Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 22 Απριλίου 2019

Κατάμεστο το Πολιτιστικό Κέντρο Σερβίων στην εκδήλωση της «Δημοτικής Συνεργασίας» του Βασίλη Κωνσταντόπουλου: «Σχέδιο ανασυγκρότησης και επαναλειτουργίας του Δήμου, για την επιστροφή στην κανονικότητα»

Σε μια μεγαλειώδη συγκέντρωση στο κατάμεστο Πολιτιστικό Κέντρο των Σερβίων, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20 Απριλίου 2019, η διακήρυξη αρχών και θέσεων του συνδυασμού «Δημοτική Συνεργασία», με επικεφαλής τον Βασίλη Κωνσταντόπουλο.

Στην παρουσίαση των έργων της θητείας του ως Δημάρχου αναφέρθηκε στην αρχή της ομιλίας του, έργα – παρακαταθήκη για τον τόπο: κλειστό γυμναστήριο Σερβίων, Πολιτιστικό Κέντρο, αναπλάσεις της πόλης των Σερβίων, αναστήλωση του διατηρητέου Ράπτη, ενεργειακή αναβάθμιση του Γυμνασίου-Λυκείου από την οποία ο δήμος εξοικονομεί σημαντικά ποσά σε ετήσια βάση, ενεργειακή και αισθητική αναβάθμιση του δημαρχείου, η αναστήλωση του γεφυριού προς τα Κάστρα, συντήρηση και εξωραϊσμός του μικρού θεάτρου των Κάστρων, αντικαταστάσεις δικτύων ύδρευσης Βαθυλάκου, Μεσσιανής, Ροδίτη, Ιμέρων, Λάβας και Καστανιάς και άλλα μικρά και μεγάλα έργα στα οποία η παράταξή μας έβαλε την καθοριστική σφραγίδα.

Ο κ. Κωνσταντόπουλος, υποστήριξε πως η περιοχή δεν αντέχει άλλα «πειράματα» και «άστοχες επιλογές» και κάλεσε τους πολίτες να δώσουν την εμπιστοσύνη τους «σε αυτούς που ξέρουν, μπορούν και το έχουν αποδείξει διαχρονικά».











Παράλληλα αναφέρθηκε και στη συνεργασία των δύο συνδυασμών «Ενωτική Κίνηση» και «Αντάμα», μιλώντας για εξέλιξη την οποία «οι ίδιοι οι πολίτες την απαίτησαν», ενώ στάθηκε και στη δημοτική περίοδο που κλείνει:

«Το ‘ήταν καταστροφική η πενταετία με τη νυν δημοτική αρχή’, αποτελεί κοινή διαπίστωση. Εμείς δεν μείναμε ποτέ σε αυτό όμως. Δώσαμε πάντα, με τις θέσεις και τις προτάσεις μας, λύσεις στα αδιέξοδα. Ούτε στείρα αντιπολίτευση, ούτε εύκολες καταγγελίες. Και να είστε σίγουροι πως αυτή η πενταετία, δεν θα αποτελεί άλλοθι για εμάς τα επόμενα χρόνια».

Στη συνέχεια ο υποψήφιος Δήμαρχος ανέλυσε το πρόγραμμα «ανασυγκρότησης και επαναλειτουργίας του Δήμου Σερβίων», το οποίο στηρίζεται σε 7 βασικούς άξονες, με συγκεκριμένες δράσεις και χρονοδιάγραμμα καθώς και  «ώστε να επιστρέψουμε στην κανονικότητα», όπως χαρακτηριστικά είπε:
1. Διοικητική και οργανωτική ανασυγκρότηση-Οικονομική Εξυγίανση του δήμου
2. Καθημερινότητα
3. Κοινωνική Συνοχή
4. Παιδεία-Αθλητισμός-Πολιτισμός
5. Αγροτική ανάπτυξη
6. Τουρισμός
7.Ανάπτυξη- Μεγάλα Έργα

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Σερβίων, παρέθεσε επίσης μια σειρά μεγάλων έργων τα οποία η νέα δημοτική αρχή θα προχωρήσει ως προτεραιότητα, ανάμεσα στα οποία το Κολυμβητήριο Σερβίων, η αποπεράτωση των κλειστών σταδίων σε Τρανόβαλτο και Σέρβια, η αποπεράτωση της μαρμαροφόρου, περιοχής Τρανοβάλτου, η κατασκευή και λειτουργία στα Σέρβια, μονάδας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας με τη χρήση βιοαερίου και ζωικών αποβλήτων, η παράλληλη παράγωγη θερμικής ενέργειας για την τηλεθέρμανση των δημοτικών κτιρίων, καθώς και η εκπόνηση μελέτης βιωσιμότητας του έργου της κατασκευής τηλεθέρμανσης στα Σέρβια και τα γύρω χωριά.

Η εκδήλωση έκλεισε πανηγυρικά με την παρουσίαση 36 υποψηφίων δημοτικών συμβούλων και το μήνυμα πως η «Δημοτική Συνεργασία» θα κερδίσει τη μάχη της 26ης Μαΐου.

Υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι:

Αλεξόπουλος Αναστάσιος
Αναστασιάδης Κώστας
Βητοπούλου Βάγια
Βλάχος Αθανάσιος
Γκαντερής Μίλτος
Γκάρας Αχιλλεας
Γκατζάρας Νίκος
Γκουτζιομήτρος Μιλτιάδης
Γκράνας Βαγγέλης
Δανάτσας Ευθύμης
Δραγκόλας Μίμης
Καβουρίδου Πόπη
Καραντάκος Παναγιώτης
Καράογλου Αναστάσιος
Κουρτίδης Νίκος
Κτενίδου Σαββατούλα
Κωνσταντινίδης Νεόφυτος
Λιάκος Πολυδεύκης
Μαλιούρα Παναγιώτα
Μπάκανος Γιώργος
Μπουμπουρέκα Παρασκευή (Βιβή)
Νιζάμη Άρτεμις
Παναγιωτούλας Γιώργος
Παπαδημητρίου Ιωάννα
Παπαδημητρίου Λάζαρος
Παπαδημόπουλος Νίκος
Παπαθανασίου Χρήστος
Παπαστάμκος Αθανάσιος
Παπαστεργίου Μίμης
Παπαχαρισίου Σταυρούλα
Πασχαλίδου Μαρία
Πεκόπουλος Δημήτρης
Πράσσος Ευάγγελος
Σαμαρτζίδου Σοφία
Τσόλης Κίμων
Χύτα Ιωάννα


Γραφείο Τύπου Δημοτικής Συνεργασίας


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΒΑΣΙΛΗ!

Ανώνυμος είπε...

Δεν ψάχνουμε Δήμαρχο, έχουμε Δήμαρχο! Βασίλης Κωνσταντόπουλος άξιος, ικανός, τίμιος, έμπειρος με το πιο γεμάτο ψηφοδέλτιο. Μέχρι να ενημερωθούν και να γνωρίσουν οι άλλοι ο Βασίλης θα φτιάχνει έργα.

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια στον συνδυασμό Δημοτική Συνεργασία του Δήμου Σερβίων και συγκεκριμένα στον κ.Κωνσταντόπουλο! Δεν τυγχάνει να τον γνωρίζω προσωπικά αλλά ακούω τα καλύτερα! Υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με γνώση, εμπειρία και πάνω από όλα όρεξη για δουλειά! Θα συμφωνήσω με την ανωτέρω δήλωση του 12:10...όχι άλλα πειράματα στον τόπο μας! Πειράματα μόνο σε εργαστήρια φυσικής και χημείας!

Παπαλαμπρου αντωνης είπε...

Θελω να ρωτησω απλα ως ανθρωπος που ψηφιζω στα Σερβια αλλα δυστυχως δε μενω εδω. Λογω δουλειας ομως ερχομαι πλεον συχνα.
Ποιος ειναι υπευθυνος για τα σιδερενια καγκελα στους δρομους και αυτο το χαλι στους δρομους?
Ποιος υπεγραψε για την ανταλλαγη οικοπεδου ιδιωτη κ δημου ετσι ωστε οταν γινονται εκδηλωσεις στο γηπεδο αλλα και στην εμποροπανηγυρη να μην υπαρχει παρκινγκ και να μη μπορουμε να περασουμε απο τα στριμωγμενα εδω κ εκει αυτοκινητα??

Το Προφίλ μας