Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018

Όταν η Δημοτική Αρχή του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού δεν θέλει να ασχοληθεί και δεν μπορεί να λύσει βασικά ζητήματα, οι Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων καταφεύγουν στον Περιφερειάρχη Δυτ. Μακεδονίας.

Δελτίο Τύπου των Προέδρων:
Οι πρόεδροι των Τ.Κ. Μεταξά και Πολυρράχου επισκεφθήκαν τον Περιφερειάρχη κ. Καρυπίδη και του εξέθεσαν τα προβλήματα που απασχολούν τις τοπικές κοινότητες .
 Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της Τ Κ. Μεταξά έθεσε το πρόβλημα έλλειψης νερού που αντιμετωπίζουν οι κτηνοτρόφοι στην θέση ντοβρά λόγω καταστροφής των ομβροδεξαμενών.
Ο πρόεδρος της Τ.Κ. Πολυρράχου έθεσε το μέιζον πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι με την υδροδότηση του χωριού λόγω ακαταλληλότητας της υπάρχουσας πηγής (περιέχει νιτρικά). Ο κ. περιφερειάρχης ανταποκρίθηκε θετικά στα προβλήματα και δεσμεύθηκε, να επισκευάσει τις ομβροδεξαμενές του Μεταξά και ότι θα ξεκινήσει άμεσα κατασκευή υδρογεώτρησης για να αποκατασταθεί το πρόβλημα που υπάρχει στις κοινότητες Πολυρράχου και Τριγωνικού

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων τον κ. περιφερειάρχη για την καλή διάθεση που επέδειξε και ελπίζουμε σύντομα να λυθούν τα προβλήματα

 Οι πρόεδροι Τ.κ Μεταξά & Πολυρράχου
 Μπλαχάβας Ιώαννης – Καραγιάννης Ιωάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας