Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019

"Προς υποψήφιους δημάρχους" Ανοιχτή επιστολή προς τους υποψήφιους Δημάρχους Σερβίων-Βελβεντού από αναγνώστη

Ναι! Σε σένα γραφώ. Σε σένα υποψήφιε δήμαρχε που ξεκινάς μία καινούργια πορεία. Σε σένα που φιλόδοξα υψώνεις ανάστημα και ελπίζεις ότι θα γίνεις ο άρχοντας του τόπου. Σε σένα που καμαρώνεις ότι θα είσαι πάνω από τα πολιτικά κόμματα και θα δώσεις σημασία στα προβλήματα όλων των πολιτών και όχι ΄΄φίλων΄΄ σου. Σε σένα που δηλώνεις ότι θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στο απαραίτητο νοικοκύρεμα .Σε σένα που, με το πρόσχημα της αγάπης για την πόλη σου, θα περιοριστείς στις πραγματικές τις ανάγκες και δεν θα ΄΄ ανοίξεις ΄΄ άλλους λογαριασμούς. Σε σένα που ίσως ονειρεύεσαι ότι θα αλλάξεις την πόλη σου για να ξεχωρίσει, ανάμεσα στις άλλες, για την καθαριότητα και για πολλά αλλά. 
Σε εσένα που δεν θα πεις πολλά μεγάλα και παχιά λόγια. 
Ο κόσμος κουράστηκε. Δεν σας πιστεύει πια. Φτάσαμε σε σημείο να έχουμε σχεδόν δέκα και βάλε υποψηφιότητες. Να τους αναλύσουμε μήπως; Άντε ας το κάνουμε.

 Ξεκινάμε από τον τωρινό που μας απογείωσε και μας προσγείωσε και μας καταχρέωσε και θελει να πάρει και δάνειο για να ταΐσει και τους υπόλοιπους που άφησε σε παράπονο. 

Ας περάσουμε στον Κύριο Βασιλη, τι να σε κάνω, δεν χαιρετούσες τον κόσμο και το πλήρωσες! Πρόσεχε όποτε τώρα στον προεκλογικό σου αγώνα να χαιρετάς. Η τετραετία σου ήταν καλή!

 Περνάμε στην κυρία χιονια τώρα. Ακούστηκαν κατα καιρούς διαφορά ασχημα και καλα. Αλλά συγχαρητήρια διότι εισαι η μοναδική που εβαλες αιρετό να κάτσει στο σκαμνί και να δικαστεί.

Περνάμε τώρα στον κύριο Σταύρο. Που πάει αυτός τώρα ούτε εγω δεν ξερω. Μαλλον ούτε ο ίδιος
ξέρει. Εφυγε από τον τωρινό δήμαρχο ξαναγύρισε, ξανά εφυγε, ξανά γύρισε! Βρίστηκαν και ξαφνικά αγαπήθηκαν!

Τώρα περνάω στον κύριο Πολυδεύκη! Ωππ συγνώμη δεν θα ασχοληθώ μαζί σου, εισαι ο υπαίτιος που πήγαμε 30 χρόνια πισω! Μας φυτεψες με το έτσι θέλω τον Σακη.Οποτε αστο πολυδευκη, δεν κανείς για πολιτική!

Με τον Βελβεντό δεν θα ασχοληθώ διότι είναι τελειωμένη ιστορία! Θα ανεξαρτοποιηθεί! Αν και εγω έχω τις αμφιβολίες μου!

Με Γεωργακοπουλο δεν θα ασχοληθώ , έτσι και αλλιώς αυτοί μια ζωή αντιπολίτευση θελουν να κάνουν.

Για την κυρία Σπυριδου δεν θα εκφράσω άποψη. Διότι δεν ήξερε που βρίσκονται τα σερβια μέχρι πριν λιγο καιρό. Τώρα τελευταία έμαθε που είναι!

Ζακης Δημήτρης ....πάμε παρακάτω!

Ξέχασα κάποιον μήπως . Αααα ναι. Τον κύριο Χρήστο. Καλώς φυσικός Αρίστος δάσκαλος. Αλλά...Μπορεί να αναλάβει τον δήμο!; Την προηγούμενη φορά παρατησες το καραβι και πηδηξες στην θάλασσα. (Θα μας πεις την αλήθεια;) Αλλά κύριε Χρήστο έτσι δεν γίνεται δουλεια! Στις προηγούμενες εκλογές άνοιξες την ομιλία του κυρίου Βασίλη. Το θυμάσαι; Και μετά από πέντε χρόνια θυμήθηκες να διμηουργησεις την γεφυρα! Να μας ενώσει όλους! Συγγνώμη αλλά βλέπω να καταντήσουμε το γεφύρι της Άρτας. Το αποκορύφωμα ήταν το σποτάκι σου που είδα  προ ημερών! Να γίνουμε λέει ευρωπαϊκός Δήμος. Ας κοιτάξουμε να γίνουμε ένας Δήμος υγιής και χωρίς χρέος και μετά θα έρθει από μόνο του το ευρωπαϊκό πλάνο. Γιατί κύριε Χρήστο από Α τοπικό πρωτάθλημα δεν γίνεται να παίξεις uefa. Απλά πράγματα θελει πια ο κόσμος. Πολυ απλά. Κύριε Χρήστο δεν έχω κάτι μαζί σου. Απλά σε στοχοποιώ περισσότερο διότι εισαι ο μόνος μέχρι τώρα που άρχισε τον προεκλογικό του αγώνα! Θα επανέλθω σύντομα!

Κ.Α.Π

26 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κ.Α.Π.
όπως λέμε Κοινή Αγροτική Πολιτική;
ή ονοματεπώνυμο (με πατρώνυμο) είναι;

Μ.

ΚΑΠ είπε...

Είμαστε τρεις φίλοι που αγαπάμε τον τόπο μας και βάζουμε τα αρχικά γράμματα των ονομάτων μας.

Unknown είπε...

ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΕΡΓΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ

Ανώνυμος είπε...

Δημαρχος θα βγει αυτη τη φορα αυτος που ειναι μαγκας ξεχωριζει απο το προσωπο και εχει τα κοτσια να μη σκορπαει παντου ψεματα γιατι το συνεχομενο ψεμα αργα γρηγορα βγαινει στην επιφανεια και ξεφτυλιζεσαι .Οποιος ξερει καταλαβε.

Ανώνυμος είπε...

Δημαρχος θα βγει αυτη τη φορα αυτος που ειναι μαγκας ξεχωριζει απο το προσωπο και εχει τα κοτσια να μη σκορπαει παντου ψεματα γιατι το συνεχομενο ψεμα αργα γρηγορα βγαινει στην επιφανεια και ξεφτυλιζεσαι .Οποιος ξερει καταλαβε.

Ανώνυμος είπε...

που ρε φιλες ναι ο πελετιδης στην πατρα ειναι αψογος
αλλα και στην πετρουπολη και στο χαιδαρη και στην σπαρτη κκεδες ειναι και τι γινεται; το απολυτο τιποτα

Ανώνυμος είπε...

Η Ρίτσα ξέρει την περιοχή πολύ καλά. Τι έχετε πάθει και λέτε συνεχώς αυτό και μόνο αυτό.Η καλύτερη υποψηφιότητα είναι.Η μικροψυχία δεν έχει όρια τελικά.

Ανώνυμος είπε...

Η περιοχή την ξέρει;

Ανώνυμος είπε...

Καλά θα κάνει η περιοχή να τη μάθει αν δε θέλετε να είστε και πάλι οι κακόμοιροι της Δυτικής Μακεδονίας.

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι θέμα μικροψυχίας.
Δυστυχώς η Ρίτσα δεν ξέρει την περιοχή και επίσης η περιοχή δεν την γνωρίζει. Αυτά τα πράγματα δεν χτίζονται σε τρεις μήνες αλλά σε χρόνια.

Ανώνυμος είπε...

Νομιζω οτι η πιο σοβαρη υποψηφιοτητα ειναι αυτη του Κωνσταντοπουλου. Χαμηλων τονων και με σοβαρο εργο απο το παρελθον. Ο κύριος που τον αμφισβητεί ζήλεψε φαινεται την κουτάλα που κάποτε καταριόταν. Τι λες και συ Μπουκουβάλα που τα αξιολογείς όλα;

Ανώνυμος είπε...

Αφού είστε τρεις φίλοι που αγαπάτε τον τοπο σας γιατί δεν τα βάζετε επώνυμα ; Έτσι κ αλλιώς κρητική κάνετε αποκαλύψετε και σε ένας ποιοι είστε 😂😂😂

Ανώνυμος είπε...

Κ.Α.Π απο τα γραφώμενα σου ο Ελευθεριου σε τσουζει για αυτο αφιερωνεις και το μεγαλύτερο μέρος του κειμένου, ο Χρήστος τους έφτυσε και έφυγε για την περίπτωση του κλιρωδοτηματος του Βελβεντου υπάρχει και η σχετική ανακοινωση εαν εσυ δεν την είδες πρόβλημα σου. Πάμε τώρα στον Βασίλη, δεν έχασε στις εκλογές αλλά παρέδωσε στον Doctor παρέδωσε γιατι η τετραετια του ήταν καλή παρέδωσε γιατι μαζι με τους συνεργάτες του τιμήσανε τον τόπο που τους αναδειξε, παρέδωσε γιατί όπως λές καθημερηνα μιλούσε με τους πολίτες.

ΚΑΠ είπε...

9.23. Ποσό άσχετος φαίνεται πως εισαι! Αν ξερεις να διαβάζεις ελληνικά θα δεις ποιος είναι ο λόγος που τον στοχοποιώ . Αλλά και εσυ ένας υποψήφιος εισαι της γέφυρας!

Ανώνυμος είπε...

καλά ρε Κ.Α.Π. σ΄ ένα απ΄τα αρχικά σχόλια/απαντήσεις σου δεν έγραφες ότι είστε 3 με τα αρχικά σας; Τώρα προέκυψες ένας;

ΠΑΚ είπε...

Ναι φυσικα και είμαστε τρεις! Απλώς στο μήνυμα σου απάντησε ο Π. Αλλά και εσυ σαν αρχηγός εισαι πανέξυπνος!

Unknown είπε...


ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚ ΑΥΤΟΥ.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΦΑΡΜΟΣΕ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ!!!! ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ
ΤΑ ΤΕΚΤΕΝΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΒΙΩΝ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΚΡΑΤΗΣΑΝΕ ΤΗΝ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑ
ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ. ΕΑΝ Ο ΤΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ
ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΣΕΡΒΙΩΝ ΝΑ ΤΟ ΔΗΛΩΣΟΥΝΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΨΟΥΜΕ
ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!!

ΕΑΝ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΒΙΩΝ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΤΟΤΕ
ΟΦΕΙΛΟΥΝΕ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚ ΑΥΤΟΥ ΝΑ ΑΝΑΡΤΟΥΝΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΑ
ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΟΜΕΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝΕ ΝΑ
ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΤΗ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ
ΥΠΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΑΝΑΦΟΡΑ
ΣΕ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΑ!!!!!!!!!!

ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚ ΑΥΤΟΥ ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ
ΜΑΣΚΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΕ ΠΑΡΤΥ ΜΠΟΛ-ΜΑΣΚΕ

Ανώνυμος είπε...

Έχουμε ένα βάσανο με τον Ελευθερίου τι να σε πω. Πιο άγνωστος και απο τη Ρίτσα είναι. Πότε βγήκε έξω για να τον ξέρουμε; Με τα μαθήματα που είναι η δουλεια του και πληρώνεται δεν γινεται και πιο καλός υποψήφιος. Στο κατω κατω ήταν μεσα στο δήμο και τα παρατησε και εφυγε στη μεση. Γιατί να μη κανει το ιδιο και τωρα;

Ανώνυμος είπε...

10.28 Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου,το να μη ζεις στα Σέρβια είναι φυσιολογικό να μη σε ξέρει ο κόσμος(Σπυρίδου),αλλα να ζεις στα Σέρβια και να μη σε βλέπει ο κόσμος είναι μη φυσιολογικό (Ελευθερίου).Κατα τα αλλα αγαπάνε τον τόπο.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή παίρνει παραπάνω μόρια αυτός που ζει στα Σέρβια και τον ξέρει ο κόσμος μονο από τη δουλειά του για την οποία πληρώνεται. Με προσφορά στα κοινά περιορισμένου χρόνου όταν έρχεται 12.30 και φέυγει 13.00 ή με δοκιμασμένη θητεία που συνοδεύτηκε από μια παραίτηση. Και παίρνει λιγότερα μόρια αυτός που ζει παραέξω αλλά δίνει καθημερινά τη μαχη για το καλό του Δήμου. Λίγος ρεαλισμός δε βλάπτει. Έχουμε δύσκολο δρόμο και μέλλον μπροστά μας.

Ανώνυμος είπε...

Ρε δεν κανετε δημαρχο τον καφετζη!! Και στα Σερβια ζει και ολος ο κοσμος τον ξερει!!!

Ανώνυμος είπε...

Απευθύνομαι και γώ σε σένα που στέλνεις την ανοιχτή επιστολή.Δημοκρατικό είναι να λές την άποψή σου για όλους τους υποψηφίους Δημάρχους και δεν μπαίνω στην διαδικασία να πω αν αυτά που λές είναι σωστά ή λάθος.Δεν είναι δημοκρατικό αγαπητέ της ανοιχτής επιστολής να λές για τον οποιοδήποτε υποψήφιο Δήμαρχο..... πάμε παρακάτω.Τί εννοείς;Εξήγησε στους Σερβιώτες γιατί να πάνε παρακάτω;Στην δημοκρατία η απαξίωση και η υποτίμηση τι θέση έχουν;Το γνωρίζεις;Αυτή τη δημοκρατία ασπαζεσαι;

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΝΕΤΑΙ Η ΜΑΧΗ;;;;;;;;;; ΠΟΤΕ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ Η ΣΠΥΡΙΔΟΥ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ;;; ΠΡΟΤΕΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΜΟΤΑΡΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΤΟΠΟΥΛΟ;;;;; ΜΟΝΟ Ο ΠΟΛΥΔΕΥΚΗΣ Ο ΛΙΑΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ
ΑΛΛΑ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΔΡΕΑΔΟΥ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Ναί καλύτερα τον καφετζή παρά αυτούς που πέφτουν στον τόπο μας κάθε φορά προεκλογικά με αλεξίπτωτο.

Ανώνυμος είπε...

Όλοι οι φραγκοφονιαδες και οι κακομοίρηδες υποψήφιοι θέλουν να γίνουν.

Ανώνυμος είπε...

Όλοι εσείς οι επικριτές του πληκτρολογίου εκτός από να κρίνετε τους πάντες έχετε κάνει ποτέ τίποτα ουσιαστικό για τον τόπο σας;

Το Προφίλ μας