Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 23 Απριλίου 2019

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Αγάπης Αμαραντίδου με την "ΕΛΠΙΔΑ" της Γεωργίας Ζεμπιλιάδου

Ανακοίνωση υποψηφιότητας
Συνταίριαξε αρμονικά και πάλεψε με θαυμαστό τρόπο και επιτυχία, κάθε μια από τις ξεχωριστές ιδιότητες που την ακολουθούν. Μητέρα, γυναίκα, επιστήμονας, εργαζόμενη, ελληνίδα, μετανάστρια, εθελόντρια, καλλιτέχνης, άνθρωπος του πολιτισμού!
Σήμερα συντάσσεται με τον συνδυασμό της ΕΛΠΙΔΑΣ για να προσφέρει, με τον δυναμισμό και την διάθεση προσφοράς που τη διακρίνει και πάλι.
Να προσφέρει στον τόπο και τους ανθρώπους του. Να παλέψει στον στίβο της Αυτοδιοίκησης αυτή τη φορά και από την Περιφέρεια,  να δώσει έναν ακόμη σημαντικό αγώνα. Όχι για να πάρει η ίδια μια θέση, αλλά για να δώσει ξανά πίσω το χαμόγελο και την ΕΛΠΙΔΑ σε όλους αυτούς που βλέπει τα δύσκολα χρόνια της κρίσης να παλεύουν για να κρατήσουν όρθια τα νοικοκυριά τους.
Να δώσει ένα μέλλον στα μικρά παιδιά που τρέχουν στην αγκαλιά της, εκεί στον σύλλογο του χωριού της, που μαζί με τους συνεργάτες της τον έκανε να ανθίσει, να δώσει ζωή στο χωριό της και να γίνει ένας σύλλογος πρότυπο. Συντάσσεται μαζί μας για «… να χτίσουμε, εδώ στην περιφέρεια Δυτ. Μακεδονίας τον δικό μας κόσμο. Έναν κόσμο όμορφο, δημιουργικό, δίκαιο, ασφαλή και ανθρώπινο...» όπως λέει η ίδια.
Την Αγάπη Αμαραντίδου μια ξεχωριστή γυναίκα έχουμε την τιμή να καλωσορίζουμε σήμερα στον Συνδυασμό μας
Καλώς ήρθες στην Ομάδα της ΕΛΠΙΔΑΣ  Αγάπη.  
Η Αγάπη Αμαραντίδου κατάγεται από το Καπνοχώρι Κοζάνης.
Είναι χειρούργος οδοντίατρος με σπουδές στην οδοντιατρική σχολή του ΑΠΘ και στο πανεπιστήμιο Marburg Γερμανίας.
Είναι μητέρα ενός παιδιού, εργαζόμενη ως ελεύθερη επαγγελματίας από το 1989 κει είναι επίσης Πτυχιούχος Οδοντοτεχνικής Σχολής. Είναι κάτοχος ξένων γλωσσών  με άριστη γνώση της γερμανικής και σπουδών θεάτρου.
Ασχολείται ερασιτεχνικά με την τέχνη της χαλκογραφίας – αγιογραφίας, έχοντας στο ενεργητικό της εκθέσεις στη Γερμανία. Ασχολείται επίσης με παραδοσιακούς ελληνικούς και λατινοαμερικάνικους χορούς, πολεμικές τέχνες και έχει επίσης γράψει δυο θεατρικά έργα, ένα ποντιακό-θρακιώτικο και ένα παιδικό.
Διετέλεσε ιδρυτικό στέλεχος και μέλος του Δ.Σ του Συλλόγου Ελλήνων Φοιτητών του πανεπιστημίου του Marburg καθώς επίσης και μέλος συλλόγων και εθελοντικών ομάδων σε Θεσσαλονίκη και Κοζάνη.
Από το Δεκέμβριο του 2010 είναι από το ιδρυτικά στελέχη του Πολιτιστικού  Συλλόγου Καπνοχωρίου, στον οποίο εκτελεί χρέη προέδρου από την από την ίδρυσή του μέχρι και σήμερα.
Λόγω της άμεσης προσωπικής μου σχέσης ως ελεύθερη επαγγελματίας στο χώρο της υγείας από το 1989, με ανθρώπους όλων των ηλικιών και επαγγελμάτων, των βιωμάτων μου ως γόνου αγροτικής οικογένειας αλλά και της θητείας μου από το 2011 ως προέδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου Καπνοχωρίου, συμπορευόμουν όχι μόνο στις χαρές αλλά κυρίως με τα προβλήματα και τις αγωνίες, με όλα τα «γιατί», τα «θα πρέπει», τα «εάν θα», τα πώς μπορώ» και τα δεν  «μπορώ» των συνανθρώπων μου, διότι πολύ απλά ήτανε κοινά μας θέματα και αγωνίες.
Τάχθηκα λοιπόν με πλήρη συναίσθηση ευθύνης, στην τιμητική για μένα, πρόσκληση – πρόκληση συμμετοχής στον συνδυασμό «ΕΛΠΙΔΑ» με επικεφαλής τη Γεωργία Ζεμπιλιάδου, χωρίς κανενός είδους «προκαταλήψεις» και με μοναδικούς «απέναντι» μόνο τα προβλήματα της περιφέρειας, γιατί:
Την  εκτιμώ βαθύτατα και πρωτίστως ως άνθρωπο γιατί απλά είναι η Γεωργία, ταπεινόφρων, οικεία, προσιτή αλλά και συγχρόνως άοκνη μαχήτρια με σταθερή, ευπρεπή στάση και απόψεις.
Η Γεωργία της άριστης γνώσης των προβλημάτων της Δυτ. Μακεδονίας, της άρτιας επιστημονικής κατάρτισης και γνώσης των χρηματοδοτικών μέσων  από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση, του σχεδιασμού, της ένταξης, της χρηματοδότησης και εκτέλεσης έργων  και επενδυτικών ευκαιριών σε όλους τους τομείς, των προτάσεων και προγραμμάτων στήριξης, της αναπτυξιακής στρατηγικής, του μεστού και πάντα ρεαλιστικού της λόγου για όλες τις κοινωνικές δομές και τομείς.
Στο πλευρό της Γεωργίας μπορούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να κάνουμε την ΕΛΠΙΔΑ πράξη.
Να χτίσουμε, εδώ στην περιφέρεια Δυτ. Μακεδονίας τον δικό μας κόσμο. Έναν κόσμο όμορφο, δημιουργικό, δίκαιο, ασφαλή και ανθρώπινο. Έναν κόσμο που να μας αξίζει και που θα μπορεί να φέρει πίσω όλους τους αξιόμαχους συνέλληνές μας που δεν μπόρεσαν εδώ να κρατηθούν.
Ματά τιμής
Αγάπη Αμαραντίδου
Ευ αγωνίζεσθαι ! στους συνυποψήφιους όλων των συνδυασμών.
Γραφείο τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας