Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020

Προϋπόθεση για την ανάπτυξη και την ευημερία της χώρας είναι η Δημοκρατία – Δυστυχώς κάποιοι λειτούργησαν παρακρατικά

Βασικά σημεία συνέντευξης στην εκπομπή «Mega Magazino» του τηλεοπτικού σταθμού «Mega» (Θανάσης Φουσκίδης, Ανδρέας Παπαδόπουλος, Δάφνη Καραβοκύρη):
  • Η κατάσταση στη χώρα μας με την οικονομία είναι δύσκολη όμως προϋπόθεση για την ανάπτυξη και την ευημερία της χώρας είναι η Δημοκρατία και αυτό που βλέπω είναι ότι υπάρχει παραβίαση των δημοκρατικών κανόνων. Θα πω τρία παραδείγματα:
  • ο Γ. Παπακωνσταντίνου στο βιβλίο του και αναφέρει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε «να δώσει» το Βενιζέλο προκειμένου να αθωωθεί.
  • Βουλευτής των ΑΝΕΛ, συνομιλούσε «για δουλειές» με άνθρωπο που δολοφονήθηκε και τον παρακολουθούσε η ΕΥΠ όπως αναφέρει η Καθημερινή και ενώ ενημερώθηκαν ο κ. Τσίπρας και ο Πρόεδρος της Βουλής, ως «ανταμοιβή» τον πρότειναν και τον ψήφισαν για Αντιπρόεδρο της Βουλής.
  • Ο κ. Τσίπρας παρακολουθούσε παρακρατικά τον πρώην Υπ. Άμυνας και προκύπτει το ερώτημα αν υπήρχαν κι άλλοι υπουργοί τους οποίους παρακολουθούσε ή ακόμη και πολιτικούς του αντιπάλους.
  • Εμείς ως σοσιαλδημοκρατικό κόμμα που μας ενδιαφέρουν οι θεσμοί λέμε ότι αυτά που συνέβησαν είναι παρακρατικά και οι άνθρωποι που τα έκαναν δεν έχουν σχέση με τη σοσιαλδημοκρατία και τη Δημοκρατία.  Οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ εξαπατήθηκαν από τις ηγεσίες οι οποίες λειτούργησαν παρακρατικά
  • Οι πολιτικοί είναι άνθρωποι που έχουν οικογένειες, έχουν παιδιά και ό,τι υφίστανται αυτοί το υφίσταται και η οικογένειά τους και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί όταν κάποιες κατηγορίες στο πρόσωπό τους είναι άδικες. Δε μπορούμε να αφήσουμε την πολιτική έξω από την ανθρωπιά και το συναίσθημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας