Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 14 Αυγούστου 2018

Δεκαπενταύγουστο:Εκδηλώσεις σε Κοζάνη και Βόιο

Κοζάνη: Εκδηλώσεις στην Άνω Κώμη
Τις καλοκαιρινές πολιτιστικές του εκδηλώσεις διοργανώνει σήμερα Τρίτη 14 και την Τετάρτη 15 Αυγούστου η Αθλητική Ένωση Άνω Κώμης, στις 9 το βράδυ στον προαύλιο χώρο του γυμνασίου. Σήμερα  Τρίτη θα πραγματοποιηθεί δημοτική και λαϊκή βραδιά και την Τετάρτη γλέντι με λαϊκό πρόγραμμα.

Βόιο: Εκδηλώσεις στον Πελεκάνο

Ο πολιτιστικός – μορφωτικός – αθλητικός σύλλογος Πελεκάνου «Πέλκα» διοργανώνει σήμερα Τρίτη 14 Αυγούστου γλέντι των απανταχού Πελκιωτών. Η εκδήλωση με την ορχήστρα του Φώτη Τσιοτίκα θα πραγματοποιηθεί στις 10 το βράδυ στο προαύλιο του πρώην δημοτικού σχολείου. Εν τω μεταξύ την Τετάρτη 15 Αυγούστου ο σύλλογος «Πέλκα» διοργανώνει ζωγραφική για παιδιά με θέμα «Αποτυπώνω ζωγραφικά το χωριό μου». Η εκδήλωση θα γίνει από τις 11 το πρωί στην αίθουσα του πρώην δημοτικού σχολείου

Βόιο: Καλοκαιρινές εκδηλώσεις στην Εράτυρα
Με το Αντάμωμα απανταχού Ερατυραίων συνεχίζονται οι εκδηλώσεις στην Εράτυρα την Τετάρτη 15 Αυγούστου στις 9 το βράδυ στην κεντρική πλατεία. Την Πέμπτη 16 Αυγούστου το πρόγραμμα περιλαμβάνει « Πάρτι – Zumba” στις 7:30 το απόγευμα στην άνω πλατεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας