Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 8 Αυγούστου 2018

Σε εποικοδομητικό κλίμα η συνάντηση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας με το Φιλοζωικό Σωματείο Εορδαίας

Με εκπροσώπους του φιλοζωικού σωματείου Εορδαίας συναντήθηκε την Τρίτη 7 Αυγούστου 2018, στο γραφείο, του ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θόδωρος Καρυπίδης όπου συζητήθηκαν σημαντικά θέματα λειτουργίας του κυνοκομείου της Πτολεμαΐδας.
Απαραίτητη χαρακτήρισε ο Θ. Καρυπίδης, τη συνδρομή
της πολιτείας στη σωστή λειτουργία του κυνοκομείου, σύμφωνα με τις κείμενες νομοθεσίες, ώστε τα ζώα που φιλοξενούνται εκεί να δέχονται την απαραίτητη φροντίδα και να απελευθερώνονται στο φυσικό τους περιβάλλον χωρίς να δημιουργούνται προβλήματα στους κατοίκους της περιοχής.
Ο Περιφερειάρχης ευχαρίστησε τα μέλη του σωματείου για την ευαισθησία τους και την πολύτιμη προσφορά τους στο θέμα διαχείρισης των αδέσποτων ζώων, «συμπεριφορά που δείχνει τον πολιτισμό μας ως κοινωνία», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, «και απαιτεί σωστή συνεργασία μεταξύ κράτους και πολίτη».
Παράλληλα, συζητήθηκε και το θέμα της μετεγκατάστασης του καταυλισμού των Ρομά στην περιοχή κοντά στο κυνοκομείο που έχει υποδείξει το Δημοτικό Συμβούλιο Εορδαίας. Παρά τις αρχικές αντιρρήσεις, τα μέλη του σωματείου συμφώνησαν και εξέφρασαν τη θετική τους άποψη για αρμονική συνύπαρξη και συνεργασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας