Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

Δήλωση του Δημάρχου Βελβεντού Μανώλη Στεργίου για το Δημοψήφισμα της 4ης Ιουλίου 2010


Το δημοψήφισμα διεξήχθη με απόλυτη τάξη και με τον τύπο και την ουσία των εθνικών εκλογών.
Το 80% του εκλογικού σώματος σε σχέση με τις τελευταίες εθνικές βουλευτικές εκλογές του Οκτωβρίου 2009 προσήλθε εθελοντικά και μαζικά στις κάλπες σε μια άψογη διαδικασία δημοκρατικής συμμετοχής.
Ο χρόνος που είχαμε διαθέσιμο να οργανώσουμε το δημοψήφισμα ήταν συντομότατος. Επικοινωνιακά δεν ήταν εύκολο να διαφημίσουμε την εκλογική διαδικασία όσο αποτελεσματικά θα θέλαμε και υπήρξε αντικειμενική αδυναμία ενημέρωσης των συμπολιτών μας για να συμμετέχουν καθολικά. Είχαμε απουσίες λόγω των καλοκαιρινών διακοπών, λόγω σπουδών και άλλων υποχρεώσεων αρκετών συμπολιτών μας. Επομένως το συγκεκριμένο ποσοστό συμμετοχής ξεπέρασε κάθε λογική προσδοκία.
Όσον αφορά την ουσία του δημοψηφίσματος: Η εντολή από το λαό του Δήμου Βελβεντού δόθηκε και το μήνυμα έχει πάρα πολλούς αποδέκτες. Το 95,64% των δημοτών ψήφισε ΟΧΙ. Ψήφισε για την πλήρη αποχή από τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές του Νοέμβρη. Ψήφισε εναντίον της συνένωσης με το Δήμο στον οποίο μας υποχρεώνουν να συνενωθούμε ελέω Καλλικράτη. 



Με τα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος, έχουμε στα χέρια μας την σημαντικότερη παρακαταθήκη στον μεγάλο μας αγώνα για να διεκδικήσουμε ενωμένοι την αυτονομία του Δήμου μας από την πολιτική ηγεσία της χώρας.
Τα αποτελέσματα θα αξιολογηθούν στην πρώτη συνεδρίαση της Συντονιστικής Επιτροπής και θα προσδιοριστούν οι επόμενες κινήσεις του αγώνα μας.
Οι δημότες του Βελβεντού απέδειξαν για άλλη μια φορά ότι νοιάζονται και αγαπούν πολύ τον τόπο τους. Και ότι είναι υποδειγματικά ενωμένοι για να πετύχουν τον στόχο τους.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους πολίτες που συμμετείχαν με τόση μαζικότητα στις εκλογές, όλους τους εθελοντές, νομικούς αντιπροσώπους, τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών και τους συνεργάτες του Δήμου, αιρετούς και υπαλλήλους που εργάστηκαν με εξαιρετική διάθεση και αφιλοκερδώς για να φέρουν σε πέρας αυτή τη γιορτή της δημοκρατίας.
            Θα ήθελα ακόμη να ευχαριστήσω τους ετεροδημότες στην Ελλάδα και τους πολυπληθείς ομογενείς στις ΗΠΑ, στην Ευρώπη και στην Αυστραλία που συμπαραστάθηκαν ηθικά στον αγώνα μας.
Θα ήθελα τέλος να ευχαριστήσω την Συντονιστική Επιτροπή Δημοτών, την Κίνηση Γυναικών και προπαντός τη Δυναμική μας Νεολαία για τον υπέροχο και δίκαιο αγώνα τους με στόχο την αυτονομία του Δήμου Βελβεντού.

Οι δημότες του Βελβεντού απέδειξαν για άλλη μια φορά πόσο νοιάζονται και πόσο αγαπούν τον τόπο τους. Και αποδεικνύουν επίσης ότι είναι άπαντες ενωμένοι, πέρα από χρώματα και κόμματα για να πετύχουν τον στόχο τους.
 
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΒΕΛΒΕΝΤΟ
ΕΝΩΜΕΝΟ, ΔΥΝΑΤΟ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ.

Μανώλης Στεργίου
Δήμαρχος Βελβεντού


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ 4ης ΙΟΥΛΙΟΥ 2010
Ψήφισαν:2.377,
Ποσοστό συμμετοχής 80% των εθνικών βουλευτικών εκλογών
ΕΛΑΒΑΝ:
ΟΧΙ: 2.237 ποσοστό 95,64%
ΝΑΙ: 102 ποσοστό 4,36%
ΑΚΥΡΑ-ΛΕΥΚΑ 38
Ο λαός του Βελβεντού ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ:
ΟΧΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΩΣΗ
ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΠΛΕΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΝΟΕΜΒΡΗ
ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ

38 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Tην κομματική σου ταυτότητα την παρέδωσες ή δεν γνωρίζεις που βρίσκεται? Μέγα Ναπολέων.

Ανώνυμος είπε...

Η κοινωνία του Βελβεντού σε ποσοστό που αγγίζει το 100%, συνεχίζει να λέει ΟΧΙ στη συνένωση με το δήμο Σερβίων, καιρός είναι να το συνηδειτοποιήσουν κάποιοι με μειωμένη αντίληψη.
Ο αγώνας συνεχίζεται μέχρι την τελική δικαίωση.
Το Βελβεντό ξέρει να αντιστέκετε.

Αγαπητοί Σερβιώτες (σημειωτέον εχω πάρα πολλούς φίλους εκεί) σας εύχομαι να βρείτε τον τρόπο, να κρατήσετε μακρυά απο τα αυτοδιοικητικά ολα τα παράσιτα που λυμαίνονται τον χώρο αυτό, τις τελευταίες δεκαετίες.

Ανώνυμος είπε...

"ΨΗΦΙΣΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΩΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ..."

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟ ΚΥΡΙΕ ΣΤΕΡΓΙΟΥ.
ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΤΡΕΙΣ ΔΗΜΟΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ, ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΟΤΟΥΝ ΕΝΑΝ ΝΕΟ ΔΗΜΟ

Η ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ

Ανώνυμος είπε...

11:00 χαίσεσαι τόσο πολύ για τους νόμους του κράτους τους? γιατί του ελληνικού κράτους δεν είναι... των διορισμένων Εβραίων είναι!
Ακόμα να αποτινάξετε από πάνω σας το ζυγό,ε?
"Άιντε θύμα, άιντε ψώνιο, άιντε σύμβολο αιώνιο, αν ξυπνήσεις μονομιάς θα 'ρθει ανάποδα ο ντουνιάς" αφιερωμένο στα θύματα που δεν ακούν το ξυπνητήρι!

Ανώνυμος είπε...

Φτάνει πια! Έχουμε τόσα προβλήματα σαν κράτος και ο καθένάς μας έχει μείωση εισοδημάτων, ενώ κάποιοι άλλοι απειλούμαστε από ανεργία! Εμένα με ενδειαφέρει το μέλλον το δικό μου και της οικογένειάς μου και δεν με νοιάζει αν θα είναι αυτόνομο ή όχι το Βελβεντό και το κάθε Βελβεντό!
Αυτό που κάνετε εσείς το έκανε και Τσαριτσάνη Λάρισας για ρωτήστε τους τί κέρδισαν?

Ανώνυμος είπε...

Ωραία ο λαός του βελβεντού (ειναι ξεχωριστός λαός)ψήφισε αποχή απο τις εκλογές που θα συμμετέχει ο ελληνικός λαός.
Τι γίνεται τώρα κύριε Στεργίου και μέλη της επιτροπής αγώνα ; Ικανοποιήθηκε ο εγωισμός και λοιπόν.
Αλοίμονο αν η κάθε πόλη και το το κάθε χωριό της Ελλάδας με ένα δημοψήφισμα παρωδία αποκτούσαν αυτονομία.
Η ιστορία θυμίζει τους υποκινούμενους απο την ρουμανία βλάχους που στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο μόλις βομβαρδίστηκε η Αθήνα αναφώνησαν περιχαρείς "Αθήνα βουμβαρδισάστι Σαμαρίνα Προυτευουσιάστι" .
Αν αύριο το Καταφύγι ή το Πολύφυτο διοργανώσει δημοψήφισμα και με ποσοστό 98% απαιτήσει την προσάρτηση στο νομό Πιερίας όπου και κατοικεί το αντίστοιχο ποσοστό τι θα πείτε ;
Η γελοιοποίηση των δήθεν δημοκρατικών διαδικασιών έχει τα όρια της κύριε Στεργίου.
Μ.Σ.
Κάτοικος δήμου Σερβίων

Ανώνυμος είπε...

Άλλο Βελβεντό και άλλο Τσαριτσάνη, φίλε 11.11. Και το κυριώτερο, άλλο Καποδιστριακός και άλλο Καλλικρατικός Δήμος.
Το Βελβεντό θα επιβιώσει, και ευθέως θα διεκδικεί ότι το ίδιο θα προσφέρει μέσω των υοποχρεώσεων των πολιτών του στο Δήμο, σύμφωνα με ότι αποφάσισε η Πολιτεία.
ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, διότι ξέρουμε ότι πληρούσαμε τις προϋποθέσεις του Υπουργείου, αφού μας είχαν στον αρχικό εισηγητικό χάρτη, που ενέκρινε το Υπουργικό συμβούλιο.
Για μας δεν είναι επαρκείς η απάντηση περί πιέσεων άλλων αυτοδιοικητικών στον Υπουργό, διότι όλες ήταν εικονικές για 15 μέρες. Η δικιά μας πίεση ήταν (από το 2008), είναι και θα είναι συνεχής, αταλάντευτη, και με τα ίδια επιχειρήματα.
Θέλουμε κ. Ραγκούση δείκτες και στόχους για τις επόμενες δύο θητείες, και εμείς θα σας δικαιώσουμε πανηγυρικά. Αυτό σας λέει το 100% μιας ολόκληρης κοινωνίας, ακόμη και οι συνδημότες που ψήφισαν ΝΑΙ. Σεβαστείτε το γιατί πρώτος εσείς ο ίδιος το πιστέψατε.

Ζορμπάς Μιλτιάδης

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΜΙΛΤΟ ΚΑΙ ΠΕΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΡΩΔΙΑ. ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΝΑΣ ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.
ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Η κυβέρνηση καθαρά κομματικά σας έβαλε στον χάρτη 11:44 k 11:50 και δεν σας είχε στο χάρτη η επιστημονική μελέτη (Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας) τέρμα τα παραμύθια σας.

Ανώνυμος είπε...

Oι Δημοτικοί σύμβουλοι των 80 ψήφων να καθίσουν στον πάγκο της ΜΚΟ.Τώρα που θα έρθει η θύελλα να δούμε που θα κρυφτούν.Κάποια στιγμή τελειώνουν όλα τα ωραία.Τώρα κάποιοι θα χάσουν τον ύπνο τους.Καλά ήταν τα λόγια και οι μισθοί.Στα έργα χωρίς μάλιστα και πληρωμή οι πρώτοι που θα λακίσουν θα είναι αυτοί που βροντοφώναζαν.Δυστυχώς ο ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΣ έγινε ΚΑΝΟΝΑΣ στο πάλε ποτέ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ Βελβεντό.Ποσοστά σαν και το παραπάνω θυμίζουν άλλες εποχές.

Ανώνυμος είπε...

H MELETH TOY PANEPISTIMIOU THESSALIAS SYNTAXTHIKE NYXTA. SKEFTEITE OTI DEN PATHSE KANENAS APO TOYS EREYNHTES STOYS DHMOYS POY MELETOYSAN. THN APOSTASH BELBENTO-KATAFYGI THN EMFANIZOYN 15 XLM ENO EINAI 28 XLM. OREOS TROPOS NA DEIKSOUN OTI O DHMOS EXEI MIKRES APOSTASEIS. ELATH-KATAFYGI ANTI GIA 100 XLM TA DEIXNOYME 50. AYTH EINAI H MELETH TOY PANEPISTHMIOY THESSALIAS.
AINTE KAI TERMA TA DIKA SAS PARAMYTHIA.

Ανώνυμος είπε...

11:57 η μελέτη του πανεπιστημίου έδινε για το Ν.Κοζάνης 4-6 δήμους! Γιατί επέλεξαν οι αυτοδιοικητικοί του νομού μας 4 και όχι 6? Βάλε λίγο το μυαλό σου να δουλέψει. Σε όλους τους νομούς κοιτάζανε να προσθέσουν δήμους και στο δικό μας να αφαιρέσουν? Και ποια είναι η λογική των 4 ΔΗΜΑΡΧΩΝ και 5 ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ στο νομό μας?

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ
ΕΓΓΕΡΑΜΜΕΝΟΙ ΤΟΣΟΙ.....
ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟΣΟΙ .....
ΕΛΑΒΑΝ ΟΧΙ ΤΟΣΟΙ....
ΝΑΙ ΤΟΣΟΙ ....
ΑΚΥΡΑ ΤΟΣΟΙ ...

Ανώνυμος είπε...

12:08 το γράφει ακριβώς στο τέλος του κειμένου με κατάμαυρα γράμματα! Γράφει κ αριθμούς και ποσοστά!

ai-vreS είπε...

Και το δημοσιεύσαμε κι εμείς αναλυτικά χθες μόλις βγήκαν τα πρώτα αποτελέσματα και αργότερα τα τελικά.

Ανώνυμος είπε...

12.04 μάλλον έχεις χάσει το νόημα. Πρακτικές και συνήθειες για καρέκλες που υπάρχουν σε άλλους δήμους, δεν έχουν νόημα στο Βελβεντό και αυτό το έχουν σαν συνείδηση τους, και όλοι οι πολίτες που χθες προσήλθαν μαζικά στις κάλπες.

Ανώνυμος είπε...

EIMASTE ENOMENOI. EIMASTE DYNATOI!!!!

Ανώνυμος είπε...

"Κανένας αγώνας δεν σταματά επειδή κάποιοι δεν θέλουν να αγωνιστούν" (προφανός για προσωπικό τους όφελος), αυτό να το βάλετε καλά στο μυαλό σας "κύριοι" των "καλυβιών"

Ανώνυμος είπε...

ΜΩΡΕ , ΚΑΙ 1000 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΜΗ ΨΗΦΙΣΕΤΕ , ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ! ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΑΓΚΗ . ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ?

Ανώνυμος είπε...

ΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΣΟΥ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ Η ΟΧΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ. ΚΑΝΕΤΕ ΠΩΣ ΔΕ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ, ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΚΑΙΓΕΣΤΕ. ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΘΑ "ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ" ΤΙΣ ΠΑΛΙΝΩΔΙΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

εχουν ξεφυγει οι βιλβινοι.
θα¨"πληρωσετε" θα "φαει η μυτη σας χωμα" "απαιτουμε" κτλ κτλ
Απειλουν , βριζουν.
Σφιγγουν οι ζεστες
Θερμο το θερος

Ανώνυμος είπε...

Προς 1:58.
Μάλλον εσύ ξεφεύγεις "αρχηγέ", που τα είδες αυτά που γράφεις? χαζός είσαι ή μ.....ς? άμα σε χαλάει μήν το πίνεις.

ΝΑΚ είπε...

Προς πάσα ενδιαφερόμενο!!!!!!!!!!!!!

