Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 2 Ιουνίου 2020

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Σερβίων: Ξανά μαζί........ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!!!

Μετά από σχεδόν δυόμιση μήνες και τις πρωτόγνωρες καταστάσεις που ζήσαμε όλοι λόγο κορωνοϊού, αρχίζουμε σιγά σιγά να επανερχόμαστε σε μια σχετική κανονικότητα.
Με χαρά λοιπόν σας ανακοινώνουμε ότι το Κλειστό Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Σερβίων θα ανοίξει τις πόρτες του την Τετάρτη 03-06-2020. Η αρχή θα πραγματοποιηθεί από τα τμήματα του μπάσκετ και αμέσως μετά θα ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα τμήματα.
Φυσικά θα ισχύσουν κατά την διάρκεια των προπονήσεων όλα όσα πρέπει και θα ληφθούν όλα τα σχετικά μέτρα ώστε να διαφυλαχτεί η υγεία όλων μας.
Το πρόγραμμα προπονήσεων σε πρώτη φάση θα είναι το ίδιο με αυτό που ίσχυε πριν την διακοπή.
Σας περιμένουμε......

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ξέρουμε τι κάνετε... Δίνετε τα κλειδιά για να παίζουν παντρεμένοι - ανύπαντροι (λαβανιτσιωτες) στις δημοτικές εγκαταστάσεις αλλά όχι οι απλοί πολίτες αν το θελήσουν...

Ανώνυμος είπε...

Αφήστε τον κόσμο να μπει να παίξει. Και όχι μόνο τους φίλους σας που τους δίνεται τα κλειδιά χωρίς καμία αρμοδιότητα

Ανώνυμος είπε...

Δεν θα επρεπε ν ανοιξουν και να λειτουργησουν καθολου. Η μπαλα ειναι ενα αντικειμενο που μοιραζονται ολα τα παιδια. Ειναι απαγορευμενο ηδη. Η ανταλλαγη αντικειμενων απο χερι σε χερι ειναι ισως και επικινδυνη!!!!! Ο ιδρωτας επισης ως σωματκο υγρο, ( σκεφτειτε λιγο, εσεις οι γονεις) φυσικα και εινααι φυσικος αγωγος του ιου. Αν με λιγα σταγονιδια του σαλιου μπορει να κολησει καποιος τον ιο, γιατι οχι και με τον ιδρωτα που θα μπει στο στομα, στα ματια, σε μια αμυχη. Παρακαλω τους ευσυνειδητους γονεις να μην αφησουμε να παιξουν μπαλα την υγεια των παιδιων μας!!!

Το Προφίλ μας