Πέμπτη, 9 Αυγούστου 2018

Απάντηση στον ΑΣΕΑ Κοζάνης από το ΜΟΣ Νεράιδας


     Με όλο τον σεβασμό, προς όλο τον κόσμο που σέβεται τον εαυτό του και το περιβάλλον, θα θέλαμε να ζητήσουμε μια τεράστια συγνώμη , για την παρεξήγηση που δημιούργησε η φωτογραφία με τα σκουπίδια, που κοινοποιήθηκε από το Α.Σ.Ε.Α Κοζάνης, του οποίου την παρατήρηση-καταγγελία  σεβόμαστε και δεχόμαστε  απόλυτα . Ποτέ στο παρελθόν δεν δώσαμε δικαιώματα.Τα σκουπίδια μαζεύτηκαν την επόμενη μέρα της καταγγελίας και ομολογουμένως ,για την καθυστέρηση του καθαρισμού που ηταν δρομολογημένος ,είμαστε οι μόνοι υπαίτιοι .
    Παρόλο αυτά ,δεν μπορούμε να κρύψουμε τη δυσφορία μας ,για το γεγονός πως η παρατήρηση προήλθε απο τον συγκεκριμένο σύλλογο. Ο Πρόεδρος του Α.Σ.Ε.Α, πρώην μέλος του Μ.Ο.Σ ΝΕΡΑΙΔΑΣ, ο οποίος και παραγκωνίστηκε από τον
σύλλογό μας για την καθόλου συλλογική του δράση , μας έχει στοχοποιήσει πολλάκις στο παρελθόν ,οπότε και δεν μας έκανε καμία εντύπωση ,το γεγονός ,πως φορώντας την μάσκα ενός συλλόγου σεβαστού, μας στοχοποίησε άλλη μία.
  Για να απαντήσουμε και στον Α.Σ.Ε.Α, εμείς σαν σύλλογος δεχόμαστε τις παρατηρήσεις για την  εγκατάληψη του χώρου(ο οποίος χώρος είναι ο χώρος που ζήσαν οι παππουδες μας  και έχουμε κάθε λόγο να  αγαπάμε). ΟΜΩΣ ζητάμε από το Α.Σ.Ε.Α να μας δώσει μία συγκεκριμένη  απάντηση. ΤΙ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ? Τα σκουπίδια μίας ημέρας που μαζεύονται?Ή η μεμονωμένη και συνεχείς μόλυνση ,της παραλίμνιας περιοχής από χομπίστες ψαράδες(και παραθέτουμε ορισμένες μόνο φωτογραφίες απο μέρη που ψαρεύουν κατα μήκος της λίμνης)?   Εμείς πορευόμαστε συλλογικά σε όλα τα επίπεδα , υποστηρίζουμε τις συνεργασίες μεταξύ των συλλόγων και πρακτικές στοχοποίησης μας αφήνουν ασυγκίνητους. Γι'αυτό η επόμενη καταγγελία του ΑΣΕΑ ευελπιστούμε να μην είναι υποκινούμενη.                                                                                             με Εκτίμηση
                                                                                          το Δ.Σ Μ.Ο.Σ Νεράιδας
 


5 σχόλια:

 1. Την προηγούμενη εβδομάδα ενημέρωσα εγώ προσωπικά μέλη του Μο.Σ. Νεράιδας για την κατάσταση που επικρατεί στο χώρο “παλαιό γήπεδο Νεράιδας” .
  Η απάντηση ήταν ” ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ , ΕΝΗΜΕΡΏΣΑΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ” , τους είπα πως αν παίρνανε από μία σακούλα ο καθένας στο πέρας της διοργάνωσης , δεν θα επικρατούσε αυτή η κατάσταση σήμερα.
  Η απάντηση ήταν πάλι ” ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ , ΕΝΗΜΕΡΏΣΑΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ” .
  Σαν Α.Σ.Ε.Α.Κ. και P.f.c. διοργανώνουμε πάρα πολλά φεστιβάλ στη λίμνη Πολυφύτου καθόλη τη διάρκεια του χρόνου και ποτέ δε ζητήσαμε από τους ήδη ταλαιπωρημένους Δήμους Κοζάνης και Σερβίων-Βελβεντού να τρέχουν από πίσω μας και να μαζεύουν τα σκουπίδια μας.
  Με σεβασμό πάνω απ όλα στη φύση και στην ιχθυοπανίδα της περιοχής , στο πέρας των φεστιβάλ ο χώρος επέστρεφε στη φυσική του μορφή.
  Ως αναφορά τους τους “παραγκωνισμούς” , δικαίωμα του καθενός είναι να κρίνει και να επιλέγει σε ποιον σύλλογο ανήκει.

  Με εκτίμιση
  Ιάκωβος Βαΐζογλου πρόεδρος Α.Σ.Ε.Α. Κοζάνης.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ρε σεις λεβέντες τις Νεράιδας στα χθεσινά σχόλιά σας ρίχνατε τις ευθύνες στον Δήμο, σήμερα στον Πρόεδρο της ΑΣΕΑΚ, τι άλλαξε.
  Εχω όμως μια απορία, αν δεν γινόταν η καταγγελία θα ήσασταν τόσο ευαίσθητοι για το χώρο των παππούδων σας;
  Δηλαδή από την ημέρα που έγινε το Like μέχρι σήμερα η ευαισθησία σας ήταν σε διακοπές ή σας πλάκωσαν οι ζέστες

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Το βέβαιο είναι ότι δεν φροντίσατε για την αποκομιδή, η δημοσιότητα του θέματος έφερε το θετικό αποτέλεσμα
  Αν δεν υπήρχε η δημοσιότητα θα τα μαζεύατε μεθαύριο από την λίμνη
  Επομένως ορθώς δημοσιοποιήθηκε και μπράβο στον ΑΣΕΑΚ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ευτυχώς έγινε η καταγγελία και μαζεύτηκαν τα σκουπίδια ρε παιδιά το τεράστιο συγνώμη που ζητάτε ευ τανε όλοι γνωριζόμαστε μικρο είναι το χωρίο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Οσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια
  Η ζήλια σας έχει κυριεύσει, έχετε ένα καταπληκτικό χωριό.
  Σοβαρευτείτε και κοιτάξτε να το διατηρήσετε καθαρό, γίνετε αρωγοί στην επίμονη προσπάθεια του Προέδρου της Νεράιδας

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Το Προφίλ μας