Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018

Ο Δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ... δημότες που θέλουν να εργαστούν σε μεγάλο επενδυτικό σχήμα μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο Δημάρχου!!!!


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 Ο Δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού Αθανάσιος Κοσματόπουλος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι οι προσπάθειες για την αναπτυξιακή πορεία του τόπου έχουν ουσιαστικό και πρακτικό αποτέλεσμα για τους δημότες. Ήδη έχει ξεκινήσει στο δήμο μας η δραστηριότητα μεγάλου επενδυτικού σχήματος στον τομέα της μεταποίησης και του τουριστικού κλάδου. Δημότες που θέλουν να εργαστούν μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο Δημάρχου για περισσότερες πληροφορίες και σχετική ενημέρωση.
Τηλέφωνα επικοινωνίας 2464350100-104


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πρώτα ήταν ο Σώρρας και οι ορκωμοσίες.. τώρα είναι μεγάλος επενδυτής που ζήτησε από το δημαρχείο κονσομανσιόν για τις προσλήψεις. Έχετε πιάσει πάτο εκεί πέρα.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ. ΚΥΗΡΙΑΚΙΔΗ ΣΥΚΩ ΦΥΓΕ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ ΦΥΓΕ ΝΑ ΣΩΘΕΙΣ. ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΘΑ ΤΟ ΑΝΕΧΟΣΑΣΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ Η ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΧΑΖΑΜΑΡΑ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ. ΤΡΙΑΛΑΛΙΛΑΛΟ

Ανώνυμος είπε...

Κοίταξε βρε ανισσόροπε να βουλώσεις καμμιά τρύπα στους δρόμους και να κόψεις τα χορτάρια πριν μας τσιμπήσουν τα φίδια και άσε τις μαλακίες και προπάντων μη παίζεις με τους νέους και άνεργους.Αντε επιτέλους σε σιχαθήκαμε.

Το Προφίλ μας