Τετάρτη, 1 Αυγούστου 2018

Συνεδρίασε χθες Τρίτη 31 Ιουλίου 2018 το Δημοτικό Συμβούλιο Σερβίων-Βελβεντού - αναβλήθηκε η κατανομή του τοπικού πόρου

Απουσία του Δημάρχου επιχειρήθηκε για δεύτερη φορά η κατανομή του τοπικού πόρου - μοναδικό θέμα συζήτησης - στο Δημοτικό Συμβούλιο Σερίων-Βελβεντού της Τρίτης 31 Ιουλίου 2018. Η συζήτηση στο τέλος αναβλήθηκε και θα επαναληφθεί σε 10-15 ημέρες. 
Από τα ενδιαφέροντα θέματα που ακούστηκαν στην προ ημερησίας συνεδρίαση:
1. "Ο Δήμος δεν έχει Πολιτική Προστασία" γιατί ουδέποτε συνεδρίασε το συντονιστικό όργανο! Κατά τα λεγόμενα του κ. Δισερή  έρχεται χρηματοδότηση για την πολιτική προστασία και "παίζονται άλλα παιχνίδια"!
2.  Ενδεχομένως απενεργοποιήθηκε το σύστημα ανίχνευσης καπνού στο πολιτιστικό κέντρο Σερβίων σύμφωνα με τα λεγόμενα του κ. Λαζαριώτη ενώ υπάρχουν δημοτικοί υπάλληλοι και αιρετοί που καπνίζουν στα γραφεία του Πολιτιστικού.
3. Ψηφίστηκε ομόφωνα η πρόταση του δημοτικού συμβούλου κ. Νίκου Λαζαριώτη για την τοποθέτηση μαρμάρινης επιγραφής στο διατηρητέο της κεντρικής πλατείας Σερβίων δείτε την πρόταση του κ. Λαζαριώτη εδώ


Δείτε το απόσπασμα:
 . .


 Πηγή βίντεο: live avles

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Το Προφίλ μας