"ΜΠΑΡΑΖ ΕΛΕΓΧΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΕΡΒΙΩΝ
Δευτέρα, 05 Ιούλιος 2010 08:50 | | |
Μετά τους οικονομικούς επιθεωρητές που ξεσκόνισαν τα λογιστικά βιβλία του δήμου Σερβίων όπως είχε αποκαλύψει το vetonews.gr στις 5-3-10 (διαβάστε το ρεπορτάζ) http://www.vetonews.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=662:2010-05-03-06-09-30&catid=35:2009-10-22-08-47-02&Itemid=60, σειρά έχουν τώρα οι επιθεωρητές της Δημόσιας Διοίκησης που με εντολή του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρου Ρακιντζή φτάνουν σήμερα ή αύριο στα Σέρβια προκειμένου να ελέγξουν την νομιμότητα αποφάσεων του δήμαρχου Σερβίων Δημοσθένη Κοκολιού αλλά και τα οικονομικά της τελευταίας περιόδου.

Οι αλλεπάλληλοι έλεγχοι των επιθεωρητών στο δήμο Σερβίων έχουν να κάνουν με τις καταγγελίες για οικονομικές ατασθαλίες και κακοδιαχειρίσεις που έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Το γεγονός των ελέγχων έχει θορυβήσει την παράταξη της πλειοψηφίας και του δημάρχου Σερβίων Δ. Κοκολιού. Οι αλλεπάλληλοι έλεγχοι έρχονται σε μια περίοδο όπου τα κόμματα ολοκληρώνουν σιγά σιγά τις διαδικασίες για την επιλογή του καταλληλότερου προσώπου, το οποίο θα ηγηθεί το ψηφοδέλτιο στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές."

Απόσπασμα απο το vetonews.gr

Οχι τίποτε άλλο αλλά για να ξέρουμε τελικά ποιός "ξεφεύγει"

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο σε όλους όσους αγωνίστηκαν ως τώρα, και σίγουρα θα συνεχίσουν να αγωνίζονται! Χθες βράδυ το Βελβεντό έδωσε μάθημα ενότητας. Ο δρόμος θα είναι πολύ δύσκολος, αλλά όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε! Η πλατεία ήταν γεμάτη, με μουσικές και πολύ κόσμο να χειροκροτά συγκινημένος. Ο δύσκολος αγώνας συνεχίζετε!

Ανώνυμος είπε...

Προσέχτε φίλοι. Οι δήθεν αγανακτισμένοι σερβιώτες που γραφουν κακίες δεν ειναι παρά ενα και μοναδικό προσωπο. Ένας χυδαίοσ δημοσιογραφίσκοσ τησ κοζανης που υποδυεται τον αγανακτισμένο και δημιουργεί κοντρεσ αναμεσα στις δυο κοινωνίες στο μπλογκ. Μην πεφτετε στην παγιδα του. Μην απαντατε. Αυτά που συμβάινουν είναι απ τα άγραφα. ;)

Ανώνυμος είπε...

12:42 έχω ακούσει κι εγώ κάτι παρόμοιο!!!
Κι απ' ότι έχω καταλάβει μάλιστα γράφει επίτηδες ανορθόγραφα κάποια μηνύματα για να γίνεται πιο πειστικός!

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΕΙΣ ΟΙ 12.42 ΚΑΙ 11.14 ΤΙ ΕΙΣΤΕ?
ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ?
ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΩΣΕΤΕ ΣΤΟΝ ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΟ ΛΑΟ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΕΙ ΤΟΝ ΦΟΥΚΑΡΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ?
ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΣΑΣ?
"ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΤΕ", "ΑΥΤΟΣ ΑΔΕΡΦΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΕΛΒΕΝΔΙΝΟΣ", "ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΦΙΛΟΙ", "ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕΡΒΙΩΤΗΣ" ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ .
ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΒΕΛΒΕΝΟΙ?
ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΣΑΣ?
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΘΑ ΣΑΣ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΦΟΡΑ..............

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΓΑΖΕΙΣ?

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΜΕΝΩ ΓΙΑΤΙ ?

Ανώνυμος είπε...

ΑΙ VRES EΧΕΙ ΚΑΙ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΟΡΙΑ

ai-vreS είπε...

Δεν φταίνε ούτε τα σπίτια μας ούτε τα παιδιά μας ανώνυμε «φίλε». Πρόβλημα του blogger δεν επέτρεπε την δημοσίευση των σχολίων.

