Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2018

Εγκαίνια για την πιτσαρία IL GUSTO σε νέο χώρo στα Σέρβια

Εγκαίνια σε νέο χώρο για τη γνωστή πιτσαρία IL GUSTO στα Σέρβια πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 5/9/18.


Το Il Gusto Pizza - Restaurant ξεκινά ξανά την λειτουργία του σε νέο χώρο και σας περιμένει καθημερινά από τις 17:30 στο κέντρο των Σερβίων για να δοκιμάσετε τις γεύσεις μας.








.
Κάλυψη Videο: Photo Gold  Λένα Σταθοπούλου

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΕΥΧΟΜΑΙ.......ΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ?
ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΠΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΝΑ Ο ΠΕΖΟΣ?

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ 7.37 ΤΙ ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΕΥΧΕΣΑΙ ΟΤΑΝ ΡΩΤΑΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΝΑ Ο ΠΕΖΟΣ;ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΟΛΗ Η 117 ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΩΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΟΡΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ.ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

3 μαγαζιά είναι όλα και όλα στην 117 2 καφετέριες και τώρα η πιτσαρία, κοιτάξτε να αρχίσετε να βγάζετε τα μάτια σας μεταξύ σας. Είδη οι καφετέριες αρχίσανε πολύ δυναμικά τα καρφώματα.

Ανώνυμος είπε...

Απο που θα περναει ο πεζός ρωτάει ο άλλος? που τον είδες τον πεζό ρε 7:37? Αντι να ευχαριστούμε που υπάρχουν και 5 καταστήματα στην 117 και μπορείς να διαπιστώσεις οτι όντος αυτην η πόλη είναι κατοικήσιμη, βγαίνετε και κράζετε. Οπως λεει και φιλος πιο πανω, μιζέρια!! η μιζέρια του κόσμου έχει καταστρεψει αυτην την όμορφη πολή. Μην δούμε κάποιον να κάνει προκοπή, να πέσουμε να τον φαμε! Ντροπή μας! Καλές δουλείες στο κατάστημα!

Το Προφίλ μας