Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 10 Απριλίου 2019

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ Δήμου Σερβίων. «Τίποτα πιο δυνατό από μια ιδέα που ωρίμασε»

Αγαπητοί συμπολίτες,
Δημότες του Δήμου Σερβίων,
Η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί από την ανυπαρξία διοίκησης την τελευταία 5ετία στο Δήμο μας, οδηγεί τον τόπο σε τραγικά αποτελέσματα.
Από την οικονομική κατάσταση, μέχρι τη διαχείριση της καθημερινότητας και από τη λειτουργία των δομών έως το σχεδιασμό για το μέλλον της περιοχής μας, γεγονότα και καταστάσεις αποδεικνύουν πως η παρούσα δημοτική αρχή έχει αποτύχει σε όλους τους τομείς.
Αυτή είναι η κοινή μας διαπίστωση.
Υποχρέωσή μας όμως είναι να μην μείνουμε σε αυτή τη διαπίστωση, να μην επιλέξουμε τον εύκολο δρόμο της καταγγελίας, αλλά να αναλάβουμε δράση ώστε τα Σέρβια και τα χωριά μας, να επιστρέψουν στην κανονικότητα.
Μακριά από κόμματα, σημαίες, ιδεοληψίες, προσωπικές διαφορές και επιλογές.
Αφήνοντας στην άκρη αυτά που μας κράτησαν «απέναντι» και στηριζόμενοι σε όσα διαχρονικά μας ένωσαν.

Αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας, γίναμε αποδέκτες απόψεων ευρείας αποδοχής.
Απόψεων για κοινή συμπόρευση, συνένωση των δυνάμεων, σύνθεσης ιδεών και μπολιάσματος των οραμάτων μας, για τον τόπο που γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε.
Οι συνδυασμοί «Ενωτική Κίνηση» και «Αντάμα», έχοντας επιλέξει το δρόμο της ευθύνης και όχι της στείρας αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο, τα τελευταία πέντε χρόνια, κατέθεσαν ουκ ολίγες φορές κοινές προτάσεις για μείζονα ζητήματα του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού, προκειμένου να βγει ο δήμος μας από το αδιέξοδο, πάντα προς όφελος των συμπολιτών μας.
Σήμερα, αντιλαμβανόμενοι την κρισιμότητα των στιγμών, κρίνουμε πως το αύριο της περιοχής χρειάζεται ενότητα και συμπόρευση και αποφασίζουμε την από κοινού κάθοδο στις δημοτικές εκλογές της 26 Μαΐου.
Οι συνδυασμοί μας, έχοντας καταγράψει την πορεία τους, έχοντας κριθεί από τους συμπολίτες μας, αλλά πάνω απ’ όλα αναλαμβάνοντας το βάρος της ευθύνης για την επόμενη μέρα, σταματάνε την αυτόνομη λειτουργία τους, ώστε να δημιουργηθεί αυτό που οι συμπολίτες μας ως εντολή μας έδωσαν.
Μια «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» η οποία αποτελείται από αναγνωρισμένα μέλη της τοπικής κοινωνίας,  επιτυχημένα  στα κοινωνικά, πολιτιστικά, αθλητικά δρώμενα της περιοχής, καταξιωμένοι επαγγελματίες και φυσικά με διαρκή παρουσία στην αυτοδιοίκηση. Με ικανότητες, εμπειρία και γνώση για να αναλάβουν την διοίκηση του δήμου και να τον βγάλουν από το σημερινό αδιέξοδο.
Ανάμεσά τους νέοι άνθρωποι, συμπολίτες μας οι οποίοι στηρίζουν με όλες τους τις δυνάμεις αυτήν την προσπάθεια και θα θέσουν για πρώτη φορά τον εαυτό τους στην κρίση όλων σας.
Στις εκλογές της 26ης Μαΐου οι δύο συνδυασμοί  Ενωτική Κίνηση και  Αντάμα θα πορευτούν μαζί, έχοντας σαν  μεγάλο στόχο η Δημοτική Συνεργασία να κάνει πράξη όσα οφείλουμε να διεκδικήσουμε για τον τόπο μας.
Γραφείο Τύπου Δημοτικής Συνεργασίας

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλό αγώνα και με την νίκη για ένα καλύτερο αύριο στον Δήμο μας.

Ανώνυμος είπε...

Καλή επιτυχία στον αγώνα . Έτσι μπράβο με ανοικτά χαρτιά στις εκλογές.

Ανώνυμος είπε...

Με τον Βασίλη μπροστά και τον Λιάκο να δίνει την πινελια που χρειάζεται.. πιστευω πως γίνει ένας ωραίος συνδυασμός που χρειάζεται ο δημος μας να βγει επιτελους από το χάος των τελευταιων 5 ετών που μας έβαλε ο γιατρος!! Εύχομαι ότι καλυτερο

Ανώνυμος είπε...

Κάντε ότι μπορείτε όλοι για να φύγουν αυτοί οι ξεφτίλες σήμερα το πρωί πήγε γνωστός να πληρώσει τον λογαριασμό και του είπαν ότι δεν εισπράττουν μέχρι να βγει ο προϋπολογισμός!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο και στους δύο! Επιτέλους κάτι σοβαρό και αξιόλογο στον τόπο μας! Συνεχίστε έτσι!

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια η συνεργασία είναι ότι καλύτερο για την περιοχή Σερβίων. Πρώτη φορά συμβαίνει και πιστεύω ότι θα έχει καλά αποτελέσματα. Μπράβο στο Βασίλη και στον Πολυδεύκη. Με αυτή τη συνεργασία διαπιστώνουμε ότι πραγματικά ανησυχούν για την μετέπειτα πορεία του Δήμου.

Ανώνυμος είπε...

Ο φοβος της ηττας τους ενωσε!!και οι 2 μαζι 8% δε παιρνουν!!ενωθηκαν για να ελπισουν σε 2η Κυριακη!!χεστηκαν για τον Δημο!

Ανώνυμος είπε...

Άμα χέστηκαν για το Δήμο γιατί ήταν και οι δύο συνεπείς και παρόντες σε όλα τα Δημοτικά Συμβούλια; Γιατί συμφωνούσαν και υπερψήφιζαν τις καλές προτάσεις του Κοσματόπουλου αν και ήταν αντιπολίτευση;

Ανώνυμος είπε...

Γιατι υπαρχει μελι!

Ανώνυμος είπε...

10 υποψήφιοι μόνο για τον Λιάκο και τον Κωνσταντόπουλο υπάρχει μέλι; Για τη Σπυρίδου δεν υπάρχει μέλι; Για τον Ελευθερίου δεν υπάρχει μέλι; Σας έτσουξε η συνεργασία!

Ανώνυμος είπε...

Κρίμα Νίκο που είσαι απέναντι. Στα απολυταρχικά καθεστώτα δεν επιβιώνουν ελεύθερες φωνές.

Ανώνυμος είπε...

Φιλε μου για ολους υπαρχει το μελι!εμενα προσωπικα δε με ετσουξε τιποτα!!
Ουτε με εδωσαν δουλεια ουτε φαι ουτε τους ζητησα κιολας!οπως και οκοι μας φανταζομαι!!
Αλλα μη παρουσιαζουμε μια σκοπιμη κινηση ως αγια!!
Αμα ηταν ετσι ας την εκανε την προηγουμενη τετραετια τη συνεργασια!!αλλα τοτε βλεπεις νομιζε θα κερδισει σιγουρα,που να ηξερε οτι θα χασει απο τον τρελογιατρο!!τωρα του ελειψε η καρεκλιτσα ...

Ανώνυμος είπε...

Και οι δυο μαζί θα πάρουν πάνω από 40%. Κοίτα να το χωνέψεις όσο είναι νωρίς.

Το Προφίλ μας