Ανώνυμος είπε...

Εσύ "αγαπητέ" των 6:00 δέν μας είπες ποιός είσαι, ο δημοσιογράφος ή το τσιράκι του? (και δέν εννοώ τον Π.Π.).
ΟιΒελβεντινοί είναι συμμορία ή εσύ και ο "κύκλος" σου που σπέρνετε διχόνοια στα χωριά της λίμνης για να γίνεται η δουλειά των "αφεντικών" σας? για πες μας απο που χρηματοδοτείσαι?

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν ήταν αυτοί οι πανέξυπνοι δημοσιογράφοι της περιοχής, οι πτυχιούχοι των"σχολών δημοσιογραφίας" τα πράγματα θα΄ήταν καλιτερα για όλη την περιοχή.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ , ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΟΥΣ ΦΩΣΤΗΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΣΤΟ AI-VRES. ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ Η ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ? ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΧΩΡΙΣ "ΜΑΛΙ". ΟΛΗ ΤΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ "ΜΕΣΑ" ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΑΡΧΙΚΑ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ? ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΑΠ ΤΟ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ.

Ανώνυμος είπε...

@ 9,10 δεν ειναι βελβεντινοι αυτοι που πηραν εργολαβια το ΑΙΒΡΕΣ. Ειναι κατι αλλοι, σαν και σενα, που δεν κανουν αλλη δουλεια απο το να υποδυονται ποτε τους αγανακτισμενους σερβιώτες και πότε τους εκνευρισμενους βελβεντινους για να δημιουργουν κλιμα πολεμικο. Αλλα δεν πειραζει. Δεκαδες σχολια δικα τους το ενα μετα το αλλο με αλλο τυπο γραμματοσειρας. Τους μάθαμε πια. Δεν ειναι έτσι Μιχ΄λη μου?

Ανώνυμος είπε...

9:10 έχεις δίκιο, δεν δουλεύει κανένας μας, όλη την ώρα είμαστε στο ai-vres με το αζημείωτο. Επίσης φταίμε που αποκλείστηκε η Ουρουγουάη από το μουντιάλ και δεν θα κάνει στριπτίζ η Λαρίσα, φταίμε για την μη ευθυγράμμιση των πλανητών τον μήνα Ιούνιο, μεσολαβήσαμε (με αντάλλαγμα) για να πάει ο Σπανούλης στον Ολυμπιακό, εμείς βάζαμε το χταπόδι να δίνει προγνωστικά υπέρ της Γερμανίας και σήμερα πήραμε το αίμα μας πίσω, εμείς ξέρουμε το μυστικό της Victoria's Secret, εμείς γνωρίζουμε τον άγνωστο στρατιώτη, εμείς παραγγέλνουμε Big Mac στα Goody's και μας το φέρνουν. ΟΛΑ ΕΜΕΙΣ.
Μαζεύτε τον ρε παιδιά...

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Λ.Σ.

Ανώνυμος είπε...

xixixixi O AGWNAS TWRA EXALARWSE??????????????MHPWS 8A BALEI GIA DHMARXOS O ANTINOMARXHS, KAI SYMBOYLOI OI GIOI TOY DIKIGOROY: RΩΤΑΩ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Ανώνυμος είπε...

Ο αγώνας συνεχίζεται αλλά δεν χρειάζεται δημοσιότητα για να τον γλωσσοτρωνε μερικοί κακεντρεχεις. Στα Σερβια πάντως δεν πρόκειται να ρθουμε. Ο Αντινομ ας κάνει οτι καταλαβαίνει. Το 4,36 των βελβεντινων μπορεί να τον ψηφίσει. Οσο για τους γιους μπερδευεις τον δικηγόρο. Άλλος διαμαρτύρονταν για το όχι. Είχε πλάκα η υπόθεση όμως. Αυτοί που αντιδρούσαν στο δημοψήφισμα πήγαν πρώτοι και ψήφισαν. Κάτι άλλοι έμειναν απ´ έξω. ΌΧΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΩΣΗ.

Το Προφίλ μας