Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 9 Αυγούστου 2018

Σάλος με τις δηλώσεις Αυλωνίτου: "Στα πλαίσια της παπαριάς που είπε ο κ. Μητσοτάκης"

Φωτιά στο πολιτικό σκηνικό έχει βάλει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλώνιτου με τις δηλώσεις της κατά του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη.Σε πρωινή της συνέντευξη στον ΑΝΤ1, η βουλευτής προέβη σε μία απρεπή δήλωση κατά του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
 Αναφερόμενη στους χειρισμούς της κυβέρνησης για τις φονικές πυρκαγιές στην ανατολική Αττική, η κα. Αυλωνίτου, αρχικά κατηγόρησε τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ότι λέει «τεράστιες κοτσάνες». Ωστόσο, δεν περιορίστηκε μόνο εκεί.
Στη συνέχεια και μετά από μια αντιπαράθεση που είχε με τον βουλευτή της ΝΔ, Γεράσιμο
Γιακουμάτο, η κ. Αυλωνίτου είπε ότι ο κ. Μητσοτάκης λέει «π@π@ριές». Έντονη ήταν η αντίδραση τόσο των δημοσιογράφων, όσο και του κ. Γιακουμάτου, ενώ ο βουλευτής της ΝΔ, Μάξιμος Χαρακόπουλος, ζήτησε από τον αέρα του ΣΚΑΪ την παραπομπή της κ. Αυλωνίτου στην επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής.



Απάντηση ΝΔ

Η απάντηση της Νέας Δημοκρατίας στις δηλώσεις της κ. Αυλωνίτου ήρθε μέσω μίας σύντομης ανακοίνωσης, στην οποία το κόμμα δεν κατονομάζει τη βουλευτή, αλλά την φωτογραφίζει.

«Τώρα πια αποκαλύπτεται σε όλους ποιος είναι ο ΣΥΡΙΖΑ του κ. Τσίπρα. Η Νέα Δημοκρατία δεν θα ακολουθήσει την κυβέρνηση στον χωρίς σταματημό κατήφορό της στη χυδαιότητα» τονίζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.


Πηγή: cnn.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ενταξει δεν επρεπε να το πει αλλα το λεει η μιση ελλαδα. Και λιγα ειπε δηλαδη αλλη λεξη ταιριαζε καλυτερα.

Ανώνυμος είπε...

γιατί ρε παιδιά του ai-vres δεν βάζετε και την επίσημη αποδοκιμασία της Αυλωνίτου από τον ΣΥΡΙΖΑ;
Για να γίνει, δηλαδή και σύγκριση με όσα είπε ο Τομεάρχης Υγείας της Ν.Δ. (Β. Οκονόμου) για τον Τσίπρα - που φυσικά δεν δημοσιεύσατε - και τη σιωπή γι΄ αυτά από τη Ν.Δ.
Αλλά εσείς, προπαντός, λειτουργείτε την ιστοσελίδα με ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ!!!

Το Προφίλ μας