Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 27 Απριλίου 2019

Βρείτε φθηνά και ποιοτικά βενζινάδικα με το fuelGR

Όσοι θα περάσουν τις άγιες μέρες του Πάσχα μακριά από τις οικίες τους, σίγουρα προβληματίζονται για το που θα βρουν φθηνά βενζινάδικα, πόσο μάλλον όταν οι τιμές αυξάνονται καθημερινά! Η τιμή βέβαια δεν είναι το μοναδικό κριτήριο επιλογής ενός πρατηρίου, η ποιότητα των καυσίμων είναι εξίσου σημαντικός παράγοντας.

Λύση στο πρόβλημα αποτελεί το fuelGR, η κορυφαία, σύμφωνα με τους χρήστες, εφαρμογή ενημέρωσης για βενζινάδικα και τιμές καυσίμων, που είναι διαθέσιμη για κινητά Android και iOS. Δημιούργημα του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής του ΤΕΙ Θεσσαλίας (πλέον Ψηφιακών Συστημάτων Πανεπιστημίου Θεσσαλίας) το fuelGR βρίσκεται ήδη σε πάνω από 100 χιλιάδες κινητά και εξοικονομεί ως και εκατοντάδες ευρώ στον καταναλωτή, σε ετήσια βάση.

Η ενημέρωση είναι έγκυρη καθώς η εφαρμογή αναμεταδίδει τα δεδομένα του Παρατηρητηρίου
Τιμών Καυσίμων του Υπουργείου Ανάπτυξης ενώ επιπλέον χρήσιμα στοιχεία εισάγονται συνεχώς από την ομάδα ανάπτυξης. Επιπλέον, πάνω από 26 χιλιάδες αξιολογήσεις πρατηρίων σας δίνουν την γνώμη άλλων καταναλωτών για αυτά. Όπου και να βρίσκεστε το fuelGR σας δίνει την ενημέρωση ώστε να πάρετε την καλύτερη απόφαση με τα δικά σας κριτήρια.

Το fueGR είναι διαθέσιμο δωρεάν για συσκευές Android και iOS, ενώ απλούστερες εκδόσεις υπάρχουν για Windows Desktop, Windows Phone αλλά και οποιοδήποτε σύγχρονο Browser.

Περισσότερες πληροφορίες στο https://fuelgr.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας