Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 13 Απριλίου 2019

Δημοτική Συνεργασία Σερβίων: Ανακοίνωση υποψηφιότητας του Πράσσου Ευάγγελου












Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε σήμερα την υποψηφιότητα ενός νέου ανθρώπου, ενός επιτυχημένου αθλητή που μας έκανε υπερήφανους εκπροσωπώντας τη χώρα μας στην εθνική ομάδα taekwondo.

Καλή μας επιτυχία, Βαγγέλη.



Βαγγέλης Πράσσος

Ο Βαγγέλης Πράσσος είναι γιος του Γιώργου Πράσσου από το Πλατανόρεμα και της Ιωάννας (Άννας) Καραζιώτα από την Καστανιά Σερβίων.
Γεννήθηκε στο Πλατανόρεμα το 1990 και διαμένει εκεί έως σήμερα.

Είναι καθηγητής Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού με ειδικότητα στο Taekwondo. Αποφοίτησε από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.
Είναι χρυσός πρωταθλητής νοτιοανατολικής Ευρώπης το 2007 ως μέλος της εθνικής ομάδας της χώρας μας και δέκα φορές πανελληνιονίκης.  Έχει πολλές συμμετοχές και διακρίσεις σε διεθνή πρωταθλήματα.

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια προπονητικής στα πανεπιστήμια Kyung Hee
University στη Seoul, και Dong-a University στο Busan της Κορέας.
Έχει εργαστεί ως γυμναστής στο γυμναστήριο MyGym στα Σέρβια. Σήμερα εργάζεται ως
προπονητής στον Α.Γ.Σ Κοζάνης Μακεδονική Δύναμη.


Γραφείο Τύπου
της Δημοτικής Συνεργασίας Σερβίων

21 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πάρα πολύ καλή υποψηφιότητα. Ένας νέος άνθρωπος με συγκρότηση και επαγγελματική καταξίωση, με όραμα και ελπίδα για το μέλλον, συμμετέχει στα κοινά με θέληση για προσφορά. Του αξίζουν συγχαρητήρια! Καλή επιτυχία Βαγγέλη.

Ανώνυμος είπε...

Το ότι είναι αθλητής δεν λέει και τίποτα για συμπλήρωμα ψηφοδελτίου καλός είναι
Αντε να μην πω αλλά
Καλή τύχη

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια Βαγγέλη! Είμαστε μαζί σου.

Ανώνυμος είπε...

6.50 το ότι είναι αθλητής σε ενόχλησε σαν υποψήφιος;Από τον χώρο του αθλητισμού δεν χρειάζονται στο Δημαρχείο;Αντε να συμφωνήσω μαζί σου,για άλλους γιατί σιώπησες;Αν ένας αθλητής με τόσες εμπειρίες και επιτυχίες δεν αποτελεί πρότυπο στην νεολαία τότε ποιοί;

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια στον συνδυασμό Δημοτική Συνεργασία του Δήμου Σερβίων για την συγκεκριμένη επιλογή! Επιτέλους να υπάρξουν και υποψηφιότητες από τον αθλητικό χώρο, με τόσες διακρίσεις εντός και εκτός συνόρων, που αποτελούν πρότυπο για τα παιδιά μας! Συνεχίστε έτσι! Είμαστε μαζί σας!

Ανώνυμος είπε...

Σας πείραξε που ειναι και αθλητής και επιχειρηματιας. Είδαμε και τον γιατρό που μας φέρατε. Αντε σηκωθείτε και φύγετε μαζι του. Καταστροφείς του τόπου.

Ανώνυμος είπε...

Οχι δεν με πείραξε, αλλά δεν σημαίνει ότι επειδή είναι αθλητής είναι κατάλληλος για σύμβουλος, αν ήταν έτσι όλοι οι αθλητές θα ήταν σύμβουλοι
Αυτό που με ενδιαφέρει πια η μέχρι σήμερα ενασχόληση του με τα κοινά, που συμμετείχε;
Αν είμαι καλά πληροφορημένος έχει επιχείρηση στην Νεράιδα, ας μας πει πια από τις δραστηριότητες συμμετείχε;
Πρόσφατα συζητήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο η Οικιστική Αναβάθμιση της Νεράιδας τότε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου ανέφερε πως έχει υπογράψει στο να απορριφθεί η μελέτη, σωστά ή ψέματα.
Ας μας αναφέρει το σκεπτικό του για να καταλάβουμε αν είναι υπέρ της Ανάπτυξης του Δήμου ή όχι

Ανώνυμος είπε...

Έτσι που τα λές 1.31 όλοι οι άνεργοι έπρεπε νάναι Δημοτικοί Σύμβουλοι,κανένας εργαζόμενος.Οσο για το κατάλληλος όλοι κρίνονται εκ του αποτελέσματος,μη βιάζεσαι.Την ίδια βιασύνη δείχνεις για όλους τους υποψήφιους Δημοτικούς συμβούλους όλων των συνδιασμών;

Ανώνυμος είπε...

Αξιόλογη υποψηφιότητα! Μπράβο σε όλους!Τέτοια πρόσωπα – πρότυπα χρειάζεται για να πάει μπροστά ο Δήμος!Καλή επιτυχία!!!

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους ο Δήμος Σερβίων θα αξιοποιήσει ανθρώπους που αποτελούν πρότυπο στην κοινωνία και ειδικά στην νεολαία.
Μπράβο στον Βασίλη Κωνσταντόπουλο.
Καλή επιτυχία Βαγγέλη.

Ανώνυμος είπε...

Ασε να σε παινέψει και κανένας άλλος

Ανώνυμος είπε...

3.27 πετάς χολή με ευκολία,μήπως είσαι ένας από τους 150 επιστήμονες

Ανώνυμος είπε...

Εδώ ο άλλος έχει κλείσει όλο τον Τιτάν (προεδρο προπονητη τον γιατρό της ομάδας τον φροντιστη, τον υδραυλικό της ομάδας) δεν είδα να σχολαζεις κάτι!!!!! Δεν πειράζει ενοχλεί που ο ένας βάζει την αφρόκρεμα και άλλος ακόμα ψάχνεται αλλά τι να κάνουμε? Μια φορά έγινε το λάθος πείραμα με τον γιατρο και βάλαμε μυαλο

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΝΕΟ ΑΝΘΡΩΠΟ.ΑΙΣΧΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ. ΠΡΟΧΩΡΑ ΒΑΓΓΕΛΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Ο ΤΙΤΑΝ έχει γίνει γιάφκα των επιστημόνων και τους πειράζει ένα νέο παιδί πρότυπο που έχει διάθεση να προσφέρει στον τόπο.Αυτός όμως έχει φώτο με την φόρμα της Εθνικής Ελλάδος ταυτόχρονα με την ανακοίνωση της υποψηφιότητά του ενώ κάποιοι άλλοι πριν καν ακόμη ανακοινωθεί η υποψηφιότητά τους έβγαιναν μέσω φώτο και βίντεο με την φόρμα του ΤΙΤΑΝ μέσα από αθλητικούς χώρους με δηλώσεις υπέρ υποψήφιου Δημάρχου.Ολα αυτά για να αποδειχθεί ότι ο ΤΙΤΑΝ έχει γίνει γιάφκα μα ο κόσμος γνωρίζει και κρίνει.

Ανώνυμος είπε...

Ενώ όλοι οι άλλοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι απο όλους τους συνδυασμούς είναι απο την ημέρα της γέννησης τους σε ενασχόληση με τα κοινά. Δεν πάτε καλα! Δώστε ευκαιρία σε νέους που παίρνουν την απόφαση να ασχοληθούν με κάτι καινούργιο και μην κράζετε.

Ανώνυμος είπε...

Σε πείραξε 11.31 η συμμετοχή του Βαγγέλη γι αυτό αντιδράς έτσι. Ο Βαγγέλης λοιπόν είναι ένας νέος με στόχος και οράματα για τα οποία δουλεύει πολύ να τα πετύχει. Το γεγονός ότι ήταν δέκα φορές πανελληνιονίκης και μία πρωταθλητής νοτιοανατολικής Ευρώπης το αποδεικνύει περίτρανα. Αυτό θέλουμε και εμείς. Νέους που να έχουν στόχους, να είναι πειθαρχημένοι, συγκροτημένοι, και να δουλεύουν πολύ. Νέους που ενώ αποτελούν πρότυπα για τα παιδιά συμμετέχουν στα κοινά για το καλό του τόπου τους.

Ανώνυμος είπε...

Η μονη σας έγνοια να ψοφήσει η κατσικα του γείτονα... τι παιδία έχει αυτός το τόπος;;

Ανώνυμος είπε...

3.22 όταν σε ένα τόπο μπαίνουν αρνητικά στο στόχαστρο και τα πρότυπά της,ε αυτός δεν είναι τόπος αλλά βόθρος.

Ανώνυμος είπε...

Εφόσον Δν έχετε τα κότσια να βάλετε το όνομα σας, Δν θα σας. Κάνω τη χάρη να βάλω ούτε εγώ.
Ποιο είναι το πρόβλημα σας αν το παληκαρι είναι αθλητής και επιχειρηματίας?!
Δν υπάρχει νόμος που ορίζει να έχεις βγάλει νομική για ναμπεις. Τελωσπαντων ας βάζατε όλοι εσείς που τον κράζετε υποψηφιότητα να ψήφιζαν εσάς, βγάζετε όλα τα κομπλεξ σας κ την κακία σας σε τέτοια ποστ.
Αν βγει κ δεν κάνει κάτι για τον τοπο του τότε να τον πιάσετε κ να του πείτε ρε φίλε γτ Δν βοήθησες τον τόπο σου?! Χαλαρώστε λοιπόν κ κοιτάξτε ο καθένας το σπίτι του κ. Αφήστε τα σχόλια κ το κράξιμο σας στην άκρη.

Το Προφίλ μας