Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 10 Αυγούστου 2018

Ο Αντιδήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού Θ. Κυριακίδης για το νερό στον Πολύρραχο

.
Πηγή: Δελτίο Ειδήσεων WEST CHANNEL

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ούτε πως λέγεται το χωριό δεν γνωρίζετε, δεν είναι ο Πολύρραχος αλλά το Πολύρραχο. το west γιατί δεν ζήτησε και την άποψη του Προέδρου για να αντιπαραθέσει τα πραγματικά γεγονότα στις ανακρίβειες του αντιδημάρχου. Ο Δήμαρχος που είναι γιατί κρύβεται.

Ανώνυμος είπε...

Το εμφιαλωμένο νερό επαρκεί για 10 ημέρες μετά τι! Ποιές ενέργειες θα γίνουν για να αυτονομηθεί σε πόσιμο νερο το Πολύρραχo; Γιατί επί θητεία σας δεν υπήρξε κάποια ενέργεια; Μη δουλεύετε τους ανθρώπους προσπαθώντας να καλύψετε τις αδυναμίες σας και την ανυπαρξία του Δημάρχου που δεν γνωρίζει που βρίσκονται τα χωριά.

Ανώνυμος είπε...

Πηρε πολυ μεγάλη φόρα ο δήμαρχος και απογειώθηκε,με αποτέλεσμα να φτάσει στο φεγγάρι!Από εκεί ψηλά δεν φαίνονται τα σκουπίδια ,οι καμένες λάμπες και το ακαταλληλα νερό τι να κάνει ο ανθρωπος;;;;;βουτια στο κενό;;;;

Ανώνυμος είπε...

Παραιτήσου εδώ και τώρα,είσαι ανάξιος μόνο που λές:Ο Πολύρραχος.Ρε άσχετε ούτε τα ονόματα δεν ξέρεις;Πάντως έγραψες ιστορία.Θα λένε αύριο μεθαύριο ποιός Αντιδήμαρχος του Δήμου μας είπε το Πολύρραχο "ο Πολύρραχος" και θα λένε ο Κυριακίδης.

Το Προφίλ μας