mi oi velvenoi oti den mporoun alliws kai theloun den theloun tha anikoun sto neo dimo prospathoun na eisxwrisoun dinamika kai aytoi sta dioikitika tou dimou me xtipimata katw apo tin mesi mesw diaplokis. sinithismenoi allwste.

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί η περιβόητη κίνηση να εκτιμήσει πόσους, και κυρίως ποιους θα έχει αντιπάλους στην εκλογική μάχη;
Και κυρίως ποιος είναι ο στόχος της; Να διεκδικήσει επί ίσοις όροις τη νίκη, ή να φέρει ένα καλό αποτέλεσμα με αρκετούς συμβούλους στα έδρανα της αντιπολίτευσης ώστε να ελέγχει τη δημοτική αρχή;

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ 96% ΤΩΝ ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΩΝ? ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

Ανώνυμος είπε...

12:14 mallon topikistes kai skotadistes to 96% twn velvenwn , pou fisika den ftene oloi gia ayti tin katastasi alla oi arxes sas oloi oi volepsakides dld kai aytoi pou prokaloun xwris logo paniko pou mas paei kamia 100aria xronia pisw

Ανώνυμος είπε...

12:25 δες τα σχολια στο θεμα με τον μμητοπολιτη και μετα μιλα για τοπικισμο

Ανώνυμος είπε...

eseis eiste 100 xronia pisw apo monoi sas. den sas einai aparetitoi oi Velvenoi gia na kratisete apostasi enos aiona. ta katafernete kai apo monoi sas. eseis kati ligoi diladi giati ta paidia apo ta serbia einai mia xara oi perissoteroi. alla kati san esena.. etsi mixli?

Ανώνυμος είπε...

Πας καλά ρε "δημοσιογράφε" μιχαλιό? πως τα καταφέρνεις να μαλώνεις μόνος σου εδώ μέσα δεν μπορώ να το καταλάβω?
Κόφτο γιατί σε πήραν χαμπάρι όλοι.

Το Προφίλ μας