Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020

Σοβαρό επεισόδιο και μεγάλη αναστάτωση στην Αιανή-Σομαλός πρόσφυγας πέταξε πέτρες σε διερχόμενο αυτοκίνητο – Έσπασαν τα τζάμια- Σύλληψη από την Αστυνομία-Φωτογραφίες

Από το kozanimedia.gr
Σοβαρό επεισόδιο και μεγάλη αναστάτωση είχαμε λίγο μετά τις 12:30 τα μεσάνυχτα στην Αιανή, όταν πρόφυγας από τη Σομαλία (ο οποίος βρισκόταν μαζί με ομοεθνή του), που φιλοξενείται στο ξενοδοχείο της περιοχής, πιθανότατα υπό την επήρεια αλκοόλ, πέταξε μεγάλες πέτρες κατά διερχόμενου αυτοκίνητου, στο κέντρο της ιστορικής πρωτεύουσας του Δήμου Κοζάνης, με αποτέλεσμα να σπάσουν τα τζάμια του οχήματος!
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, από τα θραύσματα δεν τραυματίστηκε ο οδηγός του ΙΧ, κάτοικος Αιανής, ενώ ο ένας εκ των δυο προσφύγων, αμέσως μετά, ξάπλωσε στο οδόστρωμα, με τον δεύτερο να φεύγει από το σημείο και να αναζητείται από την Αστυνομία.

Φυσικά, επικράτησε μεγάλη αναστάτωση, με κατοίκους της Αιανής να βγαίνουν για να δουν τι ακριβώς συνέβη και την Αστυνομία, που έφτασε σε λίγα λεπτά από την Κοζάνη, να συλλαμβάνει άμεσα τον δράστη.
Σύμφωνα πάντα με τις πρώτες πληροφορίες, δεν υπήρχε κάποιο προηγούμενο ανάμεσα στον οδηγό του ΙΧ και τους εν λόγω πρόσφυγες




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας