Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2018

Ανυπαρξία της δημοτικής αρχής Σερβίων-Βελβεντού, το ταμείον μείον, πλήρης ασυνεννοησία και έλλειψη συγχρωτισμού και μεταξύ των συμβούλων της συμπολίτευσης και ο δήμαρχος… «έχει φτιάξει τον δικό του κόσμο, τον όμορφο και τόσο φανταστικό…»!

Ανυπαρξία της δημοτικής αρχής Σερβίων-Βελβεντού, το ταμείον μείον, πλήρης ασυνεννοησία και έλλειψη συγχρωτισμού και μεταξύ των συμβούλων της συμπολίτευσης και ο δήμαρχος… «έχει φτιάξει τον δικό του κόσμο, τον όμορφο και τόσο φανταστικό…»!
·         Αυτά που συμβαίνουν στο Δήμο Σερβίων-Βελβεντού, από νωρίς ακόμα που ανέλαβε την διοίκησή του ο δήμαρχος Αθ. Κοσματόπουλος, είναι υπεράνω ποταμών και ένας ατέλειωτος κλαυσίγελος πλανάται παντού, εκεί!
·         Ο ένας εναντίον του άλλου, όλοι σχεδόν εναντίον του τρανού, ο μεγάλος περιορίστηκε στον δικό του κόσμο ιδεών και έχασε κάθε επαφή με το περιβάλλον, πλανεύτρα η φαντασία του και ψεύτρα και… όλα αυτά μάλιστα στους κόλπους της συμπολίτευσης!!!
·         Ο δήμαρχος δεν τα ’χει καθόλου  καλά με τους «συνεργάτες» του και μάλιστα με τους ιθύνοντες της κοινωφελούς επιχείρησης του Δήμου, του νομικού προσώπου και με ποιους άλλους άραγε μπορεί να συγχρωτιστεί και ό ένας διαψεύδει τον άλλο… «χρηματοδοτήθηκε η κοινωφελής
επιχείρηση και το νομικό πρόσωπο» λέει ο δήμαρχος και οι άλλοι απαντούν «δεν έχουμε χρήματα να καλύψουμε τα λειτουργικά έξοδα»… μέχρι του σημείου που το νομικό πρόσωπο δεν είχε χρήματα να καλύψει ούτε και το ασήμαντο ποσό σύνδεσης με το INTERNET, μέχρι πρότινος, με αποτέλεσμα η παρουσία του αγροτικού γιατρού να είναι πλέον «διακοσμητική», σε χωριά μακριά από τα Σέρβια, αφού δεν μπορούσε να συνταγογραφήσει τα φάρμακα των ασθενών, κυρίως ενήλικων που έπρεπε να μεταβούν στο ΚΥ στα Σέρβια προς αυτό ή να στείλουν κάποιον δικό τους εκεί!
·         Σε πρόσφατη συνέντευξη τύπου του δημάρχου κ. Κοσματόπουλου στην ΑΝΚΟ προς τους εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ… οι δημοσιογράφοι προσπαθούσαν να καταλάβουν αυτά που έλεγε ο δήμαρχος μα… δεν τα κατάφερναν… κι εκεί να δείτε παράσταση «παρωδίας και κλαυσίγελου»!…
·         … και ο δήμαρχος δεν απάντησε σε κανένα απολύτως ερώτημα δημοσιογράφου παρά μόνον ξέφευγε, πλάτειαζε και μακρηγορούσε για θέματα της δικής του «αντζέντας»!… και τελειωμό δεν είχε! Κάτι για αξιοποίηση των λιγνιτωρυχείων της ΛΑΡΚΟ είπε, άλλα πάλι για τουριστική αξιοποίηση της παραλίμνιας περιοχής τόνισε, για τις απαράμιλλες φυσικές γεωμορφές «μπουχάρια και νοχτάρια» στο Μικρόβαλτο νοιάστηκε (πήγε καμιά φορά εκεί να δει πως και ο ξύλινος διάδρομος για τους επισκέπτες είναι έτοιμος να καταρρεύσει) και… τίποτα απ’ αυτά δεν έκανε κατά τη διάρκεια της δημαρχίας του… μα είπε τόσα πολλά και «κουφά» και πώς να τα αναφέρουμε και εν καιρώ θα επανέλθουμε… τόνισε όμως πως είχε μεγάλα όνειρα και σχέδια για το δήμο αλλά «με πολέμησε η περιφέρεια, η τοπική και κεντρική διοίκηση»!
·         Ο δήμαρχος είπε και συνεχίζει να το λέει «δεν υπάρχει μία στο Δήμο», δηλαδή το ταμείον είναι μείον… μα τι δήμος είναι αυτός και πώς έτσι κατάντησε;!
·         «Έβαλα από την τσέπη μου και μίσθωσα γκρέιντερ για διάνοιξη και διαμόρφωση αγροτικών δρόμων για να πάνε οι γεωργοί και οι κτηνοτρόφοι στα χωράφια και τους στάβλους τους» είπε τελευταία ο δήμαρχος και αναρωτιόμαστε… πώς γίνεται ένας δήμος να μην έχει ούτε ένα γκρέιντερ, αλλά και άλλα μηχανήματα… δεν πήρε κανένα μηχάνημα από τους πρώην δήμους Καμβουνίων και Βελβεντού που συνενώθηκαν στο δήμο Σερβίων ή αυτά που πήρε δεν συντηρήθηκαν διόλου;!
·         Ομολόγησε ο ίδιος ο δήμαρχος πως «έχω τον αντιδήμαρχο (Θ. Κυριακίδη) δίπλα μου που με συμπαραστέκεται και είναι άξιος σε όλα»!!! Καλά κύριε δήμαρχε, ένας μόνο σου έμεινε και έτσι πώς θα φέρεις την «Άνοιξη»;! Με «έναν κούκο»;!… μα τι κούκο, αυτός «αγοράζει» πάντα ακούγοντας και μετά δεν έχει να «πουλήσει» τίποτα!… λέει κάτι αλλά δεν καταλαβαίνει τι λέει, αυτό μπορεί ο άνθρωπος αυτό κάνει! Και ξέρετε τι λένε οι Πόντιοι;… «πέντε βούδια έναν ζευγάρ’ » και… ο νοών νοείτω…
·         «Έχω ηθική υποχρέωση στους πολίτες-δημότες να ξανακατέβω υποψήφιος δήμαρχος για να τελειώσω το έργο μου»! λέει ο κ. Κοσματόπουλος! Κύριε δήμαρχε, λένε οι περισσότεροι, «σταμάτα πια σε πήραμε χαμπάρι»…
·         Τη μόνη ηθική υποχρέωση που έχει ο δήμαρχος είναι να μην ασχοληθεί πλέον με το δημαρχιλίκι, καθώς ό,τι ήταν να δώσει το έδωσε!…
·         Κανείς όμως δεν μπορεί να προσάψει καμία κατηγορία για οικονομική αυθαιρεσία και χρηματισμό στον απερχόμενο δήμαρχο Αθ. Κοσματόπουλο, καθόσον «είναι χορτάτος και αυτάρκης» και να ένα ΜΕΓΑΛΟ και δυσεύρετο προτέρημα και συγκριτικό του πλεονέκτημα!… όμως κι αυτό το μεγάλο δεν φτάνει…

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Το ζήτημα δεν ειναι ότι ειναι μονο στο δικο του φανταστικό κοσμο. Το ζήτημα ειναι ότι έχει καταστρέψει τα παντα. Οποία δεν το καταλαβαίνει ας ρωτήσει. Και δεν ειναι χαζός. Ξερει πολυ καλα τι κανει. Η δουλεια του γινεται.

Το Προφίλ